183

Анонимен

преди 2 години

По- хубава снимка не намерихме ли?!?!?

182

Гневен

преди 2 години

Тази неадекватница не става за нищо друго,освен да дрънка тъпизми! Служебното правителство "чертаело разделителни линии в обществото". Тя дори не може да зацепи,че разделянето на БЪЛГАРИТЕ направиха точно крадливите герберасти.Ясно обособиха две групи,на богопомазаните и крадците и на безмилостно ограбваните и безжалостно унищожаваните от мизерия,глад и недоимък! Служебното правителство е единственото,което прави това,което е необходимо за спасяването на РОДИНАТА ни след погрома на ГЕРБ!!!

181

ГЕРБАДЖИЯ

преди 2 години

АКО ТАЗИ ГОСПОЖА НЕ Я ПУСКАТ ДА СЕ ИЗЯВЯВА...ГЕРБ САМО ЩЕ СПЕЧЕЛИ...ТОЛКОВА Е НЕНАВИЖДАНА...И С ПРАВО...МАХНЕТЕ Я ОТ ХОРИЗОННТА...ИЗЛАГА НИ...

180

абе, Атанасова,

преди 2 години

По- внимателно с думите. Да ви имам самочувствието, вие до съвсем скоро какво точно правехте? Държавата беше в пълен хаос, но тогава не ви правеше изобщо впечатление, защото вие в управлявахте. Сега вой до небето. Не се правете на толкова големи светци, знаем ви що за стока сте и вие.

179

мале мале

преди 2 години

колко си мазна и отвратителна атанасова, мале малее

178

сравнението

преди 2 години

Ей богата е Деса,богата!Наследи от гербаджийскиятбардак елитни места по сите нагърчени магистрали!

177

dfgsdgf

преди 2 години

Деса НСО то.

176

Анонимен

преди 2 години

Гербарска г-н-у-с

175

Анонимен

преди 2 години

Тази видимо е с недоимък в интелекта ,както и нейния шеф.

174

Анонимен

преди 2 години

...ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ...". МИСУРИ НЕ НИ ПРАВИ НА БУДАЛИ!!!

173

Анонимен

преди 2 години

15 МИНУТИ СЛУШАХ ОЛИГОФРЕНИЧНИТЕ ДРЪНКАНИЦИ ПО БНР НА СДС-АРСКАТА НОМЕНКЛАТУРА ОТ УНГАРИЯ И НЕ МОЖАХ ДА СИ СПОМНЯ ИМЕТО МУ. АМИ ЗАЩО НИ ПУСКАШ ТАКИВА ТАНТЕЛКИ-ДАНТЕЛКИ ПО БНР БЕ ПИТЪР МИСУРИ. ДОБРЕ, ЧЕ НАКРАЯ КАЗА - ГЕОРГИ МАРКОВ, И СЕ СЕТИХ, ЧЕ ТОВА Е ЖОРО ДАНТЕЛАТА ЯРОСТНИЯТ ЯСТРЕБ НА СДС. ЗА НЕГОВО СВЕДЕНИЕ ЩЕ ПРИПОМНЯ, ЧЕ НА ПРОСЛОВУТИЯТ МИТИНГ ОТ 18.12.1989 ГЕНЧО КАСЕТАТА БЕШЕ САМО ЗВЕНО ОТ ОПЕРАЦИЯТА ЗА ДИСКРЕДИТИРАНЕ НА ПЕТЪР МЛАДЕНОВ С ПРОСЛОВУТАТА ФРАЗА - "...ДА ДОЙДАТ ТАНК

172

Анонимен

преди 2 години

Нагли герберски кръдци

171

Анонимен

преди 2 години

ПРАВИЛНО ДЕСИСЛАВКЕ - ЩЕ БЪДЕТЕ ОПОЗИЦИЯ НА СОБСТВЕННОТО СИ МИНАЛО, А НАЙ-ДОБРЕ НА СОБСТВЕННОТО СИ БЪДЕЩЕ, ДОКАТО ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ХОРИЗОНТ !!!

170

САТАНА

преди 2 години

🐞 за балеринка

169

ля ля

преди 2 години

на най-новата измама със СДС-ГРоб (за което никой всъщност не говори) за които 30 години така и не успяха от как Иванчо продаде България за стотинки. та всичко което правят тази "ново"сформирана коалиция е хаос ама не някоя хубава музичка ами суматоха и ги яд че не са успели добре да прикрият глупостите за 10години направени ....грабители

168

До Анонимен 181

преди 2 години

Ти ли си ,другарко Манолова? Пак ли го търсиш? Изплъзна ти се, ха ха ха ха ха.

167

Ууу

преди 2 години

Тия гербери хем грозни, хем нахални. задавиха държавата в корупция. Вместо да се засрамят и замълчат, имат наглостта да говорят.

166

ПРАВА Е ДЕСИ!

преди 2 години

Само, че като парламентарна опозиция нищо не можете да направите срещу хаоса и безотговорността за държавата, предизвикани от метежниците на Радев. Противодействие срещу конституционно-не легитимните партии в парламента могат да предизвикат единствено предстоящите световни политически събития и преди всичко Белият дом, а това непременно ще стане.

165

Анонимен

преди 2 години

Къдя е буци?По-артистичен е от пдп.

164

Истукан

преди 2 години

ГЕРБ в опозиция ще критикува ИТН на влатс, а ИТН ще се оправдават с ГЕРБ. Така ще си подхвърлят топката ГЕРБ и ИТН, както преди си подхвърляха топката ГЕБ и БСП. Просто сега ИТН сменя БСП.