28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30Ем той е бил винаги с добри намерения, не? Нали това е българската риторика напоследък?

27

Анонимен

преди 2 години

Армутлиева е пълна с пари, сега и министърка ли ще я правят...

26

Анонимен

преди 2 години

До Даа - не Слафчо, вече се казва г-н Трифонов.

25

Анонимен

преди 2 години

Но не става и без дипломи.

24

Анонимен

преди 2 години

До На Армутлиева Не се казва амуртлиева, казва се Абортлиева...

23

Анонимен

преди 2 години

да бе, опазил етническия мир, след като разпали първо етническа война и влезе в затвора за тероризъм доган. мирът го опази тогавашната ни дружба с разпадащия се съветски съюз, но армията им все още беше брутална. както и че гърция тъкмо беше изсипала 80.000 армия в тракия на границата и там вреше и кипеше; те след конфликта за кипър, имаха още един, който почти доведе до война. то и хитлер първо е оправил немската икономика, ама после какви ги е забъркал. всички почват с някакви добри намерения

22

Анонимен

преди 2 години

Умни и красиви до един, направо избрани с фотоконкурс, половинат сигурно са бивши любовници на дългия, няма такава държава наистина.

21

Анонимен

преди 2 години

Да, помним как се доказаха тия от НДСВ и Тройната коалиция: Ники Василив, бъдещ мин. председател, продаде българската енергетика за 30 сребърника, Сакса открадна и изсече хиляди декари български гори, Шулева "купи" десетки почивни станции и ги унищожи, прехвърлиха външния дълг и т.н.; при Тройната нещата още се развихриха, милиарди се отклониха от гьола Белене, вкл. договор за реактори, смениха всички стари обори със земи и хотели по черноморието; строиха огледалото на Доган...Да, спецове са.

20

Българин

преди 2 години

Много хора вече са завършили в чужбина. Но да си лидер в България понякога е по-добре да си завършил тук. Защото ние сме българи. Имаме си наши традиции и наш манталитет (хубав или лош). Трябва да бъдем себе си преди всичко.

19

Анонимен

преди 2 години

"Може би БСП. Те отдавна се възприемат като партия на протеста и опозицията..." ___________________________ Ха! Точно това ни трябва.....БСП и ДПС ....

18

Анонимен

преди 2 години

не съм турчин, не съм и фен на ДПС, но тази партия или по скоро Доган и няколко около него запазиха етническия мир и относителното спокойствие на държавата. Можеше и македонски вариант да има в Бг. Да не говорим за сепаратистки около Разград и Родопите. Не го обичайте Доган но го уважавайте той е фактор.

17

Т.Шак

преди 2 години

Слави, завалията, понеже късно си взе дипломата от консерваторията и то с връзки, сега много се впечатлява от хора с дипломи от престижни училища. Само че за тези постове е нужен и опит, какъвто повечето от тези с дипломите нямат.Ето, кандидат-министърът на здравеопазването например не е лекар и не познава здравната ни система. Лекар е андидат-министърът по ромските въпроси, само защото е ромка, но пък тя не е отраснала в гето и не познава проблемите на ромите.

16

БОРУНА ЛОМ

преди 2 години

И ТАЗИ МУМИЯ ДЪЛГОДЕЛСКА ИЗПЪЛЗЯ!А ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СТЕ В ПАНДЕЛАТА! СЪСИПВАЩИ БЪЛГАРИЯ!

15

Анонимен

преди 2 години

Не си научи простия народ уроците с царя и ГЕРБ и за трети път настъпват една и съща мотика,сега със шоуменски пуделчо..

14

Проф. Вучков

преди 2 години

Този още ли е доцент нема акъл за професор:)))

13

доЛейтенант от Запас

преди 2 години

ти ако си бил в казармата при другарю аз съм бил при господин. Айде кръгом и после у леву.

12

до езикова гимназия

преди 2 години

конгратулейшънс

11

ХАХА

преди 2 години

Специалиста по гьобеци,кечеци и всякакви ромски"танци" вече ще ви оправи!Хаха!С тюрлюгювеч правителството си начело с оня дето го вее вятъра Мики Маус!Хах

10

езикова гимназия

преди 2 години

Дипломи платени от чуждо нпо,и ще могат да продават БГ на по 3-4-5-7 езици.

9

до Лейтенант от Запа

преди 2 години

ходи си строявай фатмацитее от запаса и не се прави на остроумен