190

Анонимен

преди 2 години

Като няма значение кой оглавява ЦИК защо Радев подмени целият й състав с негови хора?Нали няма никакво значение?

189

Анонимен

преди 2 години

няма кой да мине Костинбродската афера.

188

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ ДЖУРКАТ НА БОЙКО ТОПЧЕТАТА

187

Василев

преди 2 години

Не всичко беше лошо при ГЕРБ, построиха много неща и вложиха много сили и средства, но самият модел е порочен, когато още в началото герберските и депесарските фирми на ченгетата получаваха проектиза за стотици милиони и милиарди, и всички се отчитаха, говорят се различни неща по-колко процента всеки е снасял кеш, за да получи проекта!Бойко Борисов и Делян Пеевски отидоха още по-далече, като пращаха свои хора да завладяват бизнеси и то на почтенни хора направили бизнес от нулата сами!Шанън!ЦРУ

186

Анонимен

преди 2 години

до 226. Да има. Такива като мойта комшиика която всеки път гласува за ГЕПИ. Но тя има психо проблеми. По два пъти в месеца я карат в психото за да я лекуват. Когато е с акъла си съм я питал защо гласува за Герп а тя ми казва - че много обичала другаря борисов и щяла да се омъжва за него. Та такива са гласувателите за ГЕПИ.

185

до Педро

преди 2 години

Давайте. По нашенски и по еврейски. Разпънето го Борисов. После пък ще го върнете.----------Може би...Но, тежко ни и горко ако се окажеш прав!Тогаз, който е останал у "резервата" Бг да бяга и даже да не съ обръща!Същото важи ако БСП и ДПС получат властаПС----Айде, Гърбавите и Болшивиките да започнът цъкат минусчетъ... сега!!!-))))

184

Анонимен

преди 2 години

А защо сега вие анти Боко не ни показахте как се строят истински магистрали?Ето, при 165 депутата мнозинство къде ви е правителството?Защо не строите вече?

183

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО ЧАКА НА КРАНЧЕТО ДА ЛАПНЕ НЯКОЙ ГРАНТ, НО ВЕЧЕ НЯМА.

182

Анонимен

преди 2 години

Радев и марионетките му от протестърските партии готвят огромни изборни манипулации с врнецуелските машини доставени от активист на Демократична България.

181

До 238

преди 2 години

Така е, трябва нов народен съд з аГРОБ. После референдум за ЕС и НАТО като кримския и накрая с 99% одобрение ставаме част от руската федерация!!! Това е пътя за България!!! Слава на Путин, създателя на българската държава!!!

180

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен228Проблема е в теб а не в на бокото магистралите. Щото ако беше малко по-образован, нямаше да вярваш че боко ти е направил магистрала. Това са двулентови, скоростни пътища а не магистрали. Проблема е при теб. ТОй те лъже че ти прави магистрала, ти му вярваш и ся се усети и седна да ревеш че това не е магистрала. Той пр0ст, ама ти 5 пъти повече. :D

179

ined

преди 2 години

По новите правила ще е с машинно гласуване. Слагат ротативки в секциите, пускаш си левчето и гледаш какъв депутат ще ти се падне и какво пичелиш - кюфте, кебапче или "опитайте пак следващите избори"

178

До 235

преди 2 години

Не е вярно! Това е западна пропаганда! Ленин измисли кирилицата, Сталин ни даде православието, а Путин ни освободи от турско робство. Тодор Живков ни направи най-силната държава в света с най-силна икономика и армия, и бяхме първа космическа сила и участвахме и в трите части на междузвездни войни. Жи Дзинпин прави мартеници, защото е православен славянин и националист, и всички мартеници в България са направени в Китай от братския нам китайски народ!!!

177

Анонимен

преди 2 години

Целият ГЕРБ е едно психично отколонение и ще ги лекуваме чак след върнат пет милиарда на народа. Мисля че е феър, откраднаха над 14 милиарда, сега те и децата им ще връщат 5. Да свикват

176

Анонимен

преди 2 години

Борисов:''През 2012 ще ходите на море по магистрала!''Само дето сезона свърши и не ходихме по магистрала.Орешарски я довърши и Борисов не дойде да реже лентата заедно с него!ФАКТ!От тогава се отучи да реже ленти!!!!!Ще се отучи и да е премиер!!!!!!

175

Тъп съм

преди 2 години

Не разбирам всичко, което казва.

174

Анонимен

преди 2 години

До Болен русофилКой ти е дал кирилицата?Според мен, нормалните хора и историята, Кирилицата ти е дадена от Братя Кирил и Методий, не от Русия.

173

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак го налегна тихата лудост... Г-н премиер, Бойко????

172

Анонимен

преди 2 години

Слави е сатанист и марионетка. Само простаците гласуват за него.

171

Педро

преди 2 години

Давайте. По нашенски и по еврейски. Разпънето го Борисов. После пък ще го върнете.Май от нищо не се учите.