9

Анонимен

преди 2 години

ХУБАВОТО Е ЧЕ ГРАЖДАНИТЕ НЕ СА ПОЛИТОЛОЗИ И МОЖЕМ ДА ПРОИЗВЕДЕМ ДВА ИЗБОРА В ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕДЕЛИ - ЗА НС И ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И БАЛОТАЖА. ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НС. НО КАТО ГЛЕДАМ ЩЕ УСТИСКАТ, МАКАР И СЛОЖНО ДА ИЗПРОЛЕТИ И НА СВЕЖА ТРЕВИЧКА ДА СИ ИЗБЕРЕМ НОВО НС. ТЪКМО ЩЕ СЕ УБЕДИМ КАКВА Е НАЦИОНАЛНАТА ОТГОВОРНОСТ НА ПАРТИИТЕ. ПРИЗОВАВАМ БНТ ЗА ПОСТОЯНЕН ПАРЛАМЕНТАРЕН КАНАЛ - ТЪКМО ЩЕ СИ УПЛЪТНИ ЦЕННИЯТ ПЕРСОНАЛ.

8

Анонимен

преди 2 години

Всеки друг но не и онзи играещият си с ***..дете джобен тенис возещ се на жип за 300 000 евро и делкащ милиарди с негови фирмички. За 10 години ни закара под крушата жанки да берем. Хляба от 65 ст преди 10 години днес е 1.80 лв за 800 грама с набухватели и консерванти. Тока литна парното литна водата литна цените на храните излетяха в космоса. А онзи с големите ***..де си живурк с пачките и кюлчетата и ни вика. Работа работа работа. Същият девиз имаше и бай Тошо. Дела дела дела. Ай сиктир бе.

7

Анонимен

преди 2 години

След няколко месеца ще роним сълзи да се върне Борисов, но едва ли след обидите, които понесе. Другари чалгари не се ядосвайте чака ни светло бъдеще, но неясно настояще.

6

от лондун

преди 2 години

що бе ?! ентелегенто тошку каза че проблем нема да се проведат още 4-5-6- избори .

5

Баба мара

преди 2 години

значи да не си играем с огъня и да приемем миглена кунева за премиер това липредлагате изнудване до дупка не може ли служебния кабинет да стане постояненс мандата на итн

4

Анонимен

преди 2 години

Лесно е да си ербап чалгар и да плюеш Бойко. Сега Славуца ще ни оправя и вече яко се работи по чалгарски.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя парламент щеше да е забавен, ако тия бандити не държаха бъдещето ни в мръсните си ръце.

2

Стенли

преди 2 години

Новият парламент е толкова зле, колкото и последния. Ясно защо - нов бардак със стари крви не се прави.

1

Анонимен

преди 2 години

Алтернативата на ГЕРБ в действие. Много интелигентни и достойни хора се събраха срещу ГЕРБ. Слави Трифонов, Мая Манолова, Тошко какъв беше, Арман Бибиян, Нилолай Жаджигенов и т.н.