57

Анонимен

преди 2 години

Че то ние българите сме много по-добре от гърците които се ваксинираха набързо.

56

Свободен

преди 2 години

До 54: Водя се по официалните им стъкмистики (международните сайтове). Ако са 5%, още по добре за нас. Освен това броя на преболедувалите в България е много по голям от това което казват. Повече от половината ми познати които го прекараха, вклучително и аз и моето семейство не фигурират в статистиките, защото просто не се тестват. В провинцията е така. Джи пито ти изписва лекарства и те праща в къщи. А няма по-добро от естественния имунитет! Не се страхувайте!

55

Спокоен

преди 2 години

Това натрапчиво и войнстващо приканване към ваксиниране наистина започва да понамирисва! Честно, от колебаещ се вече залитам към няма да се ваксинирам с това каквото и да става! Не съм антиваксър! И БЦЖ (манту) имам, и полиомиелит ваксина имам и т.н. и т.н. Но тази агресия към ваксиниране с нещо създадено за няколко месеца ме прави неспокоен и подозрителен.

54

Stoyanov

преди 2 години

До Професор------- Професоре като започнем да ви гоним вас ваксинираните с едни сопи по улиците, ще разберете от къде изгрява слънцето.

53

Натовеца

преди 2 години

Ковид психо-пропаганд амощно от сутрин до вечер ,ще умрете вземете ваксините повторено по 1000 пъти на ден типично по Гьобелски !Набиване на канчето неуморно ,ако 5 милиона пътин повторя на някой че луната е направена от крем каремел този някой ще бъде промит до степен до която ще скача на бой на вски който твърди противното !Не се поддвайте всичко е един грозен спектакъл!

52

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е да се запомнят имената на тези глашатаи на злото, продажни слуги с фашистки уклони на фарма мафията, дето искат на всяка цена да ни инжектират с неизвестен препарат в изпитателен срок. И посягат с гнусните ръце и към децата ни. Тука в България удрят на камък и почват да нервничат, да заплашват, да лъжат, да се омотават в измислени статистики и стъкмистики. Но не са познали!

51

Анонимен

преди 2 години

Който има желание да се ваксинира!!! Не е етично да се нарушават правата на хората!!!! А и стига сте всявали страх в хората!!!! То и с ваксина няма гаранция, така че много Ви моля да не се изказвате неподготвени!!! А и никой не поема отговорност ако нещо се случи на човек след ваксинацията!!! Защо???? Пълен абсурд!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Света е станал един интернет в който един казва едно друг казва друго трети трето и вече не знаеш кое е правилно и кое не е кое е вярно и кое е грешно.

49

Анонимен

преди 2 години

До 53 Инжектираните в България са около 5%. Ако имахме 16% инжектирани, гадовете щяха да са по смели.

48

Свободен

преди 2 години

Исключително много ме радва, че сме на 16% ваксинирани. Този път по някакво необяснимо за мен обстоятелство мнозинството българи са на едно мнение за разлика от политиката. Имаме уникалния шанс да опазим човешкия ген чист. Ние сме единствената бяла държава с толкова нисък процент ваксинирани. Може би това ще бъде нашия най-голям принос за света в следващите години. Към ваксърите: с вас нито влизам в спорове вече, нито ви съжелявам, нито ми пука за вашето мнение.

47

Анонимен

преди 2 години

Къде отиват парите от PCR-тестовете?

46

Анонимен

преди 2 години

Или спазеането на мерките обаче у нас такова няма Бяма санкции за нарушителите а държавата само от това може да си докара пари обаче нито пари нито спазване на мерките

45

nekoj

преди 2 години

Страните с най много 'боцкания' (защото не са ваксини!) имат най много нови случаи! Не е ли чудно? При нас - смешни мерки които никой не спазва - а няма качване на случаите! Не е ли чудно???

44

орландовци работи

преди 2 години

крематориумите се подготвят да приемат наплив клиенти ще има промоции за най нетърпеливите и членовете на бсп и итн, 2 в едно. септември почва купона

43

Анонимен

преди 2 години

Не позволявайте дявола да влезе в тялото ви чрез ваксините .Ваксинираните са като зомбитата вече имат контрол над умовете им .Пазете се от от ваксините като дявол от тамян.

42

Анонимен

преди 2 години

Да се чете: Принудата и заплахите - единственият начин човечеството са се подложи на вкеобщ медицински експеримент и съвременен геноцид. Преболедувахме леко всички край мен. Няма ни една причина да ви участваме в експерименгите. Дано Господ ви съди, убийци и насилници!

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36Добре бе тогава, какви са тези пропаганди по медиите? То и да не си бил против тях ще станеш от толкова пропаганда.

40

Анонимен

преди 2 години

Ей , луд умора няма - ваксинация , та ваксинация !Пусти кинти- Цяла България ще уморим , ама ама обещаните кинти ще си ги вземем ...

39

Професор

преди 2 години

КОЙТО НЕ СЕ ВАКСИНИРА НА БЕЛЕНЕ ПРИ ПРАСЕТАТА.

38

Балкан тулуп

преди 2 години

*** свободни, никаква ваксинация. Не позволявайте да ви чипират.