19

Эврапэйскый Союз

преди 2 години

Ей за това Китай направи над 3 000 000 000 000, да Трилиона, от Пандемията, която създадоха до Момента - щото имат Индустриално производство и какво да продават, а ЕС - няма!! за това Китай е Богат, а ЕС е беден комунистически блок!!

18

23

преди 2 години

Така си е , след обявяването на извънредното положение на герберите много им се усладиха обществените поръчки без конкурс

17

Боцнаха ли

преди 2 години

по Китайски?!

16

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за ИТН.

15

Анонимен

преди 2 години

До Стига този Чернобил ". Аварии има навсякъде, да ти припомням ли за Фукушима?" Няма "стига". Фукушима беше резултат не от една, а от ДВЕ природни катастрофи една след друга. Черновбил беше резултат от умопобърканите червени терористи, които спасяваха режима си от "срам".

14

Защо ли такива цени

преди 2 години

Може би заради скрити комисионни, дадени "под масата" от китайските фирми на нашите хора. Прокуратурата спи ли?

13

Анонимен

преди 2 години

Добре де на Бойко на правителството вече доста издънки стват. Интересно ми е вие за кого ще гласувате? Сериозно питам.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 : "лойко защо е в списъка на Магнитски за най-дебело корумпе?" Обаче не е! Защо така?

11

Стига този Чернобил

преди 2 години

До Анонимен 7...... Аварии има навсякъде, да ти припомням ли за Фукушима? Изтъркана плоча от преди 35 и повече години...

10

Анонимен

преди 2 години

ДругарЕтЕ от т.нар. служебно правителство имат ли и БЕГЛА идея за каква ситуция ставаше дума или ще се правим, че всичко си е било нормално? Да напомним на другарЕтЕ: държави се боричкаха и си крадяха доставки от маски. Немедицински. Купуваха се тестове, които след това се оказваха фалшиви. Някаква фирма съди италиански стартъп, защото въпросния успяваше да произведе екстремно дефицитни части за респиратори с 3Д принтиране.Части които ги НЯМАШЕ, не че бяха по-евтини. Та така с другарете комуниЗи

9

Една

преди 2 години

Има ли изобщо нещо, купено на реални цени, а не завишени 5-8-10 пъти!? И защо няма още задържани? Заящшо само и единствено Иванчева ни показаха с пранги по всички ТВ, а една с полицейска униформа й запушваше устата!?

8

Анонимен

преди 2 години

МЗ купувало комунистически китайски респиратори на тройни цени, само и само да не купува евтини и качествени капиталистически руски ИВЛ. Де е логиката?

7

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийски кошмар

6

Анонимен

преди 2 години

лойко защо е в списъка на Магнитски за най-дебело корумпе? САЩ да не са се объркали нещо, доказателства имат ли?

5

Петко

преди 2 години

Радев, трябваше да направиш изборите наесен. Жалко, че конституцията не го позволява. Просто на служебното правителство не му достига време да направи пълна ревизия на ГЕРБ-ерската *** и да се види, че се краде масово, арогантно, нагло и безпардонно под прикритието на жалкия слоган , че видиш ли всички други били комунисти и русофили. Значи, ако Слави има топки, да не съставя отново правителство. Това служебното много добре си управлява и тъкмо до есента резултатът на Герб ще е вече с 10-12%.

4

Анонимен

преди 2 години

ДРУГО СИ БЕШЕ ПРИ КОМУНИСТИТЕ! Няма Чернобил, няма проблеми! Лапайте пресни марули и си тропкайте на манифестацийката, докато нас ни хранят с месо и зарзават от други континенти!

3

Анонимен

преди 2 години

бойко нали е европеец и атлантик, защо ЕС и САЩ му набиха шута. Защо ходи в анадола да лиже и целува?

2

Анонимен

преди 2 години

Абе верно ли герп простестират в цялата страна срещу задържането на роми за купуване на гласове?

1

Анонимен

преди 2 години

Има ли 1 нещо, което фирма герп да са направили и да не са откраднали 80%? 1 нещо само искам и обещавам да гласувам за тях.