18

Анонимен

преди 2 години

Герб, БСП и ДПС може да ги изметат и имат мнозинство, вместо да управляват чалгаджиите. Но Корни чак толкова не може да смята, ком.унетата още не осъзнават, че изчезват заедно с електората си завинаги и че от тях вече нищо не зависи. След това се чудят защо хората не гласуват.

17

Анонимен

преди 2 години

Тая Мика Зайкова е добра причина да се присмиваме на ИТН.А това, че на народа е омръзнало да ходи на избори да го каже на Слави.

16

Има такива нехайници

преди 2 години

Докато гласувате за кукувците няма да има стабилен нито парламент, нито кабинет. Тези са толкова надменни, че оставете ГЕРБ, гледат и на останалите като на някакви мижитурки. Да мислели преди да говорят, да помнели повече от ден. Това е риториката- кръчмарска, като от пред блока. Няма никакво изгледи да сформират нещо скоро тези протестъри - орел, рак и щука. Та, да ви е живо и здраво бабето, чалгари. Ще открива още поне две заседания. Пък може този народ да поумнее. Чакаме..

15

баба мара

преди 2 години

госпожата и е трудно да си направи самооценка какво прави в нс гони я единственожеланието за заплатата и после за пенсията не ми харесват подобни индивиди

14

Анонимен

преди 2 години

А мигащи лампичики в новия чалга клуб, наречен гръмко Парламент, ще има ли? Задължително да са в жълто и червено, та да са в синхрон с новото политическо виждане.... а да не забравите и въртящи се глобуси в различните цветове на дъгата, да не плачат Славуцаите. Няма да питаме каква ще е музиката, това поне го знаем.

13

Анонимен

преди 2 години

Те затова и макетата ни отсвириха. Виждат на какво дередже е тази територия. Смях...

12

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Най...ценият кадър на ИТН е Мика Зайкова.Тя може да се каже,че е ...национален капитал,завещан ни от д-р Тренчев екс-шева на Подкрепа.Ще пусне пак няколко...майтапа да намали...напрежението,което ще витае из...въздуха на парламентарната зала.Мика да се подготви и с няколко...вица за Славун.Ето един от тях: Годжи казал на Слави,що не ме направиш...премиер,ше ти купя нова виола от първата заплата.-Славчо му...отговорил -Ванката ми обеща държавна субсидия за 7/8 -ми,така че е преди теб в...списъка.

11

Анонимен

преди 2 години

Шоуто продължава... първия път ни беше смешно, вторият обаче няма да се смеем, а ще си искаме парите за билетите обратно. Само казвам, да няма изненадани накрая.

10

Анонимен

преди 2 години

Бабата казва много истини, но на гербераците не им харесват.

9

Анонимен

преди 2 години

Това е някакво дежаву. Имам усещането, че отново този оарламент няма да изкара много, заради поведението на ИТН.Ще се изпокарат за седмица две и отново сме на избори есента.

8

Ха-ха

преди 2 години

Баба Мика е велика. "Повечето депутати изглеждаха като крава върху покрив. Да се чудиш как толкова големо . може да се качи толкова високо."Чудя се тя от кои е.избрана.Чакам новите бисери.Аааа и да й купят някаква прилична дрешка,.че щат-нещат все пак хората ще я гледат.

7

Анонимен

преди 2 години

Младотурците на Слави и Тошко идват с ориенталските им чалга ритми в парламента Чалготека.

6

Анонимен

преди 2 години

Не е проблем да ходя на избори.Това отнема малко време.Но не искам да харчим отново пари.Да се говори за мнозинство между ИТН,ДБ,ИМВ и да ги поткрепи БСП.За да може да направим рестарт.Да се направи ЛуСТрАЦИЯ,рязледване на престъпления,бръзо премахване на ГЕшев и всички свързани с олигархията.И искам да видя политик в затвор.Няма как да откраднеш над 50 милярда от България и да се измъкнеш с вето към Македония.И да се махнат агентите от ДС от историческата комисия за преговори с Македония.

5

Зоро

преди 2 години

Може би ще влезе и в Гинес като най-дъртата чалгарка на планетата?!?

4

Т К О

преди 2 години

Направо откривай и закривай...така сме се разбрали с фигаро, за да може да продължи военното служебно.....

3

MaйMyнaтa

преди 2 години

Другия път пак да гласувате така, и трети път да гледате това

2

Асан

преди 2 години

ама алчно бабе за депутатски кюфтета :)))

1

РУМЕН

преди 2 години

БОЖЕ , БОЖЕ ,НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТОЗИ ГРОЗЕН МРАВОЯД!