139

Долу шайката ГЕРБ

преди 2 години

Borisov много го е страх от избори и служебен кабинет

138

Факт

преди 2 години

Радеф иска да прави преврат и да управлява той сам. Кой му каза на тоя противник, че някой иска изобщо да управлява и че изобщо става за това

137

112 място

преди 2 години

всичко което се пише против бащицата у тоя сайт се трие немедлено!

136

Анонимен

преди 2 години

Анализ на сигурността в електронната избирателна система на Естония (2015) показва точно как ще се случи подмяната на вота.

135

Биволъ

преди 2 години

Готви се пълзящ изборен преврат от пРезидента.Натискаш копчето за ГЕРБ- отчита глас за ИТД.А Слави е новия хамелеон на БСП, проект на държавна сигурност както беше със СДС и агента Иван Костов- икономическия съветник на Тодор Живков.

134

Бай Баяни

преди 2 години

Готвят изборни измами от президенството, сценарият е като в Беларус. Руските шпиони са обиграни в машинни манипулации, а Радев е в тесни контакти с ГРУ. Не случайно в САЩ разследваха руска намеса в избора навремето на Тръмп.

133

Васко Кеца

преди 2 години

Аз съм Васил, в кв."Хр.Ботев" няма такава секция, машина за фалшиви новини работи. Това е Арман Бабикян.

132

Фигурантът

преди 2 години

се е продал на Али Баба Дубайски и другите дс манипулатори, които са във фигурантството и в момента.Изменението на правилата за изборите и разбиването на специализираната прокуратура много го устройва. Фигурантът силно се надява , ако не вземе втори мандат - поне да няма прокуратура , която да го разследва за неговите предателства и предаване на държавни тайни на чужда държава

131

До 153

преди 2 години

Измамата е заложена в Изборния закон и гласа на хората ще бъде употребен в полза на крадците на бъдещето от прехода.На тези с частните самолети,къщи в чужбина за милиони и банк.сметки.Какви са тез купен,корпоративен вот,нима партиите няма да купуват гласове,Черепа и другите обогатени с нерегламентирани доходи клиенти на прокуратурата.Битката не е с ГЕРБ,видя се в новото НС какви са целите,да имат мнозинство да разрушат прокуратурата да се върне в удобно положение и подчинена,нищо общо с хората

130

О хо хо

преди 2 години

ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ НЕЩО МТОГО БЪРЗО РАДЕВ Е ГОТОВ С ПРАВИЛА И ПРОЦЕДУРА ПО ИЗБОР НА НОВ ЦИК! ЯВНО ПРЕДВАРИТЕЛНО СА БИЛИ ГОТОВИ!!!

129

Отново

преди 2 години

Фътмакот пак лъже.За како му е нов Цик, Нито една партия не се оплаква от стария. В стария Герб са малцинство 7 души от 20. В новия Фътмакот иска да нареди само свои хора от ДС ,които са 40% от антуража му.В Европа няма машинно гласуване - махнаха го защот може да се манипулира.Единствената държава в света с машинно гласуване е Венецуела - там демокрация няма , но затова пък всички са "милионери" - минимална заплата 7 000 000 боливара = 2.5 долара.

128

Анонимен

преди 2 години

И как точно Борисов е "дърт"комунист,редови член по задължение,не е бил номенклатура,Радев също член на БКП.Слави и дружина екс комсомолци минали на хранилка на олигарсите.А защо Радев е ограден от комунист.номенклатура съветници,дс свързани с кгб,клонял наляво,наляво или на изток,кой е сценариста и автора на президентска конституция?Бързаха да опорочат Изборн.кодекс,грозно и самоцелно,ЦИК под патронажа на резидента,бързаха да освободят олигарсите от нак.отг.и най вече Радев от бъдещо разследва

127

12

преди 2 години

Какво се пенят измамниците от герб? В чужбина има 2 000 000 свободни българи които ще гласуват по съвест и ще обезсилят купеният и корпоративният вот който до сега държеше мафията на власт.

126

Mopcku_

преди 2 години

Koлко много ги боли продадените герберски души, че им се изплъзва властта от ръцете. Толкова много злоба и гняв се вижда и чете по престъпните им лица.

125

шишо бакшишо

преди 2 години

До Анонимен 147Деса щеше да го изостави ако беше здрава.Ама с тея аневризми де ще ходи?За съжаление животът е жесток.

124

КЛ

преди 2 години

"Комунистите родината изграждат,комсомолците със тях строят.Пионери, пионери!Славен път ни чака трудов път."По-бодро, другари, излагате се. Биков е завършил "актьорство за драматичен театър" в ЮЗУ Неофит Рилски Благоевград. БРАВО, добре се справя с политическите сценки. Георг е комсомолец по душа. Баце е дърт комунист, и не само той. Дерзайте друзя. Само така. Да громим Врагът на народа. УРА.

123

Мъртъвци

преди 2 години

ИТН общуват с хората така както починалите от отвъдното общуват с живите- с ПОСРЕДНИК, КОНТАКТьоР

122

Анонимен

преди 2 години

Вярно е ,"Сиела" отдавна е в сложни връзки с " Да,България" и за капак спонсори.Бързаха,не случайно не заради честността на изборите да ни хързулнат със 100% машинно,при положение ,че само 23% са гласували машинно.Допълнително да подсигурят антиобществените си намерения.Известно ,че гласове се купуват преди вота,на самите избори при смесени комисии е малко вероятно,ако е с хартия,но когато и машините са манипулирани и когато е известна практиката във Венецуела идва измамата.

121

Анонимен

преди 2 години

Ако Радев не спечели втори мандат, Деса ще го изостави. От това се страхува *** Радев

120

193

преди 2 години

С новият закон и машините, ще приключат изборните имами на герб, голяма е вероятността дори да не успеят да вкарат пипалата на мафията в Парламента. Тулупа е политически труп и неговите говнохвъргачки пищят на умряло.