35

АнонимеН

преди 2 години

ТЕ НЕМОГАТ ДА Я РАЗЧЕТАТ!! ЩЕ Я ИЗПРАТЯТ В НЯКОЯ ЛАБОРАТОРИЯ В ЧУЖБИНА И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПОКРИЕ КАКВАТО И ДА Е ИСТИНАТА!

34

Анонимен

преди 2 години

42 Борисов отдавна не е на власт, нито бе депутат. Радев носи отговорност за сваления изтребител. Той е главнощомандващ, той е допуснал страна от третия свят, сателит на агресивна Русия, каквато е Сърбия, да участва в натовско учение, у нас.

33

Анонимен

преди 2 години

Бивш военен съм ,кутията от вътре има голяма защита ,вече ако била месец на 10000 метра друго )

32

Трудовакъ до № 10

преди 2 години

Укропите свалиха пътнически самолет през 2001 г. Отричаха до последно като комунист на разпит, после си признаха. По-малките да прочетат в нета, има информация. След това свалиха малайзийския Боинг в Донбас през 2014 г. и се опитаха да прехвърлят вината на опълченците. За нашата 29-ка нищо не мога да кажа, но тя няма "черна кутия", каквато имат пътническите авиолайнери, а самописци за някои от параметрите в полет, с оглед обслужването. Не всичко се изяснява - спомнете си "Случаят над Устика"...

31

Експърт

преди 2 години

Било е приятелски огън.

30

Т К О

преди 2 години

До запасняк...При славчо завиваме към Турция!!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно Б.Борисов да има намеса в падането на самолета...особено ако е наредил да не се лети тренировъчно,за да се спести гориво и оттам да си напълни шкафчето...и така и пряко и косвено да е отговорен за смъртта на летеца..."патриотът" Каракачанов също е виновен в този смисъл...

28

Запасняк

преди 2 години

Нито Борисов, нито Славчо са опасните за България , а бойната група на Радев и БСП са ключето. Тези генерали и полковници са позор за България. Опичайте си акъла.Така ще завъртят нещата, че....ще завием към Москва.

27

Въпрос

преди 2 години

А може външната обвивка на кутията да е от шперплат..знае ли човекь!?Щом се е разкъсала!?Кого да питам..Дойче веле или радио Ереван?

26

Въпрос

преди 2 години

Дойче Веле вика-руските компютри бачкат още на въглища!Сигурно кутиите са с радиолампи!?Знае ли човек!?

25

Анонимен

преди 2 години

След като бъдат прочетени данните от черната кутия, ще се реши дали вътрешната обвивка е повредена.

24

457

преди 2 години

Сектата на зелените чорапи сега мислят как да излъжат народа. Убиха човека и това е. Истината няма да излезе.

23

Анонимен

преди 2 години

Как предвидливо се подготвят да не съобщят нищо. Ще кажат след няколко дни, че нищо не може да се разчете и приключват с въпроса.

22

Анонимен

преди 2 години

Добре че не пратиха враговете ни някоя подводница че като гледам колко време не могат да намерят кутията с подводница нямаме шанс да се справим. И по зле ще става.

21

Анонимен

преди 2 години

Радев допусна сръбски части в натовското учение у нас. Сега, съмнението пада върху тях, като руски слуги. Изтребителят е свален, взривен е на хиляди части.

20

Мнение

преди 2 години

Те враговете ни ако свалят трите ни самолета военна мощ докато 7м разчетат кутиите тя войната вече ще е свършила а военните ще са отдавна военнопленници с един лакът бради!

19

Анонимен

преди 2 години

Има едно гооолямо и много "тъмно" ЗАЩО? Защо в държави, които имат мощни ВВС (РФ, САЩ, Франция, Германия, Италия и др.) дори самолети 4-то и 5-то поколение летят по двойки ("водещ" и воден")? Ако "не дай боже" се случи нещо с единия, вторият вижда ситуацията. Самата система МИГ-29 никога не е била някакъв еталон, както и танковете Т-72! Руските системи за катапултиране на пилота са супер, но ..... ЗАЩО? А "черната кутия" обикновенно е оранжева;)

18

Анонимен

преди 2 години

При военните стане ли грешка другите са виновни :)) Требва да си поемеш сам отговорността, щото те никога не са виновни :))))

17

Анонимен

преди 2 години

Ами чакахте я да втаса на дъното...........

16

Анонимен

преди 2 години

Хайде де, морето не разяжда метал за две седмици!