96

Анонимен

преди 2 години

има милиони бройки ваксини ама заразените се увеличават,всеки нормален би го разбрал че от ваксите няма смисъл

95

ъъъ

преди 2 години

До Последно?Не носи, затова и не се ваксинира, ама обеща.. "при възможност" да го направи.

94

Последно?

преди 2 години

Производителя на ваксината носи ли отговорност при увреждане на здравето или живота на човек, причинени от употребата на продукта му /ваксината/ ?

93

Анонимен

преди 2 години

Ей-сегинка! Само ще да мога ли като си набода десетина дози поне без намордник да мога влизампомагазините? Като безопасна?

92

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Съседа бате Нико се боцна на 4юни петък,на 6ти в неделя жена му го намери с лилав гръб...Масивен инфаркт-преведено сърцето му буквално се е спукало като балон.Вторник на 8ми се простихме с него. Да ходим ли да го вадим и него от централните?!? И той е "преболедувал" вече, а в тия жеги може още да е топъл... Продажници долни... И "експертите" и медиите, дето ги отразяват.

91

До абе

преди 2 години

И след една седмица - ваксинирайте се. Пак същият Кантарджиев.

90

До 103

преди 2 години

По-добре да хванем гората, отколкото иглата. Вас ви побъркаха без да се усетите, ама така е то. Никой луд не си го признава, щото мисли, че останалите са луди.

89

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

На пишман експерти не вярваме.

88

с 200

преди 2 години

тичам

87

ЕКСПЕРТИ

преди 2 години

Ще чакаме за ефектите от игличките и ще се надяваме да не са толкова фатални за ваксерите. Жалко за хората, но те сами са се съгласили.

86

Анонимен

преди 2 години

Ееее.... Ще ги побъркате тия антиваксъри. Ще хванат гората, като партизаните преди 9 септември 44г. :)))

85

Програмист

преди 2 години

Докато програмирах във форума ми се припика и забравих че не съм в тоалетната.

84

Някой

преди 2 години

А най- добре е и починалите също да се ваксинират.

83

Анонимен

преди 2 години

Тогава не ги наричайте експерти, първо да разберат, тогава да дават мнения. Повторят като латерни един след друг, без да използват мозъчните си гънки. Професори, насители на титли по наследство.

82

Анонимен

преди 2 години

добре де, едно с едно не казвате - хем никой не знае колко време действат тез ваксини, нито дали може да заразяваш други, хем пък имали странични ефекти.. ама малкоИзведнъж пък не се знае колко време имаме естествен имунитет и трябва да се ваксинираме (може би ваксината добавя още, а може би не). Нямало проблем да се сместват ваксини, после имало .. изказва се куцо и сакато по въпроса

81

Анонимен

преди 2 години

Аха за да седнем като наркомани на иглата,знам го тоз капан в момента когато предам отговорноста за вируса на ваксина край с естествения имунитет, няма начин да се хвана и да се тровя с тез отрови ваксини..

80

хмм

преди 2 години

Не знаят, ама препоръчват....Що не вземат първо да си свършат работата - да проучат и тогава да дават съвети.

79

Анонимен

преди 2 години

Всеки , който може да мисли може да разбере, че от ваксините има голяма полза при този вирус. Достатъчно е да схване как протича процеса на ваксиниране в Великобритания и Израел и какво е отражението му върху поредните вълни на епидемията там. За съжаление онези 80% не да в състояние да го схванат. За протокола, противник съм на ваксинирането, но в случая нямаме голям избор

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 Само са си издали сертификати докторите! Ваксата е в мивката!

77

Бе де да знам

преди 2 години

Най тежкия грип, който съм имал в живота си го изкарах на системи и кислород непосредствено СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ през 2018. В предишните години си го минавах с хрема и ларингит /загуба на глас/. Пък работя с гласа си. Та и за това сътворих това малоумие да се ваксинирам. Ама приключих с тия експерименти. Изобщо, когато си преживял дадена ситуация, ако ще и денонощно да ми дуднат за ваксинация - без мен! По добре седмица мълчание от колкото да съм омотан в тръбички.