45

СПАС

преди 2 години

ДО 91 ...ИМАМ И МАЛЪК И ГОЛЯМ МОЗЪК. ПОМНЯ И СЪПОСТАВЯМ!!! ТОГАВА ИМАШЕ ДЕМОКРАЦИЯ!!! СЕГА ИМА САМО ГЛОБИ И ДАНЪЦИ, ИМА КРАЖБИ И ЛЪЖИ!!!!..........ИМАШЕ И БАНАНИ!:))

44

Анонимен

преди 2 години

Ден на Европа?!? Джендърски изпълнения някакви... гeй парад имаше ли?

43

Анонимен

преди 2 години

Кога ще бъде премахнат паметника на мракобесния комунистически режим?

42

Анонимен

преди 2 години

Ако ние, на които комунистине избиха близките по концлогерите тръгнем със снички в ръце ще задръстим София-.Туй нещо нашите рублажии дали го имат на предвид?Докога ще ни навират в лицето само техните проблеми и нещастия?

41

Анонимен

преди 2 години

До ЧебурашкаЧебурашка,вожда ви си заминава,а с него и партията му от слуги,а русофобията само ускорява процеса на падането им,защото от българина искрен русофоб или славянофоб не става и няма да стане!

40

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРусия винаги ни е дарявала свобода, нищо лошо не сме видяли от руснаците,а само добро!Това са фактите. От западните държави - само отнемане на български територии с българско население и агресия,кръв,войни,трагедии,насилие сме видяли,особено от Англия!

39

СПАС

преди 2 години

СЛАВА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ!!!! СЛАВА НА РУСИЯ, НАШИЯТ ДВОЕН ОСВОБОДИТЕЛ!!!

38

Анонимен

преди 2 години

1 шепа предатели.Нищо работа.Денят на победата за цяла Европа е на 8ми.

37

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРусия никога не се е месила в управлението на нашите държави, НИКОГА,винаги сме били свободни държави, но виж немците са принуждавали българите да им закупуват оръжието през ВСВ и са ограбвали стоките и храната на хората в България, на някои са им плащали с - фалшиви пари,появава се черноборсаджийството,глада,трети са затънали в заеми или са фалирали заради ВСВ и анулирането на парите от Хитлериска Германия,през соца си изправихме икономиката и образованието на висота,както никога п

36

Анонимен

преди 2 години

Аз не виждам голяма разлика между Русия на Сталин и Германия на Хитлер. И двете са диктатури. И двете правят лагери и избиват милиони "врагове на нацията". И двете диктатури където са отишли не са си тръгнали доброволно,но са се наместили там уж за доброто на тези народи. И ако им кажат да си ходят са следвали арести,затвори,убийства. Както казват хората - от трън та на глог.

35

Анонимен

преди 2 години

Проклет да е Хитлер!!!Ако не беше той нямаше да има комунизъм в България и Европа!

34

Анонимен

преди 2 години

Нацистите и империализма никога не са умирали,сега са по-силни отсякога,вижте речта на Сталин и си направете равносметка,не върви ли плана на нацистите и днес:https://youtube/watch?v=vNOYtzvYdHgСъбитията в Чехословакия и Унгария през 1968г. са били провокирани от нацисти, днес са откъснати територии от СССР-Русия,които именно нацистите искаха да откъснат,а нацисти са участвали и в създаването на ЦРУ.Те никога не са си заминавали и днес се следва нацисткия план на империализъм

33

SOS

преди 2 години

През 1944,армията на Съветския съюз,окупира нашата малка и независима държава,с най-брутална имперска агресия. Вън съветските окупатори от нашата Родина. Нямат място паметници на съветските агресори на нашата мила земя.

32

Фашага

преди 2 години

Някой да обясни от какво ни освободиха-че бяхме от Дунав до Бяло море и от Черно море до Охрид ли? Окупация отвсякъде

31

Волен Сидеров

преди 2 години

До АТАКИСТ Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде Страж на робството до разпадане на империята.

30

Анонимен

преди 2 години

А защо 1990г ви изгониха като мръсни котета от Термания и се скитате като Просяци...

29

Волен Сидеров

преди 2 години

До АТАКИСТСъветската армия е страж на мира тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на легендарната Червена армия. Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила. Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали. Предполагам, че

28

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой и как чества Денят на Европа в София, но Берлин си честват Денят на Победата!

27

до Чебурашка

преди 2 години

Не се ли радваш, че Германия капитулира, с което се постави краят на ВСВ? Ако ли не, тогава има нещо сериозно сбъркано в главния ти мозък, приятелю!Какво те бърка теб това как руснаците си празнуват събитието? Това си е тяхна работа, не твоя.

26

Анонимен

преди 2 години

Рашънси-го хоум.С една дума-Пръждосвйте се...