9

Анонимен

преди 2 години

българите в чужбина гледат и се радват на шоуто на наш гръб. Като видите гастербайтер да се връща в България, имайте предвид.

8

Анонимен

преди 2 години

ДОКОЛКОТО СЪМ ЗАПОЗНАТ ОТ НОВИНИТЕ НА КАБЕЛАРКИТЕ БСП В НЕДЕЛЯ ЩЕ ПРОВЕДЕ ПЛЕНУМ ЗА ДА ПОЛУЧАТ "ПРЕГОВАРЯЩИТЕ" МАНДАТ, ТАКА ЧЕ ИТН МОЖЕ ДА ПРОВЕДЕ КОНСУЛТАЦИИТЕ С БСП НАЙ-РАНО В ПОНЕДЕЛНИК, ОСВЕН АКО НЯМА СКРИТИ ПРАКТИКИ НА БСП. А КУНЕВА-ПРЪМОВА, КОЯТО С ЦАРСКОТО БЛАГОВОЛЕНИЕ НА СИМЕОНЧО ПРЕДАДЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-НЕДОСТОЙНАТА ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ !!!

7

кабинетче касичка

преди 2 години

наддаването започна . плащането става с дубайски,руски и турски пари .

6

Анонимен

преди 2 години

Народее, вкара сценаристи на проста*ко шоу в Парламента! Как може да има хора да гласуваха за тези. Капацитета на нацията наистина е отишъл на много зле.

5

пияница мистик

преди 2 години

Я да видим какво направи чалга гея Славуца досега:1. Мажоритарен вот - НЕ!2. Намаляване броя на депутатите - НЕ!3. Намаляване на субсидията за партиите на 1 лев - НЕ!4. Увеличение на заплатите на депутатите на 10 000лв - ДА!5. Увеличаване на изборните секции в Турция с 200% - ДА!6. Предаване на избиратели с прегръдка с партиите на статуквото БСП и ДПС - ДА!А да ви е честита чалгата и наздраве :)))

4

Зозо

преди 2 години

Спасителите ИТН - Ивах Тоа Народ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

3

Ох майко

преди 2 години

Тия загубили връзка с реалността и с ужасно грозното си и нагло държание сценаристи от Няма Такива ***.и се отблагодариха по много интересен начин на гастърбайтърите, които гласуваха за тях. Ще ги посрещнат с платени магистрали като се прибират по тяхно управление. Сигурен съм, че точно това са очаквали от новото управление хахахахха

2

Зозо

преди 2 години

Вземи тая тройна коалиция!!! А честито!!! Куневица премиер :))))))))))))))))))))))))))))

1

пияница мистик

преди 2 години

Ихааааа....И БСП и ДПС ще се съeшават с чалгарите. Ох, те вярно не са партии на статуквото. Нито сестра Галева и Тишината в спалнята :)))) Те са само от 30 години в политиката, преди в БСП, сега в *** и бегай!