13

Недоразбрал

преди 2 години

Тез ДРУГАРЕ ептен ни вземат за абуригени!?Ко да са прай,така са им обяснявали в окръжните партийни и в рузките КГБ школи!!Туй индивида,бачкатора дет та рани,той не е човешко същество!Той е *** и ти можеш да го разиграваш и да го правиш на *** й муна!!Да другаре,тъй беше във вашто царство,ама то свръши!Тук има няма две три седмици ша подскачате,ша уволнявате,ша назначавате,ша са понакрадете,ама кат дойди бат Бойку 4,ду пя гите да ви са яки този път!Случаят с Черепа ша ви са стори кат приказка!

12

Анонимен

преди 2 години

Гърбавите пак се изложика, като с язовирите. Гнусна ***

11

Анонимен

преди 2 години

Ей много лъжат тия хора бе. Крият телефоните като невестулки после казват че ги зареждали един от друг, та няма да ни спретнат една постановка като тая. Добри артисти и печени мошеници, няма що.

10

Анонимен

преди 2 години

Такъв запис и аз мога да си направя.

9

Анонимен

преди 2 години

Е то и в Еквадор заловиха пратка кокаин в доставка на банани наскоро. Няма да откриваме топлата вода сега. И там имаше видео как хората берат и пакетират банани...как се е появил кокаина при тях.. Никой няма представа.

8

Анонимен

преди 2 години

А бе гербавите, че сикаджията от Банкя ви избира по простотия е ясно, но все пак трябва да има и някоя гънка в главите ви! Узунов е полицай 25 години и след като е видял че на съседната маса стой доносника на Бойко, момченцето от Хасково Делян Добрев ще остане в ресторанта ако върши нещо нередно!?Но от тук се вижда подлостта на гербавите в тяхното безсилие, жал ми е за тях!А Добрев трябва да отговаря за кражбите в Белене!

7

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Поредната постановка с цел замитане на следите.

6

от записа

преди 2 години

е що махнахте телефоните и си писахте на листчета бе другаре невинни ?

5

Гражданин

преди 2 години

Че той не е вчерашен, какво пречи до пурите и рома да има пачки? Така и не разбрах защо, след като е опериран април миналата година, чак сега дава подарък?

4

Анонимен

преди 2 години

И нито дума за двата телефона /неговия и на Узунов дето ги отнесе някъде/? А иначе такъв "запис" с часа на покупката се прави по-лесно и от записа на чекмеджето на Борисов. Сега ще донесат от 9 кладенци вода да спасяват президента.

3

Гледна точка

преди 2 години

Ха-ха, нали той имаше фирма за търговия с ром и пури? А на листче написал телефона си - няма ли визитка? Айде стига сте ни баламосвали.

2

Djon

преди 2 години

Вместо да си подадат оставкатс се обесняват

1

Анонимен

преди 2 години

Ууупс. Опааа но стана е?