116

Анонимен

преди 2 години

Никой експерт не може да ни задължи да участваме в медицински експеримент за който никой не носи отговорност, каквито са в момента ковид ваксините.

115

Анонимен

преди 2 години

Докато не ваксинираме всички животни, нищо няма да се оправи. Да започват с мравките, че те са доста на брой. Всяка ваксинирана мравка да получава по една безплатна троха и капка вода. Така ще има повече желаещи. Очаквам скоро СЗО официално да предложи подобно нещо. Може би е просто въпрос на време.

114

Манафейко:

преди 2 години

А от ваксините да не би да знаете колко време ще сме защитени??!!

113

Анонимен

преди 2 години

Щом и това доживяхме да чуем, че ваксината е по-добра от вече "тествана" естествена имунна защита ... . Наистина става подозрително!

112

Анонимен

преди 2 години

Хора имащи имунитет отговарящ на възможността с изградените антитела естествени и придобити от заразяване,преболедуване защитаващи ги не само от един Ковид по щам,мутация,вариант и нови попълнения за пълна колекция,на тях не им трябват никакви ваксини,които да им занижат имунитета до синдром придобит от имунна недостатъчност СПИН и да ги ваксинират по принуда щом СПИН болни не са ваксинирани с условно омаломощен вирус по тип и др. условно помощен идентифициран неинтегриран по методи,че за стимул

111

Анонимен

преди 2 години

Оксиморон. Докараха го до положение, където казват, че защитата при ваксиниране е по-съвършена от имунния регистър на човека. Че нали това правят ваксините - активират имунен отговор, т.е. форсират имунната система. Те не произвеждат различна имунна система... уникални лъжи и медицински парадокси. Записвайте имената на изказалите се, че трябва да се съдят тези хора. Сега се чувстват силни тези пропагандатори, но зле ще завършат- така да знаят.

110

Анонимен

преди 2 години

Антимедицинските изказвания от "експери" се натрупаха като мухи на мед.

109

Геноцид

преди 2 години

Спрете този "здравен" фашизъм срещу Човечеството !

108

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че като преболедувала нямам никакви права, но няма да се ваксинирам, именно защото съм преболедувала и имам антитела. Тази истерия вече е безумна и в нея медицината отсъства!

107

Край

преди 2 години

Ако някой докаже че ваксината дава повече защита от преболедуване ще получава десет години подред Нобелова награда за медицинаАма няма как да стане

106

славянин

преди 2 години

А умрелите да се ваксинират ли и те!? Тези прекалено насериозно се взеха след като вече ни говорят почти само в заповеден тон!

105

Анонимен

преди 2 години

Нека изброят експертите в БГ за ваксините и против ваксините! Като излезе накрая цялата истина за ваксините, а тя ще излезе щото много народ мре, хората да решават кои е за затвор!

104

Анонимен

преди 2 години

защо разбутвате антиваксърите - оставете ги да *** спокойно.

103

кои

преди 2 години

Тези експерти имат ли си имена? Или просто използвате думичката като реклама на прах за пране експерти препоръчват? Загрижени експерти?

102

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо. Лекарите усложливо за записали инфаркт, а е трябвало при условие че е ваксинират през последните 72 часа да се докладва проблем с ваксина! Ето как държавата освобождава Биг Фарма от отговорност!

101

Анонимен

преди 2 години

Чудно е защо не искате да ви набием дозите ? Жалко ще бъде за вас , но пък интересно за публиката. И поучително.

100

КОИ СА ЕКСПЕРТИТЕ

преди 2 години

КОИ СА ТЕЗИ ЕКСПЕРТИ, ДАЙТЕ ГИ ПОИМЕННО И ДА ИЗЛЯЗАТ ДА ЗАЩИТЯТ ТВЪРДЕНИЯТА СИ С АВТОРИТЕТА. ЩОТО ТАКА Е ВСЕ ЕЕДНО "ЕДИК КОМШИЯ КАЗА, ЧЕ..."

99

Анонимен

преди 2 години

До Последно?? Не носи! Пише го в договорите с ЕС

98

И починалите

преди 2 години

също

97

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази омраза към ваксините просто не разбирам. Ако след 10 години , че с ваксините всичко е наред, и хиляда са починали от глупост ? Едно голямо Нищо , това ще е. Хайде гениий и разбирачи, намерете по-добро решение. Но нямате и никога няма да намерите, защото сте дребни хорица, които могат само да плюят.