37

Анонимен

преди 2 години

вземи пак баба Мика и нови избори

36

Бонго Бонго

преди 2 години

Добро утро и на лицемерите,Ще гледаме сеир. Как качура и полуръста обиждат Бойко, как Бабикян командва Радев и той дълго няма да го изтърпи. Ще гледаме Рошко как рови в чекмеджетата си да си изкара оставката. И как СЪСИПВАТ БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ.НО ИМА НАДЕЖДА, УТРЕ ПОЧВАТ СТАЧКИ ПРЕД РАДЕВ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ С НОВА СИЛА.ПРОТИВНИ физиономии, мутри и цървула.Вместо химна ще звучи Доко Доко.

35

Да се

преди 2 години

"ръководят от интереса на народа" - Те винаги така казват.... ама после се ръководят от някой вожд или от собствен интерес

34

Анонимен

преди 2 години

Това ли ви е елита? Тези Младотурци на Слави с ориенталската им чалгарска революция? В селската кръчма има по-елитни и стойностни хора, с по-добър музикален вкус.

33

Анонимен

преди 2 години

Шеговито заглавие.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35От какво да сме доволни ? Промяна некаква ще се случи ли ? :)) Все едно да правиш бардак със стари к....... :))))

31

Бойко няма на власт?

преди 2 години

Това ли ви успокоява?!Един заклет гербаджия не познавам, който да не е богат.И да, ще защитават бати Бойко на кръв, защото натрупаха пачки.

30

Анонимен

преди 2 години

Бойко го няма на власт, но пак не сте доволни.

29

Анонимен

преди 2 години

Остават само петдесет и пет минути, докато зайка байкова даде старт на голямото крадене. Много ми жал за бай чекмеджан алтънсуджуккюлчан, ще стои сврян в някой ъгъл и няма да смее да шавне, като първи ден на проблемен ученик, преместен в друго училище.

28

Анонимен

преди 2 години

Одавна не е тържествено Ками, просто подминават с 200 "Съединението прави силата" :)) Ако изселят макетата на Луната, поне един проблем по малко :)

27

Анонимен

преди 2 години

Ами, като гледам те са си едни и същи стари муцуни си от БСП, после от ДПС, после НДСВ, после от ГЕРБ, накрая - от "Демократична България" и ИТН.Та досега не са служили в интерес на народа, та сега какво се е променило, че да започнат?

26

Анонимен

преди 2 години

За съжаление всички се борят със зъби и нокти да хванaт властта за да си клатят краката и гепят милиони, а ние да работим за жълти стотинки!

25

чети внимателно

преди 2 години

"Българският народ има само един идеал: да се обогати. Заради това, пази се да не му попречиш и затваряй си очите пред кражбите. Помилвай някак си незабелязано крадците, особено тия на държавни суми и дръж списъка им затворен в твоето бюро. Когато тоя списък се увеличи, да бъде в процент 10% от населението, то ти си спасен. Знай, че царете се крепят от разбойниците, но те са жертва често на разбойниците, когато не са ги щедро възнаградили."

24

Анонимен

преди 2 години

Те и до сега се заклеваха да служата на народа ама служиха само на себе си. Като се има в предвид ,че повече от половината са стари муцунки дето захлебиха здраво не очаквам нещо наво да се случи.

23

Анонимен

преди 2 години

Практиката е доказала че интересите на НАРОДА са последна грижа за "народните любимци".

22

Анонимен

преди 2 години

Тиквата в кое кюше ще си гризе ноктите, от яд? Не е на себе си самовлюбения.

21

Анонимен

преди 2 години

Ще се "ръководят ли от интереса на народа"? Детски въпрос. Кога се е случвало да се ръководят, че днес да положат началото? Прецедент ли искате?

20

Четеш ли внимателно?

преди 2 години

"Българите, твоите сега възлюблени поданици, не познават що е добродетел. Те крадат от памтивека и го смятат това дори за почтен занаят. Понеже не е срамно да крадеш, прието е това да се върши на открито. Главното правило е, че не може да се краде освен много. Законите не улавят големите кражби... Тъй щото не трябва да се спираш нито на минута и да разсъждаваш върху тази вулгарна дума, добродетел и честност."

19

1-ви звънец-пореден

преди 2 години

натрупан краден милион.1-ви звънец, но за много бедни хорица идва последна камбана.

18

Пумяри

преди 2 години

Дайте ги на живо как се карат за кокала