53

Анонимен

преди 2 години

Тоя яко се оплете в лъжи

52

Хитро измислено

преди 2 години

За куриер е избран бивш митничар, та да си помисли населението, че парите за изборите са взети от митниците, а не от приятелско посолство. Колко трябва да са били тежки уискито и пурите, та получателят не можа да ги носи в едната ръка, а ги взе с двете и едвам потегли.

51

Бай Тошо

преди 2 години

До Гражданин"Че той не е вчерашен, какво пречи до пурите и рома да има пачки? Така и не разбрах защо, след като е опериран април миналата година, чак сега дава подарък?" -- Защото... сега наложиха санкции на Божков- Черепа и се търсят "други" източници на финансиране!

50

Анонимен

преди 2 години

А има ли Петков запис на тогава какво се е случило след излизането му от магазина?

49

куку

преди 2 години

И аз имам торбички от ЛИДАЛ и касови бонове

48

Абе

преди 2 години

Пак триете! Добре ще го напиша така: Човек,който разсмива другите!

47

Анонимен

преди 2 години

Години наред хващаха всякакви герберуги за какви ли не схеми и най-лошото, което им се случваше и то ако бяха прекалили, беше да бъдат почетно уволнени. Никой нищо не казваше и всички мълчаха, а сега изведнъж се сетихте. Да ви имам калния народ! Халки сте всичките.

46

корабче в окото

преди 2 години

петко няма ли и записче на това което са си говорили ? ааааа , верно бе , телефоните бяха някъде на друга маса :) , е поне да покаже какви благодарности са си писали

45

Абе

преди 2 години

Я стига с тия глупости!Тази покупка нищо не доказва! Нищо не пречи във въпросния плик да има и пари,ако въобще пликът от магазина е същият от ресторанта! *** от класа е този в опитите си да ни прави на будали!

44

У бре

преди 2 години

Ти остави обясненията за трансплантации, пури и ром!А си кажи за другите "дреболии" като бележките,които си разменяте!Те са важните "касови" документи,за които НЕ става дума!!!

43

Ма даааа

преди 2 години

Я да питам,а трасплантацията закона ли е?И защо черпи?Кой взима подарък за спасен живот?

42

Питам

преди 2 години

До кога пиарите на президента , че подценяват българите и ще ги приравняват до безмозачното си ниво ?! Хората вече не вярват нито на записи , нито на думичка изречена от президентството и от това фиаско наречено правителство. Тия шебеци едни нормални избори не могат да организират, а тръгнали държавата да оправят.

41

куку

преди 2 години

Кой шебек е шев на НАП някакъв си дедесар селски тарикат продавач на фирми Да каже дали племиницата му не става шев в митница Пловдив на другия ден

40

Владо

преди 2 години

Друго си е мъжки подарък от 5000лв

39

Анонимен

преди 2 години

Делян Добрев е Поп Кръстю. Той записва всичко и докладва всичко на Боко. Пазете се от него. Бягайте от него, гонете го. Гербери, негербери - всички да бягат от него.

38

Дааа

преди 2 години

До кукуЯвно си дъртак. Записа не може да се подправи. Мога да ти обясня защо, но няма да го схванеш.

37

Анонимен

преди 2 години

"Че той не е вчерашен, какво пречи до пурите и рома да има пачки? Така и не разбрах защо, след като е опериран април миналата година, чак сега дава подарък?" - Нищо, но докато нямаш конретни доказателства, всичко си остава риторика.

36

123

преди 2 години

Кой нормален човек, чете психо-фантазиите на пияната Веска варненска?

35

Анонимен

преди 2 години

Значи тия умници си скриха телефоните, и започнаха да си общуват с бележки. Както каза един колега по-долу - изведнъж станали глухонеми и започнали да си общуват с писане. Ето затова комунисти започнат ли да правят нещо винаги се провалят.

34

Анонимен

преди 2 години

Абе всекя нова власт гледа първо да назначи свои хора на постовете които носят пари. Никой не иска да промени управлението, просто искат негови хора да управляват по начина на предходните.