103

Азис ли? Вижте Фънки

преди 3 години

Не уважавам Азис, но не уважавам и човек, който си слага огромен пeниc на главата си :)Напишете в youtube: Група "Черно фередже" се показва в ефир с умопомрачителни костюмиИ гледайте за какво става въпрос :)))

102

most

преди 3 години

Фънки и Азис всъщност са гаджета, но правят скандали за шоу, също като Васо Кеца и продуцента му!

101

Анонимен

преди 3 години

Браво на Фънки. Каза - това бе гнусно и това е самата истина. Халвата го дотират за да разпространява тези пошлости и извращения. Всяко предаване рекламира смяната на пола. С дотациите явно пък захранва оня бездарник клоун Рачков в другото му предавене. Фики, Къци, Рафи, Азис... Обратно пък жените имитират мъже. Това, който си мисли, че е случайно е в дълбока грешка. Но времаната се променят, всичко е в движение. Хората ще се събудят.

100

анонимен

преди 3 години

Това е българският елит! Азис, Рафи и Софка! Гледайте ги българи, имитирайте ги и ще сте като тях!

99

Анонимен

преди 3 години

Това че Фънки не иска да гледа извратеняци най-вече по телевизията го разбирам напълно. Но Азис се обърка опнятията май прилага старите номера характерни за цветните. Поведението на Фънки няма нищо общо с расизма.

98

Пламен

преди 3 години

Разни хора , разни идеали ...

97

Див Петел

преди 3 години

Нищо расистко няма в поведението на Фънки. Може да е по-просташко, но не е расистко. А Азюгата писка, за да има скандал и да продава.Това си е негов стар номер.

96

Анонимен

преди 3 години

Еднакво противни са ми и двамата и "творчеството"им.А най-противен ми е Халтураджян който чалгализира хубавия формат и всичко се обърна на лигоч и си въобразяват,че правят "шоу". Рачковото предаване същото-отврат. Журито,отдавна омръзнало на аудиторията пристрасно в оценките,точките на менторите също/а и са излишни/.Някои участници ги бутат/Поли и Михаела/,други подценяват.Само балета е прекрасен във всяко едно отношение.

95

Анонимен

преди 3 години

Е най-накрая да стане нещо интересно в това шоу. Почти беше станало на турски сериал.

94

НЕВМЕНЯЕМ

преди 3 години

Стана ли ви зелето?Моето се вмириса и вони!

93

Ефтиния

преди 3 години

Написах с ф, за да видя накъде е нивото на коментиращите. Коректора 2 пъти ме изтри, де да ставаше така и с тълпите прости хора, които гледат нова и бтв.

92

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаЖалко, че си прочел само една книга.

91

Анонимен

преди 3 години

До нищо ново подА колко е твоето ай кю, след като пишеш еФтини?

90

j

преди 3 години

Тва брико какво се ежи ? И аз мразя небледолики

89

нищо ново под

преди 3 години

Слънцето. Ефтини пи ар трикове. Това "шоу" е за хора с ай кю на стайна температура..

88

Прасчо Метала

преди 3 години

И аз не харесвам чалгата и парадиране с обратни наклонности, но не харесвам и хора, които толкова са се занемарили, че плюскат всичко, което видят пред себе си и заприличват на лоени топки. Но възпитанието и снисхождението ми към подобни, ми пречи да изключа пренебражително телевизора.Фънки обаче не показва пренебрежение, а по-скоро завист! Може би завижда за това, че в *** п*дерасите, пеещи ориенталски ритми са по-търсени и добре платени от лоените топки дрънчащи тенекиени ритми :D

87

ДО 38

преди 3 години

Интелекта на АЗИС е малко преувеличено понятие. Помня интервю на това ц..ане, в което пред Кеворкян не можеше да говори на български език. Мило репресирано чалгопитекче, ако ти с цялата ти ромско-гейска визия считаш, че някой те обижда на раса - помисли пак.

86

Анонимен

преди 3 години

Все пак е шоу, скандала вдига рейтинга. Толкова много са го закъсали от към гледаемост Нова Тъповизия, че си съчиняват подобни сценарии.Скоро новите им шефове ще издадат присъдите чии глави да изхвърчат от там.

85

Фънки Сланинчов

преди 3 години

Сланинестия музикален виртуоз Факни, като не харесва селянията и п*дерастията в тази песен на Азис, защо се е съгласил да бъде жури в това предаване? Или чак сега разбра (в 9-ти сезон), че канят поп-фолк изпълнители и съответно и имитации на техни песни (във всеки сезон има такива). Може би защото в края на месеца си прибира тлъстия хонорар и с него си купува доста сланинка, за да поддържа размера на лоеното си тяло :D

84

Матриала, матриалааа

преди 3 години

Всички плюят тоз или оня и накрая пак надуват чалгата от ръждясалия 25 годишен баварец.