280

Дай

преди 2 години

На про стия власт и му гледай сеира!

279

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на всички"журналисти" от БНТ пияни шофьори като Кошлуков

278

Анонимен

преди 2 години

Минеков е жалък представител на червените калинки. Да обясни как е станал професор... с името и връзките на баща си. Да се провери и баща му как е станал професор - това са истинските червени калинки!

277

Анонимен

преди 2 години

Да вядяд далаврите е добре и да ги пращат на съд. Но грозно и арогантно поведение, показва , че тези хора не са по-добри от предните.

276

Анонимен

преди 2 години

Май е по добре "калинки" от СПЕЦОВе !

275

Анонимен

преди 2 години

Тези, които работят за тип като Кошлуков, са същите като него. Пожелавам на следващия генерален директор на БНТ да направи политически чистки във всеки отдел, защото по ГЕРБ е сложила и там калинки без морал и лично мнение. Най противен е женският Попов орган Иво Никодимов, който винаги изпълзява за свърши поръчка. Кошлуков е с психически и неврологични отклонения както бъдещия му съкилийник, Гешев

274

До предходния аноним

преди 2 години

А, добре ви беше, когато задаваха неудобни въпроси на предходните управляващи ! Сега - лоши били ! Нали бяхте за гласност, демокрация и плурализъм и "за един нов морал" ! Нещо много бързо си забравихте принципите !

273

Анонимен

преди 2 години

Кошлука е за боклу....БНТ и БНР са за закриване

272

Гого Лозанов

преди 2 години

Долу ръцете от журналистите ! Докога ще търпим една шайка безделници, некадърници и анархисти с действията си да създават хаос, анархия и разруха ! Появяват се някъде, държат се като всезнайковци и не понасят и другото мнение. Лъжат, заблуждават, манипулират и ако някой изрази друго мнение - го анатемосват. С терор върху мнозинството от хората се опитват насилсвено да постигнат корисните си цели финансирани от подгонени от прокуратурата олигарси. Това е истината !

271

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледах списъка срещу Кошлуков. Между номера 900 и 2500 има много повтарящи се имена - проверявах такива с характерни фамилии - име, фамилия, професия - съвпадат. Откакто станаха партньори на Костинбродската лъжкиня, всички протестъри се научиха да лъжат яко.

270

Д-р Николай Михайлов

преди 2 години

Грозен скандал Минек,не ти отива, излизат би се като кифладжия,не остави време на журналистката дори въпроси да формулира!! Минек остават ти 20 работни дни,наплискай си лицето с водичка,пийни кафенце..и почвай да събираш БАГАЖА,опаковай кашоните-,надпиши ги,използвай хамалите на д-р Каруцаров ..Минек на 11.07- ЧУПЛАНДАТА..Ще те изпратим с китка здравец,с целувки и ..малко бухалчици..ха ха ха

269

Анонимен

преди 2 години

Наглия *** да се върне в училище и да си оправи малко възпитанието, че му липсва. Толкова култура лъха от него, та чак смърди.

268

Анонимен

преди 2 години

*** се завръщат нагло и тотално! партизаните в кОлтурата и телевизията, професорите и академиците от село ше ни учат на морал!

267

Кики

преди 2 години

Надя Обретенова като че ли е по подходяща за контрольорка в градския транспорт.А *** пък то нивото и в националната телевизия същото така , все ще има работа.

266

Анонимен

преди 2 години

Министъра на културата бе максимално некултурен,не ми хареса поведението му,нито културата му

265

Анонимен

преди 2 години

Опитаха се да сравняват прекъсването за брифинг на герп с 2 други, НО те бях в контекст на новината, която вървеше в този момент: за протестите и за награждаването! А къде в предаването на Любенов имаше такъв момент? Беше си чисто ПР на партията-майка

264

Анонимен

преди 2 години

Министъра я направи смешна тази псевдо журналистка. Журналята са зависими и се продават, като тия от най - древната професия.Освен това са страхливи, раболепни, конформисти и се имат за някаква прослоика над обикновените хора.В същност са долни нагаждачи и блюдолизци.Знам, че ще изтриете това, защото и вие сте от тази категория, но ми е кеф че ви го написах в очите, въпреки че сте безочливи.

263

Анонимен

преди 2 години

Борисов комсомолския комунистически идйод нарочно поръчва серия дребни скандалчета, за да му позабравят гадната физио номия и да се яви като нов човек на изборите.

262

до к.292

преди 2 години

Проф. Минеков преподаде на водещата Надя Обретенова от К1 на завършилия ако не се лъжа двегодишен колеж Е.Кошлуков урок по толерантност. Н.О. се готвеше да повтори скеча на Биляна и Йочев спрямо професора. Но той не се даде и й показа какво става , когато двама говорят, а сетне - се и надвикват едновременно. Циркът беше голям. Предполагам, че Кошлуков ще остави говорителките си сами да водят предаването, а не да правят сеир по задание на шефа си. Дано от БТВ и НТВ са гледали предаването.

261

аз

преди 2 години

А дали би им хрумнало на редактори и водещи дори за миг да питат така Бойко за нещо важно?!?! Да, ама Не