15

все тая

преди 3 години

Те 30 години гласуват за ДПС и пак нямат пътища. Що си мислят, че сега е различно. Не се научиха, че освен да ги държат в нищета друго не правят. Единствената партия, която не носи отговорност нито за своите нито за общото, само влачи...

14

българина

преди 3 години

в сащ, швейцария, германия италия и т.н. никой не гласува ако не знае езика, защото няма гражданство! засщо хора в България имаст гражданство без да знаят български? забрана гласуване с двойно гражданство!

13

факт

преди 3 години

Трябваше ДПС да спечели с мнозинство от над 50% за да има добро правителство в България. Сега продължават театъра, започнат преди 32 години... Следователно ни очакват съвсем същите злодеи, дори и сред новите политици.

12

пасарела

преди 3 години

Егати държавата ! Не знае български , а гласува да ни управлява ! Е ,нека сричащият българин да и помогне ! Наздраве , Аспаруховци !!

11

Пинко

преди 3 години

те турците по българи от българите излязоха... бачкат и милеят за родината въпреки всичко...и е факт не искам да дразня някого

10

Анонимен

преди 3 години

Е,й какво от това ,че туркинята не говори български,тя не живее в България.Повечето български деца израсли в Европа не знаят или слабо говорят български!Лично аз съм бил свидетел на потресаващи случай в който родителите влизат в ролята на преводачи!А,това са етнически българчета!

9

българин

преди 3 години

на всички тия не говорещи български език и не живеещи в България трябва да се забрани да гласуват ! а най добре е да им се отнемат и българските им лични карти .

8

Бай Иван

преди 3 години

На ви демокрация, на ви евроценности, няма да ревете сега ;) !!!

7

До 1

преди 3 години

И Исус е бил обрязан, обрязването носи ползи, отдек шас знае една празна балканска чутура...

6

Turkiye

преди 3 години

Така трябва, браво! Европейска работа. Не виждам проблем.

5

Анонимен

преди 3 години

Все пак трябва да признаем ,че турците повече милеят за България ,от колкото българите в Европа и Америка!Силно се съмнявам и един да се върнал да гласува в България.Освен това само гласувалите в Бурса ще са поне два пъти повече от всички българи по света с право на глас,които уж били 2милиона умни и красиви.

4

Анонимен

преди 3 години

Ако не говориш български не трябва да имаш право да гласуваш.

3

Анонимен

преди 3 години

Ако не говориш български, как така се наричаш българин?

2

Анонимен

преди 3 години

Ако закона не задължава да можеш да говориш български за да гласуваш, то за какво е целият цирк?

1

Анонимен

преди 3 години

Резната ли е долната,режи и горната!!