36

До 33

преди 3 години

Те и сега знаят. Телефонът ти пази цялата история. И да, ще има тотален контрол и който е против ще му се смъкнат социалният рейтинг. Мога да ви дам пример за такава държава и това е Китай.

35

до 34

преди 3 години

Такива, като тебе, които дават подкуп при система за дигиталните пари ще предложат дупе за подкуп, а после ще си го *** за сол.

34

Анонимен

преди 3 години

Кво стана с бат Гойко? Нарисува ли кабинета?

33

Анонимен

преди 3 години

Е и?

32

Днббф

преди 3 години

Ми като трябва да дам подкуп? Или викаш с банков превод? Всички обичаме кеша и спестените такси, данъци и ддс !!! Само дигилумпен може да повярва на такава статия и на мита за Чалгария на 3 морета.

31

До 26

преди 3 години

Много си ненаясно. Основната идея е "тотал контрол" Във всяка минута ще се знае къде си и какво правиш . И какви средства имаш и какво ги правиш .А честито, умник

30

Анонимен

преди 3 години

Щото шведите имат кинти, а ти имаш дpъжки.Е затва.

29

Анонимен

преди 3 години

Е що да не плюя шведите кои са тия всъщност два крака две ръце 46 хромозоми да не са богове я да си...

28

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, българите живеели в 1960... А тебе кой те пита, бе бате? Ти на коя планета живееш? Тези смешки ги разправяй на малчугани от детската градина. По света е имало и ще има бaнки пари в брой, те са за това. А ти като нямаш кинти с дупе ли ще платиш на доктора за операцията ти?

27

Анонимен

преди 3 години

Човек е малко над *** да трупаш милярди е може би най безсмисленото нещо на Света.

26

Познавах

преди 3 години

Един от Еквадор като живеех в Испания. Та този човек за първи път виждаше пералня и печка. До преди да дойде в Испания, никога не е разполагал с такива уреди. Като поживя в Испания, почна да критикува испанците. Та идвам да ви кажа, че българи да плюят срещу една от най-развитите и богати държави в света, е както *** от Еквадор плюеше по Испания.

25

до 24

преди 3 години

Е, ти понеже си успял милиардер със собствени бизнеси на няколко континента и си над такива дребни неща...

24

Българите още

преди 3 години

Живеят в 1960. Освен да ви съжалявам. Банките са го решили, защото дигитализацията на валутата им спестява по около 700 хиляди долара на месец. Като пресметнете колко банки има по света, ще разберете за какви пари става на въпрос. Никой няма да ви пита, просто ще се премине на дигитална валута и готово. Който не иска, да си разменя стоки на бартер.

23

Хе-хееее...

преди 3 години

Кефят пpимитиви като тебе, 22.

22

Анонимен

преди 3 години

Швеция хем се правят на модерни хем китайците са ги превзели финансово хем много развити и безполови хем други им чкат жените уж лесбиики.Смех пълен са приличат на някое дете в първи клас дето вика аз ще стана космонавт а като порастне вземе че стане продавач на зарзават на пазара.Мъка или как реалността не отговаря на мечтите.

21

Анонимен

преди 3 години

Всичко, създадено от човек, може да се манипулира от същия човек.Или от друг човек, който знае как.Тези мантри за неуязвимост ги разправяй на Титаник.

20

Жгбьь

преди 3 години

И *** на околовръстното ще се дигитализират. Само дето ще ловим други вируси. Абе страшничко си звучи да й бутнеш на някоя и картата си. А дилърите у Люлин ще се придвижват с терминали, нали? Кеш ис кинг бе мадафакас!!! Ония долу дето мечтае да плаща навсякъде с тилфона да ми яде мдите!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Е, за златото и среброто съм чувал, че са благородни метали, даже съдове и прибори се правят от тях за консумация и съхранение на храна. Сребърните съдове за вода са най-стерилните, каква папилома вирус?Нещо ти издиша хипотезата.

18

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще ви кажат, че който носи пари и има злато е носител на папилома вирус. Докато последния не си предадв кеша и златото - пълен локдаун. Трябва да сме отговорни! Никакви права, аааамаха безотговорници такива.

17

Анонимен

преди 3 години

Не знам на каква база е, а и не ме интересува честно казано. И изобщо не е важно на каква база е, а какъв ще е ефекта и последствията.