45

Анонимен

преди 2 години

Промените са прибързани но абсолютно неправилни. Мога да се подпиша за това, мога да си напиша името и адреса но няма смисъл, понеже никой не се интересува, но въпреки това ще кажа че промените са прибързани и абсолютно неправилни, по точно казано промените са родоотстъпнически, повтарям РОДООТСТЪПНИЧЕСКИ и рано или късно ще се разбере, че и герберите и протестърите сте двете лица на една и съща родоотстъпническа монета, освен ренета и може би татяна дончева, но една птичка пролет не прави сори

44

щом са правилни

преди 2 години

така да бъде сега

43

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да се изчистят избирателните списъци...дали ще доживея България да влезе в 21 век с модерна избирателна система и гласуване по пощата? Заседнали сме между 18 и 19 век...

42

Бай Онзи

преди 2 години

Само като прочета за сравнението Ви, г- н Цицелков с Нигерия , разбирам какъв какъв псевдо или платен либерастки експерт сте! Промените не само са прибързани, те са и реваншистки и ***. Като търсим толкова много образованите гласове от чужбина, защо няма образователен ценз? Протестътските партии ревяха за диалогичност, а сега решават реваншистки. ...И не съм фен на Бойко, а на справедливостта!

41

Стоян

преди 2 години

А бе Как така ще ме задължават да гласувам само с машини бе?!Аз ,семейството ми ,приятелите ни искаме да гласуваме с хартия.Това е Диктатура

40

Анонимен

преди 2 години

То пък другите не са дърти мутри!Като ви подхванат глобалистчетата ще си ипотекирате и майчиното мляко, мъпетчета евтини!

39

Бау

преди 2 години

Така е!! Народът иска час по_скоро да се освободи от курортните и най_вече от дърветата мутра

38

anonimen

преди 2 години

Гербаджиите вият на умряло

37

Sk

преди 2 години

Не разбрах Ердоган поздрави ли Борисов за Великден? Разбрах само, че Борисов поздрави Ердоган за байрама.

36

Иван

преди 2 години

Явно нищо не си разбрал. Става дума за огромна държава. Тук си раздават постове и бонуси, ама народа е свикнал да издържа администрация и плюе този който му показва, че има кол в окото 🙄

35

Анонимен

преди 2 години

С новите протестъри вече се сравняваме с Нигерия, аз това разбрах от разговора.

34

Анонимен

преди 2 години

Забрана на живеещите в чужбина да гласуват. Тези хора съсипват бъдещето ни!

33

Анонимен

преди 2 години

Кой го е избирал този обществен съвет? Утре може да ни задължат да си сменим пола хирургически, този ли ще ни командва?

32

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ се опитаха да се придържат към национална политика, но Глобализмът не иска такова управление и икономика.НЕ Е СЛУЧАЙНО ПРИВИЛИГЕРОВАНЕТО НА ЖИВЕЕЩИТЕ В ЧУЖБИНА И ПЛАЩАЩИ ДАНЪЦИТЕ СИ В ЧУЖДИ ХАЗНИ.Ние коментираме в сайт на БЛУМБЕРГ и ни се позволява да го правим, защото спомагаме за безплатен мониторинг на обществените нагласи в България.

31

КТ

преди 2 години

Как ще са правилни, бе фекал? Защо ми отнемат гражданското право да гласувам с хартиена бюлетина? Защо разни твари, които не пишат и не говорят български език ще могат да гласуват и да определят бъдещето на децата ми? Защо, като сме Парламентарна Република излишната длъжност премиер ще назначава ЦИК, дори когата има избори за президент??? Защо въобще имаме президент, та и вице с хиляди нищоправещи съветници и обслужващи нищоправеца? Или защото Черепа, Маджо, Цв.Василев и & ти плащат да плямпаш?

30

Анонимен

преди 2 години

В един форум, млади, красиви и умни спорят как да направят системата за гласуване с машини, такава че, да няма възможност да се манипулира софтуера. И все още спорят... щото излиза че винаги има начин, ако има мераци за такова действие.

29

az

преди 2 години

До АнонименПромените би трябвало да улесняват хората, намирайки баланс между улеснението за честните и почтени и предотвратяването на нарушения (престъпления) от страна на мафията и олигархията. Аз, лично, предпочитам машинното гласуване пред хартиените бюлетини. Но Забраната на хартиените бюлетини определено не е улеснение за огромна част от хората! Аз съм "за" електронното гласуване - като трети метод. Но имайте в предвид, че за да се случи - трябват две години за програмиране и тестване!

28

Анонимен

преди 2 години

Този ни дава за пример Нигерия, която е на 120 място по свобода на словото. Да припомня само Русия е на 150 място по свобода на словото, Сирия е на 173 място и сега ще правят президентски избори. Там тяхното ЦИК е от един човек и знаем кой е.

27

Анонимен

преди 2 години

До ?!?друг ти е виновен, че децата ти те мразят?Ти си много хубав, ама те не те обичат?

26

някой

преди 2 години

Ако има възможнос...При добра воля...Пожелания, пожелания...Сигурен съм, че се цели да има поводи за касиране на изборите и след това нови избори...И ще си бъдем все със служебно правителство и всичко каквото следва от това!