648

Анонимен

преди 2 месеца

До Христо ХристовПравославието е последния пристан на неодяите русофили. Вкопчили сте се в него като удавници за сламка, защото това остана единствената ви връзка с терориста Русия.

647

САВЕЦКА USA

преди 2 месеца

МОЕ СЕ ОСВОБОДИТЕ САМО ОТ ЖИВОТА СИ !

646

Анонимен

преди 2 месеца

"Радев пред журналисти посочи, че миналата година само в ДАНС са били освободени над 50 души"И едва след изгонването на тези 50 порусначени "контраразузнавачи" ДАНС започна да лови руските шпиони у нас.

645

Хаджи Генчо

преди 2 месеца

за 661 Не се учудвай, Радев ще бъде избран и без твоя глас. За това че той изгуби твоя глас, той спечели хиляди нови привърженици. Твоята нелогична критика и на няколкото още платени от фондациите отвращават такива като мен. Аз ще агитирам за Радев.

644

Thank you, people

преди 2 месеца

Когато си президент на една страна не можеш да си позволяваш да говориш измислени и преувеличени неща - това го правят политиците. Започне ли да говори един президент откровени лъжи като описаните в статията, не може да очаква да го вземат насериозно и трябва да си понесе подигравките.

643

Христо Христов

преди 2 месеца

Верно ли е, че атлантическата пета колона на брюксел подкрепя изказването на соломон паси "Майната му на Православието"?!

642

Анонимен

преди 2 месеца

Едно към едно си приличат с Тато на млади години.Направо му е одрал кожата и също, като него пляска ежедневно глyпости.

641

Анонимен

преди 2 месеца

Радев е калинка.

640

Козяк

преди 2 месеца

до 661. А защо не отвориш уста за паметника на англо-американските летцибомбардирали София? Назови ми само един единствен аргумент! И щом винаги говорите за обединение на нацията, ликвидирането на паметника на Съветската армия ще допринесели за това обединение?

639

Мен

преди 2 месеца

ГЕРБ са уволнил стотици хиляди хора? Тоя е сънувал нещо? Въпросните 50 от ДАНС са със съмнения за корупция.

638

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на Радев!

637

Христо Христов

преди 2 месеца

Политикът който е ЗА излизане на България от лицемерния ес и българомразещото нато има моя глас.Не искам да съм заедно със субекти като Соломон Паси и Александър йорданов помогнали на БКП да съсипе България или комсомолски активисти ала Плевнелиев.

636

До смех

преди 2 месеца

Покойния ми баща беше направил военна кариера. Преди повече от 30г.Не смей да говориш за военните така. И не обобщавай.

635

Анонимен

преди 2 месеца

Демокрацията процъфтява с още демокрация, а не с незаменими вождове.

634

Анонимен

преди 2 месеца

Радев деградира политически до там да се превърне в маша на Васил Божков. С назначаването на шампиона по културизъм избягал от България заради преследване от НАП за шеф на НАП всякакви маски зад които се криеше честният и непорочен Радев паднаха. Лобистката история с грипените от предишното служебно правителство се повтаря и в това правителство, но този път вместо командите да идват от Москва идват от Дубай. Всъщност човекът спасил в Дубай Божков от екстрадиция беше шефът на руските тайни служби

633

Анонимен

преди 2 месеца

Знаете ли, ако бяхте направили демокрация, вместо диктатура последните 10 години, сега каква богата и красива европейска държава щяхте да имате? Всичките ограбени пари от Европа щяха да са във вашите джобове и вложени във вашите градове и села, вместо да пълните швейцарските банки.

632

AZP

преди 2 месеца

Към ГЕРБ: Крайно време е да се обърнете с човечно лице към обикновените граждани на България, да извадите страната ни от последните места на най-мрачните европейски и световни класации, защото засега няма друга по-сериозна политическа сила, която може да управлява България. Корупцията и трупането на богатства нямат насищане, беднотията няма дъно. Станете новите апостоли на България и я възродете. Тя не е чалгата на ТрифУнов, нито задкулисието на Корнелия, Мая и Решетников. Тя е наша, друга няма

631

българин

преди 2 месеца

Щях да забравя да уточня нещо много важно:Истината според мен е, че СССР закъсня със второто ни "освобождение".Докато в руско-турската война са се водели ожесточени боеве и са дадени хиляди жертви, то през 1944 г. германците са се изтеглили от България мирно, българската армия не оказва никаква съпротива, но това не е попречило на СССР да ни обяви война. Която сега наричат "освобождение".Истината е, че са влезли в България като на парад, а ние им правим паметник за това!

630

българин

преди 2 месеца

Гласувах за Румен Радев като президент по обясними причини.На предстоящите президентски избори обаче ще гласувам за този кандидат, който обяви подкрепа за премахването на паметника ма Червената Армия, и г-н Радев ще ме изгуби, ако не го направи!Защо никой не иска събарянето на мавзолея в Плевен? Защото там се намират костите на 31000 руски войници.Какви кости има в София? Никакви!

629

СМЕХ....

преди 2 месеца

Ще се освободиме и от тебе , бе чорап...Хич даже не си ВЕЧЕН!ЩОМ ТИ СВЪРШАТ ПАРИТЕ ОТ СПОНСОРА.....СИ ГОТОВ.