48

До Хемус

преди 2 години

Май ти си селянин от Осеново и то натурален, кой нормален от изброените градове ще дойде в този *** Варна бе...дето няма работещи заводи...явно нямаш пари за квартира и мрънкаш...Какво да правят хората в град в който освен ***,мутри, дилъра друго няма.....Ади гледай си прасето и не се обаждай.

47

Анонимен

преди 2 години

Животът на село е или за стари хора или за млади ентусиасти без деца и ангажименти. Как живее един тийнейджър на село? Събира се със селските бекове и чопли семки по цял ден на мегданя? Ходи в селската кръчма? Достъп до култура, развлечения - йок. Или всеки път тати го кара и го взима с жибката от града, който е на 10 минути? Даже и когато е на среща с момиче/момче? Не можеш да изпиеш една бира в града, защото на връщане някой трябва да кара колата, или пък караш пил като истински селски бек.

46

Анонимен

преди 2 години

Мда, уникален е, ако имаш два апартамента в Младост, които да даваш под наем и с парите да "живееш на село".

45

xaxsasб

преди 2 години

До брокер на идеи - Аз си купих жилища в София последните 10 години и ще ги пускам под наем. Смятам, че това е по-умният вариант! :}

44

xaxsasб

преди 2 години

Роден съм в София и съм на 30, видял съм каквото има за гледане в София и в Западна Европа и не нещо кой знае какво. Сега си ремонтирам основно двата апартамента в Младост и догодина живот и здраве и аз заминавам за Казанлъшките села! Работя дистанционно с английски без да съм пипнал или купил учебник от осми клас и не разбирам хората, които викат неволята. Живота в България е уникален!

43

Анонимен

преди 2 години

Послушали са - бацоДа садат картофи и да стават овчаре

42

брокер на идеи

преди 2 години

Тия хора затова са учили и на село са се преместили,далеч от хорска суета, мизерия и тъпота.Процеса на миграция ще се засили много в близките години.Купувайте имоти на село докато все още са нормални цените!

41

Сахар

преди 2 години

Адската пенсионерщина е по тия села.Готино е, ама след 70-така.

40

до брокерите

преди 2 години

Разчитате ли сигналите? Скоро да не сте изненадани? И после да вземете да се мятате? Намалете лъжите и почвайте реално да работите,че идат трудни времена за вас.

39

Анонимен

преди 2 години

Един приятел така, изнесе се на село и вика тука е царско. Всяка седмица ми звъни да съм ходел на пържоли, звъни и на други общи приятели. Ходихме няколо пъти, все едно и също. Вече му е яко скука и се чуди кой да покани. И така живота си минава. През седмицата само спя в къщи, отпуските съм винаги по чужбина, като има почивни дни, сме на СПа, Банско, Дюни в лъскави хотели. Когато искаме сме на театър, на хубаво заведение, абе кипи живот имаш спомени. А онзи си кеси все едно и също на село.....

38

Sp

преди 2 години

Въпроса е колко от селяните си сменят адресната регистрация?

37

Анонимен

преди 2 години

Да, но има едни проблеми-ако решите да правите бизнес, то вериги като била и кауфланд ще изкупуват труда ви за стотинки и второ повечето сме висшисти, а явно в Бг няма нужда от мозъци и работа за тях. Това е по-скоро тревожно.

36

.

преди 2 години

Аз още преди 2 години се изнесох от гетото Шопия и го посещавам само по голяма нужда!

35

Анонимен

преди 2 години

Аз съм кореняк софиянец и си мечтая да живея на село на спокойствие и чист въздух далеч от разни кисели гaдни съседи.

34

Анонимен

преди 2 години

Поне да паднат цените на апартаментите в София

33

Анонимен

преди 2 години

И един цял град се изнесе на гробищата, а няма наследници, защото деца не се раждат.

32

Анонимен

преди 2 години

А цените на апартаментите растат ли растат и балъците яко ги купуват за инвестиция - хахахахахахахахахахаха

31

До 34

преди 2 години

И кво лошо има да си хем на село хем до града? Що се присмиваш на човека, всичко му близко, а си гледа и спокойствието. Магазини големи. Болница, ако потрябва, това е оптималното ! И не се гъне в панелка със 100 селякаа

30

Анонимен

преди 2 години

Може, но това са села на 20-30 км. от големите градове. Ще започнат да им викат и предградия, а не села. А иначе положението по отдалечените села е повече от трагично! Ако пък има и роми, става абсолютно невъзможно за живот.

29

Да ама

преди 2 години

100 малки села се изнесаха у Софето... кел файда, задръстванията вече почват от Люлин и Обеля...