14

Алстер

преди 2 месеца

Някой ще обясни ли, как при постоянно нарастващ брой на ваксинираните, също така нараства броят на новозаразените, постъпилите в болница и починалите? За какво са ни тези ваксини тогава?

13

Анонимен

преди 2 месеца

САмо да отбележа - нещата в Европа са извън контрол от септември месец насам. Мерки насляпо и фалирали бизнеси не е контрол.. нишо не е. Мерки за замазване на очите

12

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 7Румчо умника нали премести гласуването и ограничи и малкото мазохисти решили да гласуват в Западна Европа. Тази държава е пълна пародия.Не той, а патриотите и Герб го направиха. дори записаха, че броят на секциите извън ЕС да е 35. Ех тоя руменчо, много ви дразни. Поне прочети преди да пишеш.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Ми нормално е. В Южна Америка настъпва зимата и сезонните вируси се активират. А в Европа ще утихнат - както беше миналото лято.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Странно как това не го пишат никъде другаде а само в днес бх

9

Пловдив

преди 2 месеца

До 2:Пяна ти излиза от устата,спокойно,сигурно си хапове,не се нерви,усааа,неделя е,радвай се на хубавото време.

8

Радикалист

преди 2 месеца

В западните държави има Великденски протести, които са традиция от десетилетия. Но тази година ги е страх, протестите да не прерастнат в нещо по-голямо, което трудно може да бъде потушено..

7

Анонимен

преди 2 месеца

Румчо умника нали премести гласуването и ограничи и малкото мазохисти решили да гласуват в Западна Европа. Тази държава е пълна пародия.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Пълни глупости!Все по -тъпо става !Жу-рна-ЛЯТА НАпънете се повечеко вече стана изтъркано .Трябва по-шокиращи работи умрели 3000 , кажете 56 000 умрели за денонощие ,тогава мога и да си го преместя в другия крачол.Давайте можете повече!

5

Не!

преди 2 месеца

Голям страх и ужас има в елитите от християнските празници...

4

Анонимен

преди 2 месеца

Единственото хубаво на католицизма е че не лепят некролози на починали като тук,тая простотия в БГ ми идва в повече,в хубав слънчев и късметлийски ден навсякъде по стълбове и спирки да гледам кой хвърлил топа!!

3

Бойко гради занарода

преди 2 месеца

За това избираме Бойко да не им върви по акъла на тия от европата, ние искаме да си релаксираме по заведенията.

2

Анонимен

преди 2 месеца

До ПловдивКато не ти харесва Европа отивай да живееш в Русия. Там всичко е по мед и масло.Трол смешен.

1

Пловдив

преди 2 месеца

Европа се овъртя,като пате в калчища,хората не се подават на манипулации.Лидерите на Европа плюят Русия и Китай,а всъщност са зависими от тях.Долняци.