15

Анонимен

преди 2 години

добре сте ги сложили в кавички тея предатели и крадци

14

АнонимеН

преди 2 години

И КАК ЩЕ ДОКАЖАТ, ЧЕ ТОВА Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ :D ДОГАН ЩЕ ГИ ОСЪДИ ЕДНО ХУБАВО НО ЩЕ ПЛАТЯТ С ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ КОЯТО ПРОДЪЛЖАВА ДА Е 8 ЛЕВА И ТЕЯ ЩЕ ВЗЕМАТ ОТ ТАМ НАД 1 МИЛИОН НА ГОДИНА!

13

Анонимен

преди 2 години

Ама верно ли си верват,че с едни подписи ще се отървем от ДПС?Първо трябва да се отървем от ДС и мутрите комунисти,пребоядисани във всички цветове и внедрени във всички партии.Да им се отнемат имотите и парите от офшорките и чак тогава да се забраняват партии.Като гледам обаче всички са се оплели в КТБ и нищо не направиха,не вярвам и тук нищо да постигнат.Подписката е за балъци!Броят си симпатизантите.

12

Анонимен

преди 2 години

Пфу...патриоти...4 години заедно с ДПС крепяхте и гласувахте за Бойко?! А Бялата Златка -златното пръстче15 (!) години крепеше кой квото му подаде.Стига да е на държавната баница..Сега всички сте аут.

11

АнонимеН

преди 2 години

НА СЪЩОТО ОСНОВАНИЕ ДА СЕ ЗАЛИЧИ И ВМРО!! ТЯ Е ПРО МАКЕДОНСКА ПАРТИЯ!!!

10

mn

преди 2 години

Готвят подписка за забрана ДПС, обаче не се поколебаха да влязат в коалиция с ГЕРБ и Баце, които са пионка на ДПС и Пеевски.

9

Анонимен

преди 2 години

Тия 4 години управляваха заедно с гербавите и заедно с тях подариха на Доган ТЕЦ Варна за 3200лв и му подариха 52млн за студен резерв без да направят нищо!Оставиха го на Росенец да прави каквото си иска и мълчаха в парламента!Наеха руска дълбачка да му копае канал да ТЕЦа и държавата плати 320млн наши пари. ББР раздаде на Пеевски 2 кредита за 300 млн те пак мълчаха!Сега искат пак да излъжат хората и да управляваха заедно с Доган!

8

Анонимен

преди 2 години

Ще направят едно добро дело преди да отидат в историятаВ турция няма представена парламентарно партия на - бьлгарите живеещи тамКраино време е да бьде забранена сьс закон както - кюрдската работническа партия в турция

7

Анонимен

преди 2 години

То си беше антибългарско още като го основаха. Големият проблем е новият изборен кодекс, който Президента измисли и ги насърчи да увеличат броя на гласувалите в Турция. Там интереса за гласуване какъвто и да е сега се увеличи двойно с увеличението - двойно - на секциите. Презинедта го направи да даде едно рамо на Слави за бъдещя вот, но даде и рамо на турците. Не случайно като се върнаха от срещата с Ердоган се похвалиха, че вотът им ще се дигне с 50 000 бройки. Президентът е за бесене.

6

Баче Кико

преди 2 години

Мале, мале, двете патерици на ГЕРБ уж се карат по между си. Така хем ще стимулират електората, а като влязат в парламента може и една коалицийка да си врътнат.

5

Анонимен

преди 2 години

Очакваме отровено общество и бхк да реват :))))

4

анонимен

преди 2 години

аз съм ЗА

3

Анонимен

преди 2 години

НБУ също..СУ да не говорим колко са се продали на Турция.Истински позор е днес висшето образование.В нач на 90те историците всякаш загърбиха комунизма и тръгнаха да се мерят със света,но днес пак трудове само за еничари,ислям и османлии.Това е безобразие.

2

Анонимен

преди 2 години

най-накрая! това трябваше да стане още през 90те.

1

ФХ

преди 2 години

Айде пак се започва, точно преди избори. Тая вече сме я гледали.