15

Анонимен

преди 2 години

Никога повече сръбски части на наши учения!! Сърбия не е членка на НАТО и е сателит на агресивна Русия. Напълно, е възможно, сърбите да са свалили нашия изтребител. Само не обявява,те, че и вътрешната кутия е повредена, за да покриете сръбския неприятел

14

Анонимен

преди 2 години

Трябва да съобщавате новините с повече патос. Ето така - Славната военна хунта и победоносния контраадмирал откриха неразрушимата черна кутия на Миг-29.

13

Анонимен

преди 2 години

На седмица по лъжичка...накрая ще се установи, че от записа на "черната кутия" не може категорично да се съди за причината, защо българската армия се намира на дъното на Черно море, въпреки че държавата се управлява от генерали и то "най-достойните" !!!

12

???07

преди 2 години

А дано..., но надали....ще повярваме! Нали уж се твърдеше , че тази ч. кутия ще се повреди след 48 часа...Колко часа минаха оттогава? Не пасем трева.

11

м,да

преди 2 години

Стига драми с тая катастрафа. Летеца сам си е избрал професията. Случват се и смъртни случаи при учения.

10

data

преди 2 години

стана ясно че БА няма ресурс за операции на 70 м под водата и добре че са частните фирми

9

Анонимен

преди 2 години

До 1-ви Какъв Боинг са "свалили" украиците??? На кава доказателна база пишете просто.тии или "вам платять с Шереметево"?

8

дъра-бъра

преди 2 години

Ей, хайде стига с тази кутия!Ясно е какво се е случило, но не е много за пред публика, нали?

7

Анонимен

преди 2 години

В съветска България черна кутия изчегърта вас.

6

Анонимен

преди 2 години

Опа от самото начало повредена била. Информацията къде е изтекла? В морето ли? Нали тия кутии са конструирани да издържат. Те знаеха какво е станало, а на нас както ни кажат вече ще повярваме.

5

русенец

преди 2 години

МиГ -29 няма черна кутия. Има самописец, който записва някои от параметрите на машината с цел диагностика на работата на системите. Използва се за обслужването на самолета, а не за разследване на авио катастрофи .Кажете по-добре какво се вижда на записите на радарите - нашите, на НАТО, на румънците, а защо не и на руснаците?

4

Подготвя се

преди 2 години

общественот мнение, че вътр.част е също повредена, ерго: никако инфо не може да се свали. Ама хич да не си я мислят тазки тактика в МО!!! В резултат на натиска на общественото мнение, черната кутия беше въобще намерена! Сега - трябва да бъде и разчетена!!!!!!!!!

3

Анонимен

преди 2 години

някой очаквал ли е друго... следваща новина - от кутията нищо не става...

2

кръпел

преди 2 години

айде почна се с чалъмите .....

1

всичко е запазено

преди 2 години

И черната кутия е намерена отдавна. Но истината няма да излезе. Колкото излезе за Боинга който украинците свалиха - холанците прибраха всички материали и години наред разследват.