16

с трезва преценка

преди 2 години

Защо не можеш да махнеш Узунов ? Зависим ли си ? Или пешка ?.КОЙ Е ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ ???..ПЛАМЕН УЗУНОВли..Наистина си бил ФИГУРАНТ!!!

15

Ми добре

преди 2 години

Барабар Петко с мъжете :-)))))))

14

Стив

преди 2 години

Оф!

13

РАДЕВ ТВ

преди 2 години

генералният секретар Йенс Столтенберг и неговия екип ,връчиха НАЙ-високото ....натовско отличие ( не се вижда , в торбичка е ) на корифея в иновациите , технологиите и пазаренето Радев. Присъстваха гости от цял свят......

12

...

преди 2 години

Къде беше последните 4 години???????

11

харашой

преди 2 години

Да има трансфер на технологии, за да можем даги предаваме на руските шпиони у нас.

10

...

преди 2 години

Щом слепите прогледнаха, значи има някаква надежда още, особенно когато и немите проговориха. *** си беше и такъв ще си отидеш, нищоправецо...

9

SS

преди 2 години

Самото NATO е пък най големия пазар,за военни технологии,въоръжение и оборудване.Купувайки самолети например от дадена страна ти автоматически и ставаш траен клиент.За въоръжение,резервни части горивно смазочни масла,ремонти и така нататък.Пряко зависим си от страната производител.Същото важи и за всички видове бойна техника,като подводници,хеликоптери,танкове,системи за ПВО и ....! Учудвам се че президентът не го знае.

8

Реалист

преди 2 години

Всъщност, и бабите вече разбраха , че Радев е руска матрьошка, и като какъв се надява, че от НАТО ще го допуснат до "високо-технологично" оборудване!

7

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще ни дадат да произвеждаме М-16 и да ги продаваме на световните пазари. Вервайте............................... Съветският съюз ни даде военна индустрия.................... Запада ни продава скъпи военни играчки, както Германия ни е продавала скъпи патрони и оръжие през двете световни войни.

6

Анонимен

преди 2 години

Прав е изцеждат ни като лимон.

5

Анонимен

преди 2 години

Само излагаш България Рундьо. И твоят край приближава. Суверена не иска президент избран с гласовете на партии на статуквото.

4

Почнахме

преди 2 години

Да даваме наклон на ка и на колегите от НАТО ли? Да се внимава, че може изведнъж ситуацията да стане critical.

3

Анонимен

преди 2 години

offshoren proizvoditel i targovec na loshokachestveni orajia i ubiistva

2

Един от Вас

преди 2 години

Ако имате поне малко уважение към измъчения български народ,моля Ви махнете това недоразумение Румен Радев!Умолявам Ви...

1

:)

преди 2 години

Толкова е спрял тоя шофьор...сраммм