133

ло

преди 3 години

Св. Вмчк Ихтамнет Вагнеревич да закриля руската армия!

132

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 104,До ПСВ такава държава Украйна не е имало. С разпада на Руската и Австро-унгарската империи се образува Украинската народна република. Малко по-късно териториите на същата тази република са разделени между Полша и СССР. Тогава западноукраинската република е водела война с Полша, която е загубила! По-късно комунистите определят границите на Украинската република, която веднага влиза в състава на СССР!

131

Диана

преди 3 години

До Анонимен121Без общи приказки, моля, или веднага те обявявам за БСП! Аз съм била омъжена за руснак, живяла съм в Русия и познавам много неща по-добре отколкото можеш да си представиш...Да отстояваш Истината, не означава да си сляп!...

130

Анонимен

преди 3 години

До ЕрдоооАко Ердоган потопи кораби на САЩ, утре ще има ИСТИНСКИ опит за преврат, който ще е най-вероятно успешен, а новоизлъченият президен ще моли на колене САЩ да не го напада, а Европа да продължи да търгува с Турция...

129

Анонимен

преди 3 години

Големи глупости пишете!Дайте нещо свястно де!

128

Ердооо

преди 3 години

А Китай - дал 600 Милиарда на Иран ,И направо са купили целия ИранХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Демократите винаги са гледали да се репчат на СССР, сега на РФ :)) Не забравяй също, че те са най-големите износители на оръжия, требва да има некаква война, сега урките ще плащат :))) Иначе нема да стане война м/у 2-те военни сили, просто Украйна ще го отнесе :)

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"44 мил. Украинци, ако бяха мотивирани да воюват, никаква помощ за ДНР и ЛНР нямаше да ги спре. "Щеше да ги спре липсата на храна, вода, добри санитарни условия, комуникация ... както най-вече оръжие и военна тактика.Щяха да гръмна десетина хиляди за 2-3 минути и опстаналите да се разбягат във всички посоки :)

125

Анонимен

преди 3 години

До ДианаИмам принцип с неграмотни русофили да не водя разговор без да реша.Нещо като принципа, че с терористи не се преговаря.

124

Диана

преди 3 години

До Анонимен123Докажи ми, че не съм права и ставам трамвай, значи! Ама не можеш, защото съм права. Защото ако руснаците бяха поискали да ни налапат, досега са имали хиляди възможности! Дори БСП им е предлагала нещо в тази посока, защото един техен разузнавач от онова време държи някакъв откраднат от него документ за педателството на БСП - за да не го убият "великите" ни /т.е.БСП/...

123

ИХТАМНЕТ

преди 3 години

Руските военни в Сирия много обичали да слушат " Вагнер"

122

Анонимен

преди 3 години

До не може да бъде!Най-обичам престорено възмутени терористи!:)))

121

Ердооо

преди 3 години

САЩ са изпратили 2 смешни кораба за Украйна Ердоган се чуди, да ги пусне ли през Босфора, или да ги потопи направоХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

120

не може да бъде!

преди 3 години

Струва ми се ,че г-н Блинкен почва да си изпуска нервите.Който следи събититята в този район знае,че Украйна непрекъснато заплашва,че ще си върне Крим и Донбас с военна сила и постоянно тормози цивилното население на Донбас с разни обстрели !Г-н Блинкен като че ли иска да предупреди Русия да не се намесва,ако Киев нападне!?В същото време се прави всичко за спирането на Сев.поток -2 и заради Украйна!?Но аз мисля,че ако Киев нападне Донбас,после за Украйна ще бъде все едно дали има или няма СВ-2!

119

Анонимен

преди 3 години

Пак ще ритат рушкото мече. Не се заблуждавайте, САЩ няма да хвърлят ракети, просто ще игнорираме хулиганите както се прави и в реалния живот. Ще станат като Северна Корея и маргинализацията им ще продължи с пълна сила.

118

Анонимен

преди 3 години

До ДианаВинаги ми е било интересно, колко са бедни такива като вас, че да се продават на руснаците така?:)))

117

Анонимен

преди 3 години

До 118Не са 80хил.кв.км. ,а 150хил. и то морска територия с нефт.Норвежците явно знаят къде ,колко да се плати!Освен това Путин подари на Китай два острова на р.Амур за които СССР имаше военен сблъсък с Китай през 60те год.Морският спор с Норвегия е от повече от 60год. и Путин го реши като се отказа от голяма част от претенциите .Иначе Путин е защитник на Русия от империалистите!Ха,ха,ха!

116

Анонимен

преди 3 години

Малко време отне на Байдън и демократите да се опитат да разпалят война, за да изнесат напрежението навън от САЩ с цел не се избият помежду си. Виждам, че са избрали Украйна за тази цел. Уви, отново ще последва загуба, ако Русия използва редовната си армия. Нито ЕС, нито САЩ могат да помогнат ефективно на Украйна, но умело ги бутат към самоубийство. От друга страна, при конфликт в Донбас, Китай може да се възползва и да анексира Тайван. Стратегията на САЩ тук е с малко печалби и големи загуби.

115

Диана

преди 3 години

До Анонимен128А ти като си толкова умен, не можеш ли да схванеш, че има малка разлика между една Одеса, пълна и сега с руснаци и една София, пълна сега с всякаква смрад, но не и с турска или пък гръцка...Изобщо не е известно дори миналото на София по турско и гръцко дори...Виж, от римско време са ни останали доста каменни спомени...В Одеса самите хора са с руско самосъзнание...

114

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарГледам че имам последователи :)) Ползват усмивчицата, та за Раша сега :) Има армия има и въоражение, те за това им налагат само санкции а не "демокрация" :))) Не са слабите Ирак или Афганистан че да нахлуят и да се тупат в гърдите колко са велики :))) Раша не успя в Афганистан, американците още се мъчат с талибаните....иначе всички са велики :))) Важното е, нас да не ни закачат, ако искат да се трепят, това е от мен :)))