21

Анонимен

преди 2 години

То и тука е 40 + градуса това лято и тука ни чака страшна бедност лошото е за тези къде са свикнали да имат всичко и по много.но индииците не ги гледаите тпва са конспирации те са добре ядът си печени прасенца и живеят в колиби и немат грижи и не плащат сметки и се по цел ден живот как си го пише по дебелите книги.

20

Анонимен

преди 2 години

Реално тази смъртност е от хората заразили се преди повече от две седмици! С този висок брой скоро ще има паника сериозна и пълне локдаун!На 300 000 заразени ако умират 3 процента това вече е новина. И това са само регистрираните,а Индия е огромна страна, с огромно различия. Достъп до медицински грижи е ограничен!дано само е по леко истинското състоявие!

19

ЕЛИ

преди 2 години

ДО18НЕ МОГАТ ДА СМЯТАТ ИЛИ Е ДЕМАГОГИЯИНДИЯ Е НАД 200 ПЪТИ ПО ВЕЧЕ ОТ НАС, ЩЕ РЕЧЕ ЧЕ ТЕ ИМАТ ПОД 20 ЧОВЕКА УМРЕЛИ СПЯМО НАШЕТО НАСЕЛЕНИЯАКО СЕ ИЗЧИСЛЯВА ПО БРОЯ НА НАШЕТО НАСЕЛЕНИЕ , НИЕ ИМАМЕ 48 УМРЕЛИ ХОРА,АКО ГИ УМНОЖИМ ПО 200 ПЪТИ СТАВАТ 9600 И ТО ПРИ ВЕЧЕ ЗАТИХВАЩА ЗАРАЗА,А В ИНДИЯ СА УМРЕЛИ 3417 ЧОВЕКА

18

Анонимен

преди 2 години

На милярд и четиристотин население си е в рамките на нормалното.

17

Анонимен

преди 2 години

Яко напъват сюжета за Индия, понеже лятото ковид няма да има, та трябва да се измисли причина да заключват овцете, докато са ги свикнали хубаво. Че плъзнат ли свободни, наесен току-виж се опънат, като пак почнат да ги ръгат с остена.

16

Анонимен

преди 2 години

Индия официално е 1.3 милярда. Има още поне 200 милиона по селата им - роби без документи. Богаташите там могат да убият цял род бедни и полицията няма да ги разследва.Индия е страна съставена от роби, езичници.

15

Анонимен

преди 2 години

Малко са! Трябва да започнат да умират по 10 000 на ден с ковид.

14

Математика

преди 2 години

Уважаеми писатели на новини, Индия е с 200 пъти по-голямо население от България. Разделяйте числата и правете сравнения.

13

Гадняр

преди 2 години

Поредно напомняне за избирателите на Герп от махалите да се ваксинират преди следващите избори. Ще бъде тежка кампания. Един глас = 100лв + кебапчета, бира... Водата и тока са си безплатни по принцип.

12

Анонимен

преди 2 години

До Док 11Страшно много ли? Че те всичките са такива....

11

гт

преди 2 години

16400 в Бългрия на 7милиона население. 1.3 милиарда -3 милона това е смътността в България Цифрите покзват че Индия в монта е по-добре от България.

10

Радж капур

преди 2 години

напишете нещо за тук в милата в държава където от години действа сомалийския вирус!!!пенсии 300 лева хахаххах.....заплати с покупвателна стйност на 500 лева където хората си мислят че вземат големи заплати хиляди в софия!!безработицата и фалшивите обяви за работа и като човек започен реално да си търси работа няма има само тотално за без пари!!!за тоталната пропаганда и дезинформация по бг медиите!!!е за това пишете и да се намери решение ама не ви стиска!плашим стадото с индия за по лесно!!!

9

Станишката

преди 2 години

Всичко е Цирк! Коронката последното нефелно вирусче, което може да е някаква заплаха точно в Индия. Индия и Бразил, пълен фейк!

8

Анализатор

преди 2 години

Не знам защо, но кадъра запечатан на снимката страшно ми напомня на един столичен квартал, чийто обитатели редовно горят гуми, кабели, дограми... за железУ и бакър?!

7

ааа не бе

преди 2 години

Нека КОСИ, тези не трябва да са повече от 100-200 хиляди.

6

Ананди

преди 2 години

НамъстЕ! Да се помолим на богинята майка и Кришна

5

Анонимен

преди 2 години

Там е над 40 градуса,като добавим и огромната бедност е нормално да умират хората.

4

Анонимен

преди 2 години

1 366 000 000 е населението на Индия. Тези 3417 случая от корона сигурно са по-малко от статистическата грешка за дневната смъртност. Казано на по-*** език, с или без тях бройката умрели за ден едва ли се променя с много.

3

Анонимен

преди 2 години

3417 смъртни случая на толкова огромна по население държава нищо не е!За сравнение България приравнено имаше 10 пъти повече. Сега сме към 5 пъти в повече. Не виждам обаче сърцераздирателни статии, колко е зле работата?!

2

Анонимен

преди 2 години

1,3 миларда народ.От глад или ковид все си ***!У нас летни настинки няма!