36

Изчезни, биволице!

преди 3 години

Спрете да ни занимавате с този политически оттпадък!

35

анонимен

преди 3 години

ОЩЕ МАЛКО АКО СЕ ТУТКАТЕ КОЙ ДА УПРАВЛЯВА МИЛИАРДИТЕ МОГАТ ДА ИЗТЕКАТ ИЗПОД НОСОВЕТЕ ВИ. И ПАК ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ГО ДУХАТ.

34

До 30

преди 3 години

Смешен си ! На очите и ситуацията ли да вярвам ,или на лъжите на Корнелия!Ползвайте ги тези мозъци бе ,а ако не знаете и не разбирате,питайте!!!

33

Анонимен

преди 3 години

Импексова....още ли не си подала оставка???

32

дО 30 И ПОДОБНИ.

преди 3 години

ЯВНО ти и твоите авери СТЕ НЕВРЪСТНИ ! Виденов изчерпа ВСИЧКИ ФОНДОВЕ И ЗАПАСИ,остави в хазната едва 300 милиона!!!Не пенсии ами заплати,зърно, всичко отиде ,,на кино"! Къде го виждаш това сега бе пубере???Лесно е да ви лъжат другарите ,вас неживелите,невиделите и непреживелите!!Питай мама и тате и тогава си поствай измишльотините на гузната Корнела и глупотевините си.!Мушморок голобрад!!!

31

Петко Кунин

преди 3 години

Създаденият Закон за национализацията на частни индустриални и минни предприятия за провеждането на този акт е приет от 6 Велико Народно събрание същия ден (23 декември) по-късно в 10 часа. В 11 часа собствениците са изгонени от собствените предприятия, иззети са всички техни документи, ключовете на фабриките и са назначени коменданти, които да охраняват вече държавните фабрики. Според Закона, за национализираните предприятия на български граждани не се изплащат никакви обезщетения. Бившите собственици, които откажат да се подчинят, са били екзекутирани.

30

До 31

преди 3 години

Банките са си много добре, недей да лъжеш!

29

Положението

преди 3 години

с банките е трагично. Те цяла година не са получавали обслужване по кредити поради мораториума, наложен от Боко заради пандемията. Но докато при правителството на ГЕРБ те все пак иваха някаква сигурност след парламентарните избори изглежда нещата излизат от контрол. В резултат или кредитополучателите ще бъдат размазани или банките ще бъдат фалирани.

28

Анонимен

преди 3 години

За крадливия Боко спирка няма!

27

Анонимен

преди 3 години

Изгонената за корупция Нинова дава акъл ...?!

26

Вихър

преди 3 години

Тази толкоз години нищо градивно не каза, а само плюе и си противоречи!!!До вчера плюеше, че правителството не подпомага достатъчно бизнеса и хората в тази пандемия, а днес плюе, че са изхарчени пари от резерва!? Ами, парите не растат по дърветата и резерва е именно за такива кризисни ситуации!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Най-старият начин за привличане на избиратели - страх!

24

Избирател

преди 3 години

Хахахахахаха, Борисов раздавал по 50 лева от собствените си. Поради това вече е последен бедняк в страната Така управлява държавата, че аз забогатях, въпреки него. Да се свети името Господне, но не и имената на депутатите от Герб. Такава партия просто няма, а и никога не е имало.

23

Анонимен

преди 3 години

Нинова сега ще посегне на банките по стар червен обичай. То познати в София вече си теглят парите от банки.

22

Анонимен

преди 3 години

А ВИЕ НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ОНИЯ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ ДЕТУ ОБИЧАТЕ ДА ФАЛИРАТЕ....ЗАТВАРЯЙ И ЗАЛОСТВАЙ МАНДРИТЕ ЧЕРВЕНИТЕ СА СЕ НАТОЧИЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ

21

Анонимен

преди 3 години

Крайно любопитно е колко е кратка паметта на българина. Ако вярвахме на Лелката, досега Сребърният фонд трябваше да е напълно изчезнал - няколко пъти, пътищата да са натрошени на сол, до степен че магистрала Тракия да не съществува, а народът да се е свил до грубо 2 милиона.

20

моч

преди 3 години

Тези фондове където има кеш се разграбиха първи още по времето на Луканов :).Вторичното и последвалото тотално разграбване на държавата се осъществи също по инициатива и с дейното и преобладаващо участие на другарите от БКП(БСП).Не ми се вярва другарката Нинова да се е объркала или да не помни процеси и събития , в които е участвала пряко и съответно осребрила подобаващо до степен щото да се чудим тя социалист ли е или мастит капиталист.....или типичен болшевик комунист.

19

payak

преди 3 години

Ей таз женица няма никаква последователност. Когато Борисов раздаваше месеци наред по 50 лв. към пенсиите-предизборен ход било. Сега пък можело да му хрумне на ум. Будна съвест на обществото другарката ***!!! Не знам дали е решение, ама на нея и Маяма да им осигурят по един левент да го по....пи поне по-разумно да се изказват.

18

Анонимен

преди 3 години

За да остане за тях БСП всичко откраднаха за сребърния фонд не успяха

17

Анонимен

преди 3 години

Това е лъжа! Борисов е по златото.....