7

aa

преди 2 години

2000 евра квадрата - ей баламурници сте и това е. българина е финансово неграмотен и затова го стрижат. Изразявам се много меко. че другите думи ги цензурират. Освен тези с прането на мафиотски пари , другите които купувате на тези цени сте ***.

6

Антифен на системата

преди 2 години

Откъде ще вземете хора за нови купувачи?56 000 хиляди абитуриенти,от които 40 000 са в София,Пловдив,Варна и Бургас.Дали всички останали от провинцията ще дойдат в София?А панелките кой ще ги купува?А 25% ненаселен жилищен фонд в момента в столицата- там каква игра ще измислите?

5

баровеца

преди 2 години

хахах имотния балон :)) 2015 беше ли имотен балон? 2017? 2019? Цената на материалите се покачва с всеки изминал ден. Новите сгради с въздух ли да ви ги строят, че да ги купувате с една заплата? Много криви разбирания имате и сте откъснати от реалността. Корекции на цените винаги ще има. 10 или 20% разлика в цената няма разлика за хората, които не инвестират.

4

До 1ви

преди 2 години

Никой не те кара

3

Анонимен

преди 2 години

Нормално е. Всеки добре платен специалист вече не иска и да чуе за офис. При нас върнахме офиса и вече в България такъв нямаме. Вместо това се осребряват по едни добри пари на месец за ипотека и оборудване за домашен офис. Ние редуваме къща и прекрасен апартамент. По къщата има доста работа, но си е идилия. Гледка, чист въздух (не говорим за смpaдта в Симеоново, където имам вила от дете, но не го понасям), а за къща на 20км от града в планински район. 60м2 басейн, автономност, яки съседи, кеф.

2

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте с тези платено статии, ще пренадуете балона и ще се спука по-бързо. Цените са като от френската ривиера, всичко е изкуствено завишено.

1

Поколение Y

преди 2 години

Не, не съм склонен да купя кутийка на пика на цените в страна шампион по смъртност в света.