11

Анонимен

преди 2 години

много високи цени (като, че човек ще поръчва на марс да яде) за малък стандарт, обслужване под всякаква критика, плажовете взети от акционери, плажуважите се къпят на скалите при водораслите, ако не си платят, пълна трагедия

10

Анонимен

преди 2 години

"Предимно отлични" плажове значи, че предимно отлични кебапчета плуват по повърхността!

9

Анонимен

преди 2 години

Пречиствателните станции са изградени за 5-10 пъти по-малко води, които трябва да пречистват и съответно мръсните води се изливат ли изливат в морето. Това е защото хотелиерите крият реалния брой туристи, за да не плащат данъци.

8

Пустиняк

преди 2 години

Всичко е и циментирано.

7

Анонимен

преди 2 години

До 14 всички мръсни води отдавна са включени към пречиствателни станции, дъждовнити се извеждат в морето всички други заминават в пречиствателни станции

6

Анонимен

преди 2 години

Точно така е - всички фекални тръби, който се вливат в морето са предимно чисти!

5

гост

преди 2 години

Включително Варненското езеро! Плавайте спокойно - кифтетата не са това кето са!

4

Док

преди 2 години

До Анонимен 9От няколко години ходя в Гърция, но не пропускам юни-юли на северното и края на август на южното. Отделно съм живял 8 години във Варна. Няма я чистотата на водата от едно време. Навсякъде екосистемата е разстроена. Няма риба, миди, пълно е с цъвтящи водорасли. Не става за гмуркане.

3

Анонимен

преди 2 години

Българите много обичат да плюят безпочвено, особено за чистотата на водата. Не са стъпвали с години на БГ черноморието, но знаят всичко.

2

Анонимен

преди 2 години

Нека не забравяме, че единственото нещо което герберастите създадоха и то се вижда от космоса, е изливащата се канализация във варненския залив. На бай чекмеджан суджуккюлчанов, бая евраци му натъпкаха в шкафчинциту от там.

1

пецата

преди 2 години

Нашите партньори правят всичко възможно в бг да не дойде ако е възможно и 1 турист, че видиш ли ще вземем да забогатеем