36

Анонимен

преди 2 години

Програмисте като си програмист твоите алгоритми не показват ли че има нещо гнило в това да се бърза толкова много при условие че още не сме видяли как примерно в Израел и Англия пият и ядат на корем а другите държави се гърба в поредната ковид вълна? Защото в момента виждаме поредната вълна точно в Израел и са им подготвили трета игла със съмнителна ефикасност

35

Нане

преди 2 години

До програмиста, ама преди това, че ти налупим един кампютор Правец на кухата кратуна де я влачиш за равновесие...Кат каскет ке ти е...))

34

До 33

преди 2 години

Не се притеснявай те и тебе ще отрежат защото колкото и да си сляп мисля че след осмата игла ще ти светне че нещо не е наред ако си още жив

33

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Моя приятелка младо момиче даде положителен тест за антитела.Най-добрия имунитет-Естествено придобития!!!Въпреки това И се наложи да се боцка,защото работата И е свързана с бая пътуване в ЕС. Е питам АЗ, защо тест за антитела не важи на границата, а трябва непременно да се ваксинира?!? Нали ваксините са за придобиване на антитела?!? Ами тя като ги има що не я пускат навън.Неофашизъм драги ВАКСЪРИ... Това сте вие - фашисти.

32

Bili

преди 2 години

И министерството и сайта който публикува такава медицинска дезинформация, ще бъдат скоро под съд. Това противоречи на всякаква медицинска практика и етика.

31

Анонимен

преди 2 години

Ама и ваксинираните да се ваксинират! Да не забравите!

30

Анонимен

преди 2 години

Уха супер като наркоманите - всяка сутрин по една игла

29

дедо поп

преди 2 години

И умрелите, и умрелите трябва да се ваксинират!

28

Анонимен

преди 2 години

А ваксинираните - по 10 дози годишно! Айде, че да правим оборота! Таз година - безплатно, за зарибявка. От следващата - на платен абонамент, при това - задължителен! Толкова прозрачен и нагъл фашизъм и Хитлер не го е прожедла!

27

Анонимен

преди 2 години

Ако съм преболедувал, не бих рискувал да не се ваксинирам и да ме сполети същото, даже по-лошо от първия път. Казват, че всеки има остатъчни нарушения в белодробната функция, черния дроб и бъбреците ако е бил вече болен.

26

Анонимен

преди 2 години

Ами то експертите не знаят колко пазят и ваксините и дали изобщо пазят.

25

Златена

преди 2 години

Аз се ваксинирах два пъти но ще продължа да се ваксинирам постоянно за да се защитя от вируса и да живея щастливо и здравословно още 10 години, които ми остават.

24

Анонимен

преди 2 години

Да, понеже вече сме наясно, че имунитетът след ваксина пък е доживотен! Баси и жалкарите!

23

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ваксиниран и имам застраховка живот. Даже застрахователят каза, че ТРЯБВА да бъда ваксиниран. Не слушайте лъжите на долни антиваксъри.

22

Анонимен

преди 2 години

Ако спрем да дишаме въобще няма да се заразим и да прекараме вируса тежко. Докато на тази планета има организми с бял дроб и дихателна система ще има и подобни вируси. Пък вие си плашете и спирайте вятъра(движението на въздуха) с локдауни.

21

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните да се преваксинират! Пари са се давали.

20

Анонимен

преди 2 години

Ей-сега! Баш това си мисля! Чак такива *** изпълнения и излагация от страна на уж специалисти, доказващи по несъмнен начин, че са платени от фармамафията да продават продуктите й, доказват рогатото дяволско лице на пландемиците. Откъде-накъде ще се ваксинирам?Изкарах вируса без проблеми, придобих имунитет. Който иска да печели на мой гръб-да си гледа работата. Смятам ако дойде време като в гетата да ни насилват-да отрепя колкото може повече фашисти, но жив да се ваксинирам по моя воля - никога!

19

Нане

преди 2 години

Ей сега, тамън мислех се изтърчим...Зелени коридори има ле...))

18

Щерю

преди 2 години

Това, че постоянно ни плашеха до смърт бе "добрия" морков да се ваксинираме. Сега ще дойде лошия "камшик" за отказващите ваксинация. Никой не казва защо толкова права и свободи ни се отнемат с един наш подпис? Два пъти прекарах ковида. Тежко ми беше, но с Божия помощ се преминава. А във ваксините не знам какво има и какви цели преследват с тях. Едно обаче е ясно - неистово много, някои хора искат да си я сложа. Няма пък - щом ме принуждават! Те утре ще поискат нещо друго, против убежденията ми..

17

До 8

преди 2 години

1000 про съгласен с теб! Толкова болести и проблеми има в света, а таз корона я издигнаха в култ! Има нещо много гнило, ама много!