31

Pp

преди 2 години

Кофичка кисело мляко за президент ще е по-малка излагация от тази тотална блонди откачалка.

30

Леша

преди 2 години

Вижте публиката на последното издание на UFC, няма нито един с маска. САЩ направиха постановка на Европа с пландемията.

29

Анонимен

преди 2 години

"Голяма част от републиканците си вярват - Тръмп отново ще е президент!" - - - Силно съ съмнявам... Тромпета вчера стана на 74, а през юли 2023 г. когато започне предизборната надпревара шъ бъде на 77 години!

28

до 43 от КИТАЕЦ

преди 2 години

Добре це помогнали с вирус инаце Байпън на куку лято президент!

27

Американските

преди 2 години

Новинарски сайтове преди часове публикуваха тайните имейли на Тръмп." Комитета за надзор на парламента, хвърли светлина върху начина по който бившия президент Донал Тръмп притиска министерството на правосъдието на няколко фронта да изпълнят поръчките си за да отмени резултатите от изборите ..." . Е тоя е по нагъл и корумпиран и от нашите политици.

26

Анонимен

преди 2 години

Байдън се изгубил в белия дом, търсят го.

25

Анонимен

преди 2 години

Тръмп пречеше на ковид ПЛАНдемията защото още в началото каза че това не е нищо по различно от нормална настинка или грип. За жалост е един от малкото, който наистина искаше да пребори корупцията.

24

Анонимен

преди 2 години

Дори 12 % демократите знаят, че изборите бяха брутално фалшифицирани! Пишмадемократите не можаха да преживеят загубата през 2016-та. Направиха всичко за да свалят Тръмп. Сега байГън е пълен провал. Няма такава излагация за САЩ. Този не знае къде се намира! Обърка 3 пъти Сирия с Либия и се загуби! Утре е срещата му с Путин! Там ще бъде майтапа!

23

Ооо

преди 2 години

*** моля ви QAnon с техните теории вече стават скучни и без интересни. .Оранжевия бабуин никога няма да се върне в политиката, а да не говорим за президентският пост. Прокурорите на Ню Йорк вече заведоха 7 криминални дела срещу тръпидъмпи. Главният разследващ е човека който разби строителната мафия. Поста ,който ще получи най вероятно е затворник номер еди кой си.

22

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше короната, Тръмп щеше да бъде преизбран за втори мандат. Но сега вече републиканците едва ли ще управляват скоро отново. През следващите години демократите ще легализират няколко милиона техни избиратели и електоратът на републиканците ще е малцинство.

21

Анонимен

преди 2 години

Че защо да не е. Всеки може да е поставен там. Тръмп там или Байдън, Тиквун тук, Меркел в Германия, Джонсън във Великобритания, Саркози... не намирате ли общото между всички назначени подигравки с народите? Ами те са откровено маллоуммни. Вижда се от Космоса. Изборите отдавна нямат значение. Юли месец отидете на плаж, на планина, а не да участвате в този фарс. Нищо не зависи от вас.

20

Български език

преди 2 години

Буумъри, милениани? Все традиционни български известни думи, които всички знаят и разбират...

19

Германец

преди 2 години

Щял да се завръща като президент. Ти да видиш :) Пyтинoидните тръмпанзета всеха да изпадат в делириум. Или пушат нещо силно. Тогава бих искал и аз от него :)

18

Анонимен

преди 2 години

нямаше ли да го съдят за ония размирици.

17

Анонимен

преди 2 години

Байдън е с деменция ...така че да се връща Тръмп

16

Анонимен

преди 2 години

Трън ще стане на 80 г. в 2024 г. освен ако Байдо не го хване склероза преди 2024 г.

15

Анонимен

преди 2 години

Русофилите у нас на 100% вярвят ча Тръмп отново ще е президент и Путин отново ще си развява кончето.

14

Йосиф

преди 2 години

ТРЪМП ПАК ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ФАКТ Е ЧЕ Е ПО ДОБЪР ПРЕЗИДЕНТ ОТ ДЖО БАЙДЪН НА АМЕРИКА И ТРЯБВА СИЛЕН И ВЛАСТЕН ПРЕЗИДЕНТ КОИТО РЕСПЕКТИРА И НЕ СЕ СЪГЛАСЯВА С ВСИЧКО.

13

Голата Истина

преди 2 години

Тръмп - Мейк Америка Греат Агейн ! Икономика им беше във възход , но , не удобен и несвързан с глобалистите . Тука от 30 години наблюдаваме същите процеси с хора милеещи за родината , но оплювани и изкарвани какви ли не .

12

до 16

преди 2 години

Научи Английски преди да се опитваш да пишеш - пълен си с грешки!