93

бай Иван

преди 2 години

Митничар,дори и бивш,никога не са се бъркали да купуват алкохол и пури.Всеки митничар може магазин да отвори от събраните " подаръци" от рекетирани преминаващи през границата.

92

Георги

преди 2 години

Комунистите взеха власта с пигром и се готвят да маниполират изборите,че едни записи и превод ли няма да нагласят!?

91

Ууууу

преди 2 години

Айде стига глупости, а ще има ли запис как след като е купил ром и пури в колата си е добавил и белия плик с пачките в големия. Писания за наивници.

90

анонимен

преди 2 години

стига сте плюли кога подкупваха и получаваха подкупи и рушвети ГЕРБ не ревахте. 560 МЛР. ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ СУБСИДИИ СА МИ МИНАЛИ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ. КЪДЕ СА ПАРИТЕ И КАКВО ИМА НАСРЕЩА РАЗНЕБИТЕНИ МАГИСТРАЛИ, ПРАЗНИ ЯЗОВИРИ А ДА ВИЖ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО ОТ ХОТЕЛИ ЯЙЦЕ ДА ХВЪРЛИШ НЯМА КЪДЕ ДА ПАДНЕ АМИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО МИЛИАРДИ КРАДЕНИ.

89

Гост

преди 2 години

Отдавна чакам оставката на П. У. -Хитлера......Но президентът ни е резидент, така че нищо добро не ни се пише.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 "Дори и пакет дъвки да има вътре пак е подкуп. Даже няма да споменавам абсурдното държание по време на далаверата." Това е абсолютно вярно, но "новите" подкупите ги мислят за нещо естествено, да не говорим пък едрите такива.

87

Анонимен

преди 2 години

Дори и пакет дъвки да има вътре пак е подкуп. Даже няма да споменавам абсурдното държание по време на далаверата.

86

КАДЕ СТЕ бе ЧАЛГАРИ

преди 2 години

Защо мълчите като пукали ...??? НАЛИ ИСКАХТЕ промяна къде е тя ??? Или събрахте пари от протестите за почивка на море ????

85

Анонимен

преди 2 години

Радев ако искаш поне малко да покажеш че не си корумпиран, уволни Пламен Узунов и хората назначени от Петко Петков с ваша помощ в митниците. Поне веднъж в живота си бъди мъж. Ама май не ти стиска защото Пламен Узунов ти знае всичките бакии.

84

ЕХАА

преди 2 години

ПЕТКО ....КАК СПИШ СПОКОЙНО , ТИ СИ СВИКНАЛ НАЛИ ТЪЙ ДА КОПУВАШ ПУРИ И АЛКОХОЛ ....НО ЗАЩО ПИШЕШ ЛИСТЧЕТА И ОСТАВЯШ ТЕЛЕФОНА НА ДРУГО МЯСТО ???? НАЛИ СТЕ ПРИЯТЕЛИ И НЯМА ТАЙНИ ?????

83

Анонимен

преди 2 години

След тоя комедиен филм Радев съвсем ми падна в очите.

82

Анонимен

преди 2 години

Абе какъв ром, какви пури. Хубаво имало ром и пури. Искат да ни уверят, че нямало нищо незаконно. Защо тогава цялата тая конспирация с криене на телефони и разговори написани на нистчета. Тия съвсем ни взимат за будали.

81

Анонимен

преди 2 години

Петков засне видео, режисирано откапутите, от ДСсъвенниците в президентството. Видеото е по идея на руския *** Радев, който изказа специални благодарности на всички участници.

80

Анонимен

преди 2 години

Така е, когато се подаряват ром и пури за "мъжка постъпка" се води кореспонденция на списани на ръка листчета и телефоните настрани, за да не стане ясно колко голям "мъж" е Узунов .... или неговия шеф. Ако тоя народ и след такива доказателства не си направи изводите, бягайте от тая държава ... не ви чака нищо добро.

79

Анонимен

преди 2 години

Така, този запис от магазина не доказва абсолютно нищо, дори може да е купил тези неща като алиби, защото не се вижда какво точно дава на Узунов. НО възниква въпроса как един държавен служител има средства да си плати за чернодробна трансплантация в Швейцария, където цените за това се движат около 350-380 000 шв. франка, а после има редовни контроли на всеки 6 мес.които се плащат допълнително. Откъде има този поне половин милион шв франка?

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 Няма такива доказателства. Затова ДС е спретнало най-елементарното обяснение: не че се интересуват дали хората му вярват де, на тях зора им е да ги отминат последиците.

77

Анонимен

преди 2 години

То ако имаше само ром и пури в торбата Пламен Узунов след като погледна в нея щеше да му я надене на главата на Петко Петков. То бяха писаници по листчета, то бяха криене на телефони на 5 метра от масата, абе 100%-това корупция на две закоравели корумпета от бандата на Радев.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Ами, какво чакате, викайте го. Такива като теб понеже сте толкова корумпирани в начина на мислене дори не виждате нищо нередно в "обяснението" на държавен служител, че "порадарява" подаръци на друг такъв: в нормалните държави това е строго регламентирано, а такива подаръци са директна причина за уволнение. Да не говорим за това дали наистина това е имало в тоя плик. Изобщо сте жива трагедия, а щяхте да сте "Новото начало".

75

Анонимен

преди 2 години

Хммм, кое е доказателството, че това е същият плик, който получи Узунов в пицария? И че бутилката и парите, са закупени в същия ден? В този магазин Петков дори е облечен в друго, по-късо и по-тъмно яке, от това, в пицария. И дали, към бутилката и пурите, не е добавил и някоя пачка.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 A Борисов на полиграф кога ?