14

Анонимен

преди 2 години

Българите не заслужават медицинска помощ защото явно не разбират, че лекарите не са богове, а са хора като всеки друг човек и не заслужават подобно отношение.

13

Липосуков

преди 2 години

Сто и петнадесет килограмово 15 годишно момиченце от шведски произход. Кой ще съди родителите, че едва сега отиват в болницата ?

12

ДДРОнег

преди 2 години

Болницата да съди родителите за причиняване смъртта на детето си, заради неправилно хранене, т.е. отглеждане !!!

11

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно да осъдят Болницата, БХК ще им вземе скъп адвокат. Ще вземат 100 Тина хиляди, ще има ядене пиене и джамбуре, ще изходят още неколко дица, а ние глупендерите ще им плащаме всеки месец помощи за ракия и кифтета да има.

10

Меди доганов

преди 2 години

С парите които се надяват да вземат искат да си отгледат ново по - хубаво дете поне 300 кила.!.

9

Нормален човек.

преди 2 години

На обикновенните хора които им отдържат данъци и осигуровки от ниските заплати изобщо не ни пука за хъхрещите. Като не им харесва- или спират да правят дица...или ги правят в Германия- там Меркел да им ги гледа

8

Анонимен

преди 2 години

Лекари колкото искате имаме, а ромите са изчезващ и защитен вид.

7

Обективен

преди 2 години

В случая заставам 100 процента зад лекарите. Все пак са се опитали да спасят Зейнеб, въпреки че нейните родители са я угоявали 15 г. Тези хора от гетата не заслужават дори и лекарска помощ. Това са *** свикнали да получават и една стотинка принос от тях няма в обществото. Защо си отглеждаме сами вредителите?

6

Възмутен DE

преди 2 години

До баба Нара-кажи пази Боже, че на каквото се присмееш ти идва на главата! И Защо трябва да е от ядене и пиене?! Има и болести,при които не могат т да се контролират кг! Умница!

5

Анонимен

преди 2 години

Не, че няма некадърни лекари, но вчера като ги гледах цяло стадо *** събрани пред болницата в Сливен и крещят и хъхрят бих затворил тази болница и същите тези *** да ходят на лечение при племенния шаман

4

Анонимен

преди 2 години

До Умберто ЖекоНякое НПО ще им оформи документите и осигури адвокат. Само не зная защо не отидоха да се лекуват в НПО-то, а в болницата без да са платили 2 стотинки здравни?

3

Предприемач

преди 2 години

Политкоректните медии мълчат за етноса. Знаем го. До там приключва случая. Смукали цял живот държавата яли и пили, сега някой ги подучил да съдят болницата за некой лев, а те завалийките името си не могат да напишат на лист хартия!

2

Умберто Жеко

преди 2 години

Дитето 15 г. Зейнеб е било 120 кила живо тегло. И в Мюнхен да я бяха приели нямаше да установят възпален апендицит под килограмите мас. Стига да ревали т.н. родители. И още нещо, за да съдят трябва да може поне да четат и да се подписват, което ме съмнява. И нещо друго - я потърсете медиите дали т.н. родители са плащали здравни осигуровки. На запад без осигуровки - до стълбите пред болницата.

1

баба мара

преди 2 години

а болницата ще съди така наречени родители за това че не са лекували дететос 115 кг а са ползвали само надбавките за ядене и пиене