31

Брат Вурст

преди 3 години

Ракета за изтрелване на полезен товар в космоса, не се различава от балистична ракета. Да се надяваме, че двигателят е само за лунния модул, защото не стана ясно.

30

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Виждам тук...дългата ръка на Ким Чен Ун.Явно Ердоган се е...сдушил с него и Ким му е предал...ракетни технологии.Не е изключено Турция първа да изпрати...човек на Марс,ако продължат със същото...темпо.Скоро ще стане ясно,ако започнат да търсят подходящ космонавт.Новината ще бъде...отразена в някоя босффорска...сапунка и веднага ще се...разбере след някой 100 сериен филм.Който издържи до 101-ва серия,ще...разбере.

29

Анонимен

преди 3 години

Турция ще вземе и европейското 2021.

28

Опаааа

преди 3 години

Султана в креслото си прикрепен за ракета да си разкара пръднята ИЗ космоса :)))))

27

И

преди 3 години

В крайна сметка с какъв хеликоптер ще лети Ердоган до там - с италиански или с руски ?

26

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Ашколсунвехибридченгене.!. Някой ден и *** може да сковат, стига да си потурчат инжинер и архитект или поне да си внесат.!.

25

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

От векове територията на източната римска империя е осеяна с ракети, но никоя не е литнала, май оджите са доста некадърни като космонавти, колкото и да се напъват да вият.!.

24

SS

преди 3 години

Do fess България е правила и ще прави много неща кокато се изнесе и последния русофил и туркофил от страната ни.

23

Анонимен

преди 3 години

При социализма родителите не си колеха децата от бедност и отчаяние.

22

Анонимен

преди 3 години

До за 25Днес при ЕС и НАТО България произвежда само евтини черноработници и пpocтитутки за запада защото русофилите и Путин и пречат да се развива демократично - ха ха хаааа!

21

Образован

преди 3 години

Напишете турска лира и вижте, не е трудно. Пишеш излиза ти таблица слагаш максимум и гледаш. Срам и резил. От над лев та до 20 стотинки.

20

Баш Феса

преди 3 години

До ДедоСамо си пропуснал да кажеш, че е благодарение на руснаците. А сега къде сте в световната сцена вече когато сте сами? Хората правят нещо и напредват и не стига, че вие даже хвърчило не произвеждата, а оплювате всичко което не можете от завист!

19

Анонимен

преди 3 години

До ДедоА днес при ЕС и НАТО какви елементи за космически спътници произвежда България?

18

Nikos Petros

преди 3 години

ГЪРЦИЯ ИМА ДВАМА АСТРОНАВТИ, летели в Гръцкия Космос .--ЕДИНИЯ ОТ НАСА : Гриик-Американ .ДРУГИЯ Руски Понт летят 2002 година на 'Союз-Протон' .А българите да не се хвалят --Техните двама ПолуАстронафти също не са летели от Собствени Миссии и Аппарати...А на Съветската Програма ''ИНТЕРКОСМОС'' !

17

Дедо

преди 3 години

Фecoвете малко по кротко, България още по тошово време произвеждаше елементи за космически спътници и до днес продължава с тези традиции.Първият български космонавт излита още през 1979г. а турците още се надяват на летящото килимче на Аладин.

16

Waffen SS

преди 3 години

Браво на комшиите,това е огромен научен,технологичен и конструкторски скок напред .Ние също скачаме ,но назад.

15

Nikos Petros

преди 3 години

Това е виц..Турците не могат двигател на лагерна кола да нправят , камоли двигател за изтребител...АПА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДОРИ ЕЛЕМЕНТАРЕН АППАРАТ ЗА КОСМОС...?ТЕ НЕ РАЗЛИЧАВАТ подаване на Скорост, от Спирачаката .ТОВА Е НЕРЕАЛНО И СМЕШНО .Турчин Астронавт -- ми звучи като Неггърр Скиор, и Еврейн Миньор .Турците са създадени -- да са чобани и да крадат Гръцки Земи .

14

Анонимен

преди 3 години

Китай ще се ядоса.

13

ХХХ

преди 3 години

То хубаво ама ние вече дори и Балкан-чета не можем да правим ....

12

Гьдц

преди 3 години

Султан Реджеп се е превъзбудил. Ало локумбудалите, на вас силата ви е в мракобесието. Кво се занимавате с такива сложнотии. Я си гледайте бакшавите и дюнерите. Пък и на луната няма население което да искямизирате.