10

АБВГ

преди 2 години

хахахахаах

9

Анализатор

преди 2 години

Повечето смъртни случаи/тежки постваксинални реакции са на хора преболедували (със симптоми или без) Ковид.Изводите оставям на вас.

8

статистик

преди 2 години

Помолихте в коментарите за коментар, давам. Този тип усложнение не е на база на 100,000 , а се броят частни случаи, досега няма инцидентност, която да е статистически значима. Например, във Великобритания е 1:600,000 , което е доста различно от тромбозите, наблюдавани от самия ковид, които според мета анализ са 16.5%При толкова редки частни случаи след ваксинация не може да се даде каквато и да е извадка.

7

Bili

преди 2 години

според данните в САЩ модерна и пфайзер са с 40 пъти по-смъртоносни от астра зенека. но те са експериментална генетична терапия и не се говори много...

6

Умен

преди 2 години

Как сладко заметоха данните,че след Пфайзер в САЩ има хиляди умрели от инфаркт. Това било статистически нормално. 26 милиарда печалба обяви Пфайзер. За 4 години 100 милиарда долара. А Астра Зенека продава на произодствена цена и точно тя ще спаси по голямата и по бедната част от световното население.

5

Лимон

преди 2 години

100 души на 25 000 000 ваксинирани във Великобритания - толкова рядко. За справка смъртността от коронавирус варира между 4.8 и 5.5% т.е. около 5/100 умират от ковид.Все пак човек вече има избор - има и други ваксини. А хората, които си мислят, че иРНК ваксината може да им промени генетичната информация нямат елементарни познания по генетика от 10-ти клас.

4

Анонимен

преди 2 години

нека някой медицински статистик да излезе и да каже за Бг колко са такива случаи на 7 милиона на годишна база за да може човек да си направи изводи.

3

Анонимен

преди 2 години

ок, а без ваксина обичайно статистически на колко хиляди умира човек от такова нещо. Да не се окаже че е нормално на 250000 да се случва такова нещо като вид заболяване без значение със или без ваксината.

2

Анонимен

преди 2 години

Aма след първа доза ли е,след втора ли?Важно е да се пише точно,а не просто,че умрял.Мъж ли е,жена ли е,на колко години е?Странични заболявания има ли?Все важни въпроси!

1

Анонимен

преди 2 години

"рядко срещано усложнение".. Рядко, рядко.. колко да е рядко..