46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 43 Ти откъде падаш бе? "Корупцията е нещо, което се върши от управляващите" - това не бях го чувал! Може и управляващи да са.Но не само. Тя може и се върши от всеки, който е предразположен към такъв тип взаимоотношения! По-простата дума употребявана от народа е "рушвет", ако искаш и "подкуп"!

45

Защо ли

преди 2 години

Помни ли се, че единственият лидер, който отстраняваше незабавно уличени в нерегламентирани връзки се казва Борисов. Това създало ли му е врагове? Да! Отстрани ли дясната си ръка Цветанов по такива причини? Да! Враг ли му е Цветанов оттогава? Да! Какво има да си приказваме една жена каза..? Защо нито една медия не го припомня? Защото гушат от рекламите на вчерашните американски звезди. Защото 90% са на бай Прокопи. Остана едничка агенция ПИК и един, но не единствен честен журналист - Недялков.

44

пълни тъпотии

преди 2 години

Тия хамериканци си мислят ,че ще уплашат КОРУПЦИЯТА у нас???!!!НАИВНИЦИ...

43

Е ле па тия...

преди 2 години

САЩ пак откриха топлата вода у нас....дори и се тупат по гърдите кат КИНГ КОНГ колко много са против корупцията у нас...Защото у тях нямало корупция...СМЕШКИ и ХУМОРЕСКИ с атлантически привкус...ТИЯ пиндоси ША МЪ уморят от смехььь....

42

Калеко Алеко

преди 2 години

С този акт САЩ удариха мощно рамо на Президента в борбата му с корупцията, което идва да покаже, че правителството е на верен път. Съвсем скоро и ЕС ще направи същото. Бойко е труп, въпроса е Герб ще се съхрани ли, по-скоро НЕ

41

БожкееНЕможеДабъде

преди 2 години

КОРУПЦИЯ в България....????Тия янки нещо се гАбуркат...*** много четат таз пуста жълта преса...Явно кръга "КАПИТАЛ' и Прокопиев добре са захлебили с клюки и зловония Херо Мустакатата...ИСКАМЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!РАЗСЛЕДВАНЕ!!!СЪД и ПРИСЪДИ!!!Всичко останало е Бля...бля...бля...приказки от Шехерезада!!!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Кому нето рашков изгони всичко което можа от мвр,данс и тн..,обаче корумпирания желязков не!Щатите просто подкрепиха гешев

39

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АМИ , КАТО ТИ ЦУНАТ ПАРИТЕ ОТ ДОНОРА НА ПАРТИЯТА ....ВИНАГИ ИМА ТРУСОВЕ!!!ЧАЛГАРО ВЕЧЕ ПОЧНА ДА ДОИ СВОИТЕ ЧЛЕНОВЕ....ЗА ПАРИ ...ХА,ХА,ХАААААААААА....ЩОТО ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПА СА У САЩ...НА ТОПЛО!

38

Който не е с нас...

преди 2 години

Допълваме:Всички досега управляващи са с Вас и наскоро изникналото на политическия небосклон плъхче Слав.Имате вече машинно броене,за да не манипулират други,като Професора.Лежерно влязохте в частно предприятие и Държавна Агенция.Водата бавно и полека се затопля...За мен сте ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВИ !!!Недопустимо е да се дават подкупи за сделки, гласувани от НС.Недопустимо е други да отклоняват средства.Недопустимо е бесения да е на два стола-ритни единия.Арлекини,не си режете конците!!!

37

Активно мероприятие

преди 2 години

САЩ проведоха поредното си АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ у нас с цел да ни притискат за военни бази и отстъпки спрямо РСМ...!!!Вижте само оная КЛЕПТОМАНКАТА -Поптодорова от Атлантическия клуб/сол ташака на Соломон Паси/как днес сутринта набързо обиколи всички телевизионни студиа на БНТ,БТВ,Нова тАлАвИЗиЯ и нЕЕкои други и налагаше тезата ,че ние трябва за пореден път да се нагъзиНА партньорите от САЩ и компания.

36

Анонимен

преди 2 години

корупцията в България няма връзка с цели партии, а с конкретни имена-======- Корупцията е нещо, което се върши от управляващите. Последните 12 години на власт беше само една партия - ГЕРБ.

35

Кой клати вЕтъРООоо

преди 2 години

...з-на Магнитски...!!! Всичко е пунта МАра.Спомнете си кога идваха преди време едни хамерикански сенатори и ние автоматично се отказахме от Южен поток...И сега след тази поредна хамериканска инвазия очаквам по линия на 'ТРИТЕ МОРЕТА" пак да ни натискат да клекнем за хамерикански военоморски бази по нашите пристанища!!!Елементарно Уотсън!!!

34

Анонимен

преди 2 години

"Благодаря на САЩ, че са обърнали внимание на сигнала ми. Той бе първото официално свидетелство за рекет и изнудване в особено големи размери от страна на управляващите в лицето на Бойко Борисов и Владислав Горанов.От всички засегнати от хунтата , аз съм първият, подал официален сигнал до българските, както и до всички международни правораздавателни институции.Днес в 16:00 ще се проведе пресконференция", написа бившият хазартен бос Васил Божков във Facebook.

33

Херо МУСТАКАТАТА

преди 2 години

ТАз мадама да даде обяснения кога хамериканските бази ще бъдат изтеглени от България и кога ще ни премахнат визите ???Закона Магнитски могат да си го заврат ...те знаят къде!!!

32

Ментора бай Иван

преди 2 години

Нищо не е станало , просто удар във въздуха!Тия момци ги няма в България ,а главния мафиот БМБ е без санкции.САЩ пак се изложиха

31

Анонимен

преди 2 години

Лустрация

30

Спомням си

преди 2 години

Синът на комунистическия олигарх от първите години след промените Васил Василев (Хладилника) и първи соло-та-шак на Фигуранта, пак изплува от някъде. Толкова закърмен с идеите на Коминтерна политолог, като Слави Василев не се среща и в Северна Корея.

29

мач:САЩ с/у България

преди 2 години

до Анонимен - 26САЩ са на ПИЧКАсиМАЙНА и ЧИЙ байХ.Й го крепят в Черно море...докато Русия си е с прилежащи граници по Черно море!!!И аз не виждам никъде в България руски военни бази,не виждам руски военни кораби и подводници да акостират по нашите пристанища...докато хамирикански корита от сорта на Доналд Кук с лопата да ги ринеш!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Илко Желязков изгоря, защото той е човека давал информацията към разните там бизнесмени, групировки, бандити и т.н. Лаком г........

27

Анонимен

преди 2 години

Тоя Василев нещо много уплашен. От САЩ му казват, че Божков е бита карта, а той го защитава, заедно с цялата му кохорта - Мая, Радев, служебния кабинет и т.н. Когнитивният дисонанс направо с нож да го режеш. Но са си го заслужили!