42

Анонимен

преди 2 години

Кво дири СиеНеН в яазовско море?

41

Въпрос:

преди 2 години

А какво става с нашата звезда от панделата Навални?Нищо не сте писали за него днес.Моля информирайте ни!!!!

40

дядомраз

преди 2 години

Брей,че интригуващо написано? Единия рекъл,другия се почесал нейде. Направо се потопих в плитките азовски води.Заражда се некъв нов стил на антируско говорене.

39

Анонимен

преди 2 години

По-рано тази година, руски бомбардировач за пореден път няколко пъти прелетя над разрушителя USS Donald Cook в акваторията на Черно море. Същият USS Donald Cook, който на 12.04.2014 г. стана звезда в интернет, след като един стар и невъоръжен руски Су-24 извърши 12 безответни атаки срещу умрелия му и силно надценен Иджис.

38

Анонимен

преди 2 години

Разумни украинци. На предната линия знаят как стоят нещата. Що им трябва въобще да си ги мерят като значт резульата? А, за хатъоа на CNN. Цялата им работа е такава, безсмислена.

37

Анонимен

преди 2 години

А напишете още 10 такива статии и след това от хонорарите си дайте на хотелиерите по черноморието наесен.

36

Американокакашка

преди 2 години

Пуснете още две статии за Навални, допълнете с хали-лайкли фентъзи англлийски стил за Новичок, за черешка на тортата украсете с нещо за вечните двама агенти на КГБ и после......и после с пълно гърло се вайкайте че нямало руски туристи!А и оставете коментарите на групата "БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ"в стила: "бедният руснак получава 118 евро минималната заплата, ходи гол и бос, живее в землянка и се налива с препарати за вана"за по-голяма тежест!

35

MaйMyнaтa

преди 2 години

Добра нонина, эа сега руснаците не се эанимават с нашиот курник

34

Анонимен

преди 2 години

Това не е първият път, когато Русия упражнява морската си сила срещу Пиндостан. В наши дни РФ строи нови модели високотехнологични кораби със скорост, с която се правят кренвирши в месокомбината.

33

който каквото има

преди 2 години

Русия показва мускули.Нашите новинари показват мозъчен вакуум.

32

Анонимен

преди 2 години

До sdЩо не си те приберат в рая и теб и тия като теб!Вие го заслужавате! Ние тука нека останем да се мъчим с руснаците :):)

31

Друг въпрос

преди 2 години

Я екипът на CNN пита какво ще се случи, ако американския кораб на бреговата охрана не се върне обратно и упорито иска да пази американския бряг в Черно море?

30

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало и както всеки път, когато сме избирали погрешния приятел, пак ще бъдем спазарени от големите на гърба на цигарена кутия я в Ялта, я някъде другаде. При Варшавския договор поне всички имаха страх от нас, щото зад трите ни армии стърчаха ракетите на СССР. Сега сме просто буферна територия, за която никой не му пука.Народът ни е прекрасен, но политиците - обикновени леки жени.

29

sd

преди 2 години

руснаците са проклятието на света, дано да измрат до един че да си отдъхне човечеството!Да измрете и вие, българските русоиди, дето сте правени от пи-коч!

28

sd

преди 2 години

Да измрете и вие, българските русоиди, дето сте правени от пи-коч!

27

Сплескан натовец

преди 2 години

искам да изнасилвам мъртви натовци с арматурно желязо де що имат отверстие ще бъдат поругани!

26

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са нашите по големи братя славяни.Винаги са ни помагали в трудни моменти, престанете да ги плю ете!!!

25

А сега -

преди 2 години

След тия статии за какъв туризъм по черноморието после ревете?

24

мухахахаха

преди 2 години

Страна на комиксите е Руската империя на злото. Аз си мислех, че дрънчат с оръжия, па то им дрънчели празните мужишки кратуни. Заслужават Байдън да ги накара да си ядат пушките, както направи Рейгън!

23

Помнещ

преди 2 години

Много моля,дечицата на по 30 " демократични" годинки.Далеч от коментара ми! Не за друго,а защото нямат поглед над " политиката" на Америка,много преди да се родят! Тоест много преди 1989 х! Нищо лично деца!-:) Просто не разбирате за какво говоря! И минусите ВИ ,Не променят фактите и събитията преди повече от 31 г! Подвеждате се сами и връстниците си! Да коментират хора само помнещи соца моля!