80

Cool

преди 3 години

Thanks за статията

79

От народа

преди 3 години

Много луди хора има.......

78

преживял

преди 3 години

След като мина като товарен влак отгоре ми. Гледам заразените - най-много са на работа. Често лицата им са червени, очите им светят "като въглени". Като алергия - всеки път когато се размина с болен ми пламва лицето...като детектор съм. Пъпките започнаха да излизат след година. Някакви червени... Масово са вирусоносители хората. Този химикал, се генерира вече от хората, и където има повече хора, блокове с общи отдушници всички се презаразяват денонощно, докато им издържи имунната система.

77

Анонимен

преди 3 години

РНК ваксини в България няма ,така че не притеснявайте че ще получите кожен обрив

76

Анонимен

преди 3 години

Така си е, само тромбозата е по-добър знак от кожната алергична реакция

75

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните ще пътуват по света. Някои по този, някои по онзи... Цитат:-)

74

Анонимен

преди 3 години

Нека нека!!Докато не им поникнат копита, ваксърите няма да се откажат!

73

r3v0lv3r

преди 3 години

До АнонименВсяка истина, която не ни изнася е агитация. Слагайте минуси и имайте предвид, че хората умират от ковид, а не получават алергични реакции.

72

Анонимен

преди 3 години

До r3v0lv3rМразя твоя тип лъжливи агитатори. Долни хора.

71

r3v0lv3r

преди 3 години

Миналата седмица погребахме колежка, която не се справи с ковид, преди месец отказа да се ваксинира, защото било рисково.

70

Бил Гeйтс

преди 3 години

Бързо всички ваксинирани, които не са получили тези хубави желани странични ефекти да се ваксинират пак няколко пъти, до получаване на желаните ефекти!

69

Анонимен

преди 3 години

Благодаря, обаче предпочитам да се заразя с корона вирус и 2 седмици да не мога да подуша миризмата на чесъна в таратора, отколкото да ме ваксинират и да получа хубав кожен обрив, хубав задух и прекрасен анафилактичен шок! Сигурен съм, че и опелото ми ще бъде хубаво!

68

Догтор Снагълс

преди 3 години

Да, нищо притеснително! Даже е хубаво да разтърсите имунната си система, ама хубаво, из основи! Неща с които човешкият организъм не се е срещал НИКОГА, от Сътворението на света, отдавна филтрирани от Природата ПРЕДИ появата на Човека... Сега си шибнете директно в месото, в конска доза, организмът въобще нема да реагира като ураган. На мене ми звучи като да си прелееш кръв от динозавър или да си присадиш органи от костенурка.

67

Бил Спасителя

преди 3 години

Разбира се, че са добър знак! Това означава, че ваксините действат и много хора ще yмрат, което ще помогне на планетата да се възстанови и изчисти от пораженията след този паразитиращ вид.

66

11

преди 3 години

Аве мани ги тез добри знаци. Освен това на друго място пишеше, че вирусът не може да се задържи по кожата и да инфектира, щото ги нямало тези рецептори. Сега се дрънкат други глупости.

65

az

преди 3 години

А да пукна за добър знак ли се смята?

64

Анонимен

преди 3 години

На 7-ми април вестник "Марица" - Пловдив публикува съобщение за починала медицинска сестра от Пазарджик, която е имала придружаващи заболявания и на 22 февруари се е ваксинирала с втора доза на Пфайзер. Впоследствие се е заразила с ковид и на 7 април е починала. От тази новина аз си правя извод, че не е починала от ваксината, а че е спряла да се пази, успокоила се е, че вече има имунитет. Ако е така е жалко, защото излиза, че РНК ваксините не пазят от тежко заболяване и от смърт.

63

Анонимен

преди 3 години

А, сега алергичните реакции от лекарство изведнъж станаха нещо хубаво и дори желано. Няма да се учудя, ако скоро и тромбозата стане добър знак. Простотии.

62

Анонимен

преди 3 години

Как така "антиваксъри"?Кое му е странното да се съмняваш в безопсаността на нещо неизпробвано, непроучени и най-вече неефективно.Ваксинирани заразени, ваксинирани преносители, ваксинирани починали...

61

Анонимен

преди 3 години

Защото ако имате кожни проблеми и алергии, значи сте още жив след ваксинацията.