38

Мария

преди 2 години

Не се вълнувай Мики ,ти си носител на новото.Учиндолските мутри са царе на шоута.Дерзай!

37

999

преди 2 години

16 депутати няма да са в залата!

36

999

преди 2 години

Ще има врътки в парламента! Ако избират правителство - 26 депутати НЯМА да са в залата! Вижте от кои партии ще е - това ще е договорено! Така правителството ще се избере само с гласовете на итн+ дб + мутрите! Ако въобще стане! На косъм ще е! БГ ще виси на този косъм!

35

магистралка

преди 2 години

До ТЕ ЩЕ НИ СКЪСАТ ЪЗА 32Споко бе пич. В ГЕРБ/БКП сте си добре. Цялата местна власт, барабар с кинтите по ОПРР са си ваши. Гешев варди далаверата. Кво се пениш.

34

карлсон от покрива

преди 2 години

Мико, Мико, физиономията ти е публикувана като верен "другар" в "Отворено общество" на Сорос и комисията на Ран-ът!! Или си мислиш, че се научихме да четем вчера?? Не ставай за смях на стари години!!!

33

магистралка

преди 2 години

Ся, на следващите избори, тарикатите дето не гласуваха да си станат от ръцете и да гласуват. И стига с това, "ми няма за кого да гласувам".Политиците правят това, което им разрешим с безразличието си. Или да връщаме член 1-ви за ръководната роля на партията.То БКП вече го върнахме чрез ГЕРБ, и да се отказваме от правата си.Явно не ни пука, че едни хора станаха милионери с нашите пари.И без връзки пак нищо не става.

32

Както е тръгнало

преди 2 години

у скоро време, Мика Зайкова ще изпревари Станко Тодоров по брок парламенти, които председателства. Горката жена!

31

О хо хо

преди 2 години

1:1 с 45тото!! И Цола Митева Истеричната Невроза за Председател на НС!?!ДЕЖА ВЮ!

30

ТЕ ЩЕ НИ СКЪСАТ ЪЗА

преди 2 години

МДА ААА- С ПРЕТЕНЦИИ ДА СА ПО ДОБРИ ОТ ГЕРБ- ШЕФ НА НАП- МИСТЪР МУСКУЛ С ФИРМА НЕ ПЛАТИЛ НАД 1 500 000ЛВ КЪМ НАП, РЕГИСТРИРАНА НА АДРЕС НА СЪБОРЕН БОРДЕЙ И ПРОДАДЕНА НА КЛОШАР- КЛАСИКА В ЖАНРА ЗА ДА НЕ СЕ ПЛАТЯТ ДАНЪЦИ- ПИАР- СОНЯ МОМЧИЛОВА- АВТОРКА НА ША ТИ СКЪСАМ @ЪЗА, МИН ЗА ИКОНОМИКАТА ПОКАНИ ФАЛИРАЛА ФИРМА ДА СГЛОБЯВАТ, ПРАВЯТ НЯКАКВО ГНУСНО НЕЩО- ДЕТО ФАЛИРАЛО В НИДЕРЛАНДИЯ- УФ ГНУСНИ СТЕ И СЕА ЧАКАМЕ ДА НИ СКЪСАТЕ @ЪЗА.

29

Анонимен

преди 2 години

Бойко да не се помайва а да подкрепи Слави и заедно да демонтират комунистическата система и партии.

28

5

преди 2 години

Проблемът не е в Слави, а в тези, които гласуваха за Слави!

27

До 27

преди 2 години

Лошото не е че е баба, а че е откачена!

26

Анонимен

преди 2 години

На всичко може да се издържи, но на чалга-трудна работа. От Боко по-добро няма, поне засега.

25

Анонимен

преди 2 години

Стига сте мрънкали тикви, може да е баба, но е 100 пъти по-качествен човек от дупетатите на герп

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен6 политик в затвора няма как да видиш. Има закона за колективна (без) отговорност. Тъй като в България няма Народен съд, а всички решения на министри минават през Министерски съвет и Народно събрание няма как да осъдиш 121 човека. Същото е и с кметовете - там пък има Общински съвет и комисии. Закона позволява на кметовете и министрите да си "измият ръцете"

23

Анонимен

преди 2 години

На народа му писна да ви гледа, камо ли да гласува :)) Нема лошо да си дадеш вота за дадена партия, обаче народа иска перспектива, някаква цел в живота :)) Какво получава народеца от така наречените политици.... едно безкрайно шоу с недомлъвки и астронавти разбира се :))

22

Анонимен

преди 2 години

И тия ще са по-добре от гербавите? Смехории...

21

Анонимен

преди 2 години

Баба Мика открива новия ялов парламент в сряда. Случайност?

20

Анонимен

преди 2 години

То тя и миналия път нямаше подготвена реч и бе трагикомедия.

19

Анонимен

преди 2 години

БАБА МИКА КАЗА- ПАК СЪМ НАЙ СТАРОТО НЕЩО....ОХ БАБО, БАБО- АМАН ОТ ТЕ ТАКИВА НЕЩА..ЩО НЕ СИ ГЛЕДАТЕ СТАРИНИТЕ АМИ ПРИСПИВАТЕ ПИЯН ТОШКУ- ВИЖ СНИМКИ КАК ТОШКУ СПИ ДЪЛБОКО НА ДЕПУТАТСКАТА БАНКА- НЕ ВИ АРЕСВА БОРИСОВ- ЕЙ ВИ БЛЕСТЯЩАТА БАБА МИКА И ВЪЗХИТИТЕЛНИЯТ ИНТЕЛЕКТ ТОШКУ- ТОШЕ СПРИ АЛКОХОЛА И ПОСЕТИ БАНЯ И ФРИЗЬОР, ЧЕ С РИСТЮ СТЕ ЗАПРИЛИЧАЛИ НА КЛОШАРИ.