141

Умните да отговорят

преди 2 години

Защо няма да се броят контролните отрязъци и не се сверяват с данните от протокола от машината??? Според мен отговорът е много *** - подготвя се мащабна манипулация и служебна победа от служебното правителство. АКО ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЦИК СА ХОРА НА МЯСТО ЩЕ ГЛАСУВАТ РЕШЕНИЕ ЗА ПРЕБРОЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ХАРТИЕНИТЕ ОТРЯЗЪЦИ И СРАВНЯВАНЕТО ИМ С ТЕЗИ ОТ МАШИННИЯ ПРОТОКОЛ!!!

140

Анонимен

преди 2 години

До 146Вземи научи значението на думата дискриминация.

139

До 142

преди 2 години

До АнонименДискриминация е да се лишават гражданите да упражнат своя вот по начин, който на тях е по-удобен! Ревахте за електронното гласуване и за това по пощата, а отнеха правото за гласуване с хартиена бюлетина. Какъв беше проблема - че няма софтуер, който да даде служебна победа на зеления чарап? Сложните протоколи можеха да се избегнат като се опростят протоколите от СИК - брой гласували, общо, по партии и преференции, а крайният, сложен протокол се изготвя от РИК - ясно и прозрачно!

138

джо

преди 2 години

и още нещо - аз гласувах с машина последния път. без да се имам за много умен, работя с компютри.. първата карта която ми даваха зацикли машината, излезе съобщение да се обърна към техническите лица :).. дадоха ми 2ра карта, с нея стана, но тъча се държеше супер неадекватно и се налага по няколко пъти да натиска по и около зоната която трябваше за да отчете.. е стана накрая (сиг 5 мин).. *** можеше да дигна панаир и да иде половин час..

137

джо

преди 2 години

пичове, като оставим на страна крайните позиции в тази дискусия.. някой сметна ли за изборния ден средно колко човека ще могат да минат? а после пита ли тези Х човека дали ще застанат там от сутринта и да чакат да влизат 1 по 1, щото на мен не ми се вярва :).. простата сметка, по толкова човека на час, значи за изборния ден еди колко си ще минат. да, ама ако секцията отвори, и първия час има 5 човека, значи изоставме с бройката..

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 140Гласуващият на машина получава бележка за кого е гласувал.После срещу тая бележка си получава парите навън зад ъгъла.Ама за кого е отчетен гласа, само генерал Радев знае.

135

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141Koe е дискриминация?

134

Анонимен

преди 2 години

Това е дискриминация и ще падне в съда.

133

Анонимен

преди 2 години

Искам машината да ми пуска токен с който после да проверя дали правилно са ми отчели вота, ако това го няма мерси за манипулацията.

132

Анонимен

преди 2 години

Всичко може да се манипулира... ежедневно Фигуранта и марионетките му доказват това...По-важно е кой ще влезе в парламента, а не самото гласуване. Анти-герб коалицията какво направи със 72%? Абсолютно нищо...

131

пияница мистик

преди 2 години

"Опитът с машините: Висшистите гласуват за 1 минута, за час минават 36 души". Среднистите за минута и половина, римските братя с килийно образование или без хич - за 2 минути. Само Фигуранта са му нужни 2 и половина минути, за да се ориентира в тази супер сложна за него техника :))) Но както всички знаем, не напразно има толкова вицове за тъпотата на военните

130

българин

преди 2 години

Ееееегаааати висшето образование! Щом за да натиснеш три копчета ти трябва висше образование, смятайте на какво ниво са българските учебни заведения!

129

Анонимен

преди 2 години

Най-важното е да е сигурно че не могат да се манипулират.

128

Анонимен

преди 2 години

Ако знаеш за кого ще гласуваш ти трябват макс 30сек. Избираш без да се мотаеш, принтира, сгъваш и пускаш в урната. Такива дето не знаят за какво са отишли може и цял ден да висят. Все едно са отишли да си поръчват кафе.

127

Илиян

преди 2 години

Ей коментарите тук ме накараха да потърся клипчето с гласуването на Радев с машина. Ми като гледам със самата машина му отне 25 секунди време .... к'ви 7 минути нарастващи до над 10 минути са му трябвали. И то въпреки че фотографите го караха да позира... За малко да си помисля че сме имали технически неграмотни пилоти..... :-))

126

Вейхайвей

преди 2 години

На т.нар. висшисти ще се проверяват ли дипломите? Да не са фалшиви. Евентуално.

125

Анонимен

преди 2 години

Висшистите гласуват за една минута.....А има ли значение къде са завършили тези висшисти? Ако са живяли в Студентски град и само са се водили студенти ,а основно са се занимавали с про стит уция? А за колко минават на машините завършилите само 12ти клас? А тези ,които още са 11ти клас ,те от по глупавите ли са?

124

Тръмп

преди 2 години

Дано изгасне тока.

123

До Прос човек от нар

преди 2 години

Ко щеш!Дано и останалото таквоз тъй направи!

122

ITT

преди 2 години

Кой ще е виновен ако ГЕРБ спечели с 40%. От сега мога да програмирам дата и час да се включи печката, телевизора дори след приключване на избора като си вземеш бележката и си тръгнеш при следващо докосване машинката обръща вота в полза на ГЕРБ.