16

Анонимен

преди 2 години

Тази толкова не е в час, готова е да жерта държавата за болните си амбиции. Дори и да са първа сила на изборите ще са в позицията на ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 2 години

Много се надявам да ги изметем най-после. Но те са като злокачествен тумор . Радев, Манолова, Слави и отровните са комунистически разсейки и само скалпела може да ни спаси от тях.

14

до 14

преди 2 години

Абсолютно вярно. Но Нинова не е "социлистка" като европейските социалисти. Нинова си е комунистка и в червата. Самият факт,че предложи Радев за Президент, след като се консултира с човека на Путин - Решетников казва всичко.

13

до 6

преди 2 години

Твоето доверие е голяма работа!Направо ти завидях!Да си жив и здрав!:)

12

Анонимен

преди 2 години

"Да успеем" за Нинова означава да ни набута в руската ко...чина. Първо ще ни ударят по един Спутник, после ще ни спрат всички разкрития за руските шпиони, после ще ни обяснят как само те са ни освободили и никой друг, после ще ни кажат, че македонците са измислили азбуката и накрая ще благоволят да ни направят 16та република. А МЕЖДУВРЕМЕННО СИНЧЕТО СЕ ПОДВИЗАВА В НЮ ЙОРК И НЕ МУ ДРЕМЕ.

11

Анонимен

преди 2 години

Ще успеете по пътя към небитието... Сбогом!

10

Анонимен

преди 2 години

*** разбира се бре другарко. Изкарахте бутона Виденов да обере негативите и да отлее омразата от вас, но ние помним коя бе партията на Виденов. Хвърлихте президента в битка, която го превърна в ***, но пък какво тук значи някаква си личност? Сипете лъжи и доноси по стар ваш модел, симпатизанти ви плашат с отваряне на Белене инакомислещите, подменяте вота с машините от Венецуела и правите нова Венецуела- България! Имате шансове да успеете, но и ние имаме шансове да ви изметем както едно време..

9

Питам

преди 2 години

Колко пъти казвам истината за община Тервел бе корни,тоя за Добрички регион ,пети дето сте го сложили планината,бивш народен представител,ми той тогава всяка седмица със кола служебна на народното събрание си беше е Тервел,е не по служебна работа а по лична и любов.ами тоя не изтрезнява.ми той играе с ГЕРБ ,като общински съветник.ми той като мине покрай хора и селям не им дава.никога няма да гласувам за БСП в тервелско.изопщо семейството ми няма ходи да гласува....

8

Анонимен

преди 2 години

Другарко Импексова катъро реве за теб нема кой да го язди. Бегай да го яхнеш да се успокои животинчето. Не се прави на гражданка а си бегай у с. Крушовица да гледаш крави за да има за децата истинско прясно мляко а не да ги хранят с германска пепел. За да има истински кашкавал а не палмов. За да има истинско сирене а не менте. За да има истинско масло а не маргарин. Нема да спечелиш изборите каквито и гимнастики да правиш. БСП о тиде в гробищата заедно с ГЕПИ. Всички сте от един дол дренки.

7

СМЕХ....

преди 2 години

АБЕ, то не е само да вземеш властта....ТРЕБВА И ДА Я ЗАДЪРЖИШ....ама, като ви гледам колко сте некадърни--Силно се съмнявам!!!

6

Вейхайвей

преди 2 години

Боже Пази от бсп. Амин!

5

Анонимен

преди 2 години

Ще гласивам за корнелка или мая още не сьм решил на коя от двете да вьзложа доверието си

4

Диана

преди 2 години

Както винаги Нинова е нагла! Нито едното, нито другото, нито третото са били причина за неуспехите на БСП и те отлично знаят това! БСП разчита на лъжите и манипулациите на хората с "разкритията" и мр.ъсн.ата чутовна война срещу ГЕРБ на това служебно правителсатво. И тук трябва да сме много нащрек! Тези га.дове използват внушението, манипулиране на подсъзнанието на човека и ако това не се разобличава на всяка стъпка много остро, много хора може да се окажат в капана им без да разберат това даже.

3

пфффф

преди 2 години

Накрая да не се окаже че имате по-малко депутатски места отколкото партии в коалицията.Как ще си ги разпределите тогава помежду си не знам.

2

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХАХ че от този успех на каде повече другарко Хининова само, че скоро много скоро ще усетите тежестта на успеха ви.

1

Анонимен

преди 2 години

Не връткай, кака Корни!