15

Анонимен

преди 2 години

Идва времето на прехвърлянето на отговорност и размиването на съответната. Слави прехвърля на Тошко, Тошко прехвърля на петорката и бъдещия премиер и така не знаеш кого да биеш най-напред.

14

Перде

преди 2 години

Кратки или дълги, времетраенето не е реално промяна. Докато едни и същи задкулисни герои въртят само техните протежета то промяна няма да има. Левски говори как всеки, който не е чист, го убива директно. Та, кога драги сънародници?

13

Диана

преди 2 години

До Анонимен19 Иска ти се БСП, но реалността е различна - слез на Земятра, значи..Тиквун, миквун, престъпниците у нас сте вие-БСП и СИЕ,и това се вижда днес и от самолет..С тролските си мозъци слушайте какво ви говорят и вървете право напред-към пропастта!Няма друг път за трола!Как може главен Прокурор да се дава на прокурор защото е защитил интересите на страната и е прескочил буквата зад която се е скрил престъпника? Такова решение не е в интерес на Държавата и говори за защита на престъпници

12

Анонимен

преди 2 години

Снощи отиваме на Агора България и що да видим!? Бабичките от ПИК и Стъкитата се маскирали като доктори на протест пред Президентството.Като ни видяха офейкаха с 200 като ни псуваха и показваха средни пръсти.Комедия!

11

Анонимен

преди 2 години

Тиквуне малко остава , лошо е че си много стар и няма да можеш да отлежиш цялата присъда

10

Диана

преди 2 години

До Анонимен15 Хей, БСП, гледай да не се задавиш от злоба - току виж си се гътнало по никое време, значи...Първо ви предстои етапа на самоизяждането, както пише по книжките, пък после, значи, може и да ви правим опело...Я се стегнете!...Нема да се излагате накрая, я! Вдигни глава и погледни напред - края ви вече се вижда...

9

Анонимен

преди 2 години

Кратко управление в България е равносилно на дълъг глад за народа...

8

Анонимен

преди 2 години

Те са в несвяст - прасе в багажника се намъкнало без да го видят... прокурор отрече за незаконно подслушване преди 2 дни... Шефът на Пирогов си призна след седмица отричане.. все обяснения в стил "малко сгафихме, ама е човешко и ние така винаги сме си правили"

7

Диана

преди 2 години

Съгласна съм, че Герб-СДС трябва да се абстрахират от злобата, завистта, мръсотията, внушенията и манипулациите на останалите партии в парламента и да помнят, че България разчита много на тях за продължаване хода ни напред! Да оставят тези негодници да "увиснат във въздуха", да не се "хващат на хорото им". Помнете, че сте там да работите и работете здраво, умно, културно - народът ни ще ви оцени...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!-стига вече сме лазили по дъното на всички класации в света...

6

Анонимен

преди 2 години

Формулата на Рашков Дамаджаната е Цапни две, ха още пет охааа C2H5OH. Други формули нямат.

5

Анонимен

преди 2 години

Е нема да има вече 12 гидишни крадене.Ще е на по-малки периодчета.

4

Нямам думи

преди 2 години

кратки управления идва удря и краде каквото може и бяга, идва друг плячкосва граби и бяга. до края на годината България ще е рухнала и на колене.

3

Анонимен

преди 2 години

Нямат основание защото имат само 65 депутата.

2

Анонимен

преди 2 години

Не се заблуждавайте че изчагъртването на ГЕРБ ще е лесно. Те са превзели цялата Държава. За 12 години откраднаха над 90 млрд лв. Това са страшно много пари.

1

Анонимен

преди 2 години

Докога ще ни облъчвате с мазни герберасти?