44

Анонимен

преди 2 години

Това число, което вадят всеки ден като заразени го умножете по 10 и ще е по близо до истината.

43

Т.Шак

преди 2 години

В Швеция докладват по 4-5 хиляди заразени на ден и само по 4-5 починали, а у нас на 2000 заразени се падат по 100 починали минимумИ кой е виновен?Този, който управлява здравеопазването през последните 12 г.Или може би греша?

42

Е, па...

преди 2 години

Абе, г-н математик на НОЩ! Как така намаляха случаите? Как така не станаха по 10 000 на ден около и след изборите, както прогнозираше точно ти??? А? Я, си кажи, кой те караше да стресираш хората непрекъснато! Защо, г-н велик математик, сам си противоречиш???? Много неприятно излъчване и поведение има този сервилен учен-гадател!

41

Факт

преди 2 години

Има щаб - има вирус.Няма щаб - няма вирус.

40

Анонимен

преди 2 години

Отшумява... щот никой не ходи да си прави PCR.

39

Анонимен

преди 2 години

"В края на празниците броят на починалите се очаква да доближи 17 000. Това е неприятно, но винаги съм писал, че като свършим с тоя вирус, трябва да се огледа здравната система и да се види защо смъртността е висока като се вземат мерки това да не се случва пак."Това са верни думи от Витанов. Нещо не е наред със здравната ни система и трябва да се намери и поправи след пандемията. Подкрепям!

38

Но ...

преди 2 години

Дали е единият Сакскобург или е другият едно е сигурно - не са били българите и не е била БКП...

37

Гражданска война!

преди 2 години

Севера срещу юга! Българи срещу българи, разделяй и владей и лови риба в мътна вода - и си изтреби опозицията да може да има Зиг Хайл Па де да знаеш може и Ферди да искал да гръмне сина си и елита на армията и това е възможно, ама малко ....Борис 3 е ...

36

питагор

преди 2 години

математикааа...нали си голям математик обясни нещо на стадото.....понеже последната седмица плашат стадото с индия!!!!....обясни на на стадото където е елемнтарно лесно за манипулация!!!...та обяни на това стадо математически че спрямо населението индия е по добре от тази част тук европейската част на индия по математически показатели!!!...обясни поне това с проста математика на стадото!!!...или друго си е да плашим населението с цифри и снимки на горящи огньове ама не показват какво горят!!!

35

Толкова за:

преди 2 години

"Добрият цар" Борис 3 ...

34

Анонимен

преди 2 години

Така казваха и миналата година и през лятото се заразиха масово и есента почна да ги коси наред. Смъртност е поне 300 хиляди но се крие от ГЕРП.

33

Колкото повече:

преди 2 години

Изучавам фактите и обстоятелствата около атентата в "Света Неделя" толкова повече получавам убеждението, че БКП само се фукат, не са били те. Борис 3 е поръчал бомбето и се е отървал от превратаджиите , оцелелите им казали, че са комунистите и станало едно удар, отговор, удар, отговор - народен съд. Ако бяха БКП нямаше да я има тая карма, БКП са натопени за нещо дето не са направили, преследвани и убивани невинни, те затова отвръщат всеки път успешно .... Некви подкупени от БКП поели вината

32

Щерю

преди 2 години

Вирусът: - Не налита! Човек да не отиде пък по нужда за малко...

31

Анонимен

преди 2 години

Toaaa диша кале на централна гара

30

Цук Кай Хой

преди 2 години

Този пияница откъде го намерихте?

29

Индия

преди 2 години

Как да не "налита" нов щам?Тоя неграмотен ли е да прочете какво става в Индия? Европа и САЩ са пълни с програмисти и шофьори от Индия и околностите. Въпрос на месец-два е този нов опасен щам да дойде при нас.

28

Рикиджия Северозапад

преди 2 години

Какъв е тоя , прилича на некой от клошарите дето мъкнат пластмасови туби покрай Баня Башъ

27

Анонимен

преди 2 години

***!

26

absurd

преди 2 години

След изчезването на НОЩ и вируса взе да изчезва

25

В България обаче

преди 2 години

Винаги убиват Алеко и колониалният войник под наем взел смелото решение за превантивно да удари местните фермери.... Той тях, не те него ...