178

Едно магаре с фeс

преди 2 години

червен...

177

Анонимен

преди 2 години

Гробаджиите тъжат по Караянчева. Такава загуба-тц, тц, тц

176

Калеко Алеко

преди 2 години

Правителството май започна да се реди още отсега и то с подкрепата на ДПС, а там където е ДПС ще се появи и БСП, както ни учи недалечната история. Учиндолският месия не случайно канеше Доган в "Шоуто на Каналето" за да се учи от опита му с "обръчите от фирми" ... Навремето Станишко се целуваше с Местан, а сега славунчо ще трябва да затвърди интимните си връзки с Карадайъ, остава да видим и какъв ще е плодът на тази нова любов ... !!!

175

Анонимен

преди 2 години

Мая е комуниСка, колко аз съм комуниСка. А ти си неграмотен, брато.

174

Анонимен

преди 2 години

Мутризацията на Манолова в действие, ще бъде чисто новото комуно- мутро- руско- турско " правителство! Ами успех в оцеляването на 4.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ и 2 МИЛИОНА турци и роми

173

Анонимен

преди 2 години

До джоганДали ? Мейби дава порциите за българските турски граждани :)) Защо Христо го напада Доган без изобщо да му пука ? :)) Доган се ползва като обвинение, ГЕРБ нали ги обвиниха като зло и спечелиха през 2009 г. :)))

172

Анонимен

преди 2 години

Според мен ИТН ще стане жертвено агне на кризата с коронавируса. Ще се издънят през есента и зимата и, това ще бъде края на живота им в политиката...

171

джоган

преди 2 години

аз давам порцийте

170

Анонимен

преди 2 години

Да му папате чоппката на Тиквата.

169

noname

преди 2 години

Сега чакаме Тиквата по Севда ТВ да каже някоя нова простотия и няколко бързи лъжи.

168

Гиб Мелсън

преди 2 години

В сравнение с кърджалийската тази изглежда професор от световна величина. Малко и е обратна захапката, но в крайна сметка щом се харесва така. И аз бях с обратна захапка като дете и носих едно апаратче, такива мъки бяха години наред, било е излишно да се мъча. Ето жената си има обратна захапка и какво от това? Сигурно само като вали внимава да се пълни с вода.

167

Анонимен

преди 2 години

Тя не говори, тя пищи, нищо не и се разбира.

166

Истината

преди 2 години

Мая е комуниска!

165

Анонимен

преди 2 години

Ами мутрите на Мая не са ИБГНИ а са ***. ИБГНИ биха били ако името беше "Изправи се Б, Г! Ние идваме!" (където Б и Г може да са Бойко и Гошо), но интервал там няма, бг в името им означава България, т.е. само Б, а не БГ. Така както Република България е РБ а не РБГ

164

Муахаха

преди 2 години

Да Живее Републиката! Дълъг Живот на Републиката!!

163

Българин

преди 2 години

Мая да даде знак и всички излизаме на улицата!

162

Анонимен

преди 2 години

"призова депутатите да не забравят защо са в парламента" .. интересно наистина, някой дупетат може ли да отговори за кво е в парламента с отговор различен от кражби, корупция и лобизъм.

161

Hanns Gruberr

преди 2 години

Ако МАЯ МАНОЛОВА, ТАТАНА ДОНЧЕВА И МАРИЯ КАПОННЕ === СА НОВИТЕ ЛИЦА НА ПРОТЕСТА.!....ПОТРЕССС И КАТАТОНИЯ...ЛУДНИЦАА....ТА ТЕЗИ СА ВЪТРЕ В ИГРАТА ОТ НАД 30 ГОДИНИ. + БОЙКИКИЕ, АТАНАС АТАНАСОВ, + И ДВАТА ДЖЕНДЪРА БАБИКЯН (СТАР ДПС-сар) и Хаджигенов.....ЖАЛНА ВИ МАЙКА, ОБИКНОВЕННИ БИЛГАРИ .

160

ГНИДИ

преди 2 години

Какво ново име си избра Мая -ИБГНИ-ДИ, нали са сбирщина от ***, отива им

159

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДЛАГАМ ЕДИНСТВЕНОТО РАЗУМНО РЕШЕНИЕ, ТИЯ СЪС СЪВЕСТ ОТ ИМА ТАКЪВ НАРОД КАТО ЗАЙКОВА, БСП, ДБ И МАЯ МАНОЛОВА ДА ПОДПИШАТ МЕМОРАНДУМ ЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯТ НИКАКВИ КОАЛИЦИИ И ДОГОВОРКИ С ГРОБ И ДПС... И ИЗБОРИ ДО ПЪЛНОТО ИЗЧЕГЪРТВАНЕ НА ТЕЗИ ДВА ПАРТИЙКИ-ШАЙЧИЦИ ОТ ВЛАСТТА. СЛУЖЕБНАТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СИ ПРОДЪЛЖИ ИЗЧЕГЪРТВАНЕТО.