238

Край

преди 2 години

Защо парламента има 6 зам председатели.Ако парламентарните групи станат 20 - 20 ли ще са зам председателите.Знаете ли колко е заплатата на зам председател -6400 лв. без участие в комисии.Около 10 хил. с комисиите общо.м дааа.

237

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Дори и в Аушвиц са ги хранили, а тук в тая криза 2 години по-една минимална работна заплата не раздадоха на народа дори, е няма как да ви гласуваме , още повече ,че не се е създала партията на безпартийните все още, ако скоро не се раздадат безвъзмездни средства на всеки българин, ще има нова вълна емиграция , освен това не се преизчислят пенсиите и пенсиите не станат като заплатата, а не 30% от нея , не се даде шкаф, безузловен базов доход, намалена работна седмица и тнт

236

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

В тая държава има 5 6 милиона работещи,пенсионери, нерегистрирани трайно безработни , учащи дето чакат безусловния базов доход, шкафа, безвъзмездни средства, намалена работна седмица, преизчислени пенсии, пенсии 80% 90% от заплата на която е работил дадения човек през живота си и тнт , 2 години минаха и 5 6 милиона бълтари не получиха никакви безвъзмездни средства, само разни артисти и певци получиха една депутатска заплата,а другите милиони клошари и всякакви нерегистрирани трайно безработни

235

Абе

преди 2 години

На някой да му липсва менте патриотите?Например Бялата Златка и пр.?На,който му липсват да цъкне +

234

Не съм сляп

преди 2 години

Как е облечена само. Намалете ги тия климатици. Само хабите тока. Ама нали не го плащате от джоба си.

233

Анонимен

преди 2 години

След като бъгларина показа, че политическия термометър достигна невиждано дъно от 30 години насам, предлагам на тези да не им даваме никакъв толеранс, при първа издънка и ги гоним целия парламент заедно.

232

Анонимен

преди 2 години

***, кво ще кажете? Вместо *** - научен работник! Нямало алтернатива, а?

231

Анонимен

преди 2 години

Ега ти падението сме.

230

Анонимен

преди 2 години

46-ото Народно събрание, така риэсе съкращава 46-ото? Правилно ли е?

229

Гербо Мастурбани

преди 2 години

Лошо Боко,лошо!!!

228

ДВЕ ФЕРАРРРАРРРИИ

преди 2 години

НЯММММАААААА МИИИИ ГИИИИ ИНТЕРВАЛЛЛЛИИИИИТЕ

227

ЕДНО ФЕРАРИ

преди 2 години

С БРОНЗОВ ТЕНМУ ТРЯБВА НА ЧОВЕЕЕЕЕЕЕККККААААААА

226

до бонго бонго

преди 2 години

абе хората ти казаха че това моме никой не го слуша, само го гледат, и ква е файдата от ползата ако тури дълга пола?

225

нн

преди 2 години

Народът като че ли трябва да хваща гьостерицата и по великите, незаменимите народни представители. Е, днеска го показаха че не стават, и Слави, и Манолова и Хр.Иванов удариха дъното, а ДПС хитрата сврака с двата крака. БСП и ГЕРБ са класа над тях.

224

Бонго Бонго

преди 2 години

И да вземе да си сложи по дълга пола. Туй народно събрание да не е публичен дом!!! Преди време не биха я взели само заради говорния дефект дори.

223

noname

преди 2 години

Преди няколко седмици главния гербераст комунист Тиквун ходи да целува з.адника на Ердоган. Много бързо забравяте герберски му.хи бидони.

222

Анонимен

преди 2 години

245 Ни ИТН, ни ГЕРБ могат да минат за каквото и да е без подкрепа от ДПС или БСП. Това е ситуацията. А такива троления на уж обидени фенове на чалгаря(и аз не го харесвам) са смешни. Всъщност ми се иска ИТН да не приемат ничия помощ, както казваш. Тъкмо ще има трети избори, а Рашков ще действа още няколко месеца и съвсем ще помете гербаджиите. Тъкмо е набрал скорост.

221

анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против въпросната госпожа да е отново председател на парламента,явно има експертиза и качества за това.Мен ме притеснява друго-някак си не мога да приема начина й на говорене,все пак тя е публична личност и ще се среща с посланици,държавни глави,ще води делегации.Дори и без да знаят българския,те няма как да не забележат този дефект.По-лесно е да се каже какви букви тя изговаря,отколкото кои не изговаря.Как още в детството родителите й не са разрешили този проблем с помощта на логопед

220

Анонимен

преди 2 години

МНОГО Е *** БГ НАРОДЪТ НАПРАВО СЕ ХВАЩАМ, ЗА ГЛАВАТА КАТО ПРОЧЕТА НЕЩО ОТРИЦАТЕЛНО ЗА ХОРАТА КОИТО СЕ НАЕМАТ ДА ИЗЧИСТЯТ АВГИЕВИТЕ ОБОРИ ЯВНО СМЕ РОБИ НА ПРОСТОТИЯТА СИ МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ОПРАВЯНЕ ДАНО НЯКОЙ ДА МЕ ОПРЕВАРГАЕ

219

анонимен

преди 2 години

Ива Митева да подава оставка веднага. Нали заявихте:" Не искаме подкрепа от ГЕРБ, БСП и ДПС"? А то какво се получи-веднага взехта подкрепата на сарая. Гласувах за Слави и за промяна,но сега разбирам, че пак сме излъгане.