8

няма проблем

преди 3 години

Интересни са тия ваксини-иначе ,обаче те предупреждават за 30тина странични ефекти ,като повечето са нелечими заболявания, плюс и страничният ефект-да умреш.

7

Анонимен

преди 3 години

Тази ваксина вече е компрометирана. Дори не се знае още колко случая има неофициално. Да я спират ,ако искат наистина да има масова ваксинация ,но с другите 2.

6

ваксиниран

преди 3 години

Притеснително е, че има връзка на ваксината със съсиреците, но....ако тази връзка е 60 човека на 200 милиона---процента да ме убие някой на улицата в България е по-голям...

5

Анонимен

преди 3 години

ваксинирахте дъщеря ми на 35 в Германия без заболявания и без избор на др.ваксина и като започна да повръща на 6 ден.да вдига кръвно.да не може да пази равновесие.да няма сила.вдигна и реактивния си пронеин в кръвта..защо ваксинирате с тази недообработена ваксина-отрова?кой носи отговорност?няма ковид изследва се.

4

zer

преди 3 години

Dnes.bg - първата ви статиябза астразенека за деня. Остават още 1-2

3

Анонимен

преди 3 години

Не е потвърдена и нарочно няма да правят изследвания, за да не я потвърдят. Целта е да върви продажбата на ваксини и инжектирането да не спира.А който изтегли късата клечка... Е, вредите били пренебрежимо малки, казват

2

Анонимен

преди 3 години

Стига с това тука има тука няма. Засрамете се.

1

х

преди 3 години

Не останаха будали да се боцкат с Опел Астра.