19

Анонимен

преди 3 години

Декември докато маках резултат от антигенен тест в голяма Пловдивска болница, няколко медицински лица от персонала си говореха и дочух, че двама лекари щели да напускат и да си работят само в часните кабинети, а някои се пенсионират или напускат. Сами си правете сметка, дали лекарите ще искат да работят в тази пандемия. Разбирам ги напълно и аз да бях на тяхно място и аз така щях да направя, никой на никой не е длъжен.

18

Анонимен

преди 3 години

Значи мутрите все повече лишават останалите болни от адекватно лечение.

17

Анонимен

преди 3 години

Сибилка пак е влезнала да натроли форума. Сибилкее, научи медицината, в частност имунологията,стига излага съсловието с глупаво облъчване на материала от телевизора. Уморени или не като са професионалисти трябва да изградят правилната организация и на никой пациент без значение от здравният му статус не бива да бъде отказано оптималното лечение и отношение. Ако не могат да го предложат - да напускат

16

Анонимен

преди 3 години

Няма такова нещо, всеки *** ще ви го каже.

15

Анонимен

преди 3 години

Лекарите гледат дори да не влизат при болните, не е по различно от болните с пневмония лечението и грижите. Преди не се уморява ха. При ковид болен се влиза само за да му се направят манипулациите. А сестрите изморени ли са?

14

Анонимен

преди 3 години

Голям цирк уморени лекари от лъжи и измами несе наядохте да лъжете бог дави накаже най скоро време дано да горите в ада

13

JJIvanov

преди 3 години

Експерти да проверят каква тежко терористична техника е монтирана в болниците вкл в тази в Свищов..При проверки в началото на 2020 в болниците в Плевен. Белене и Свищов нямаше тежко вредна техника .Имаше спокойствие и усмихнати лекари и пациенти.Единствено ползването на хлор токсични водни разтвори отравяше и лекари и клиенти на мед мафиотите.СЕГА СЕ ЗАСИЧаТ ОСТРО ТЕРОРИСТИЧНИ ОБЛЪЧВАНИЯ С ЦЕЛ УБИИСТВА ВКЛ В СВИЩОВ.

12

Демократ

преди 3 години

Важно е да се печелят избори

11

Плъх

преди 3 години

При положение ,че в последно време в болниците ПРИЕМАТ и ЛЕКУВАТ ( с какво ли?) САМО И ЕДИНСТВЕНО пациенти с положителни тест за КОВИД то за каква липса на легна говори този пияница и клакьор номер едно на премиера?! Спряха плановите операции, познатите ни в миналото болести като грип изчезнаха МИСТЕРИОЗНО . Всичко е КОВИД! След като не се лекуват хората от други болести значи всичко легла са налични. А за бройката заболели - " предвидиха" ги едни математици...още през есента. Хвала!

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Да ама гуми се сменят 2 пъти в годината за по 3 седмици, а тези хора работят в това темпо , без почивка, вече 1 цяла година. И механика работи в мърлявия си гащеризон, без опаснот от заразяване. А те работят екипирани като космонавти, супер спарени и изпотени, със затруднено дишане по 12часа на ден, в постоянен риск от зараза. Има разлика нали, дървен философе?!

9

Анонимен

преди 3 години

Медико мафията трябва да поеме отговорност, рано или късно!И половината от тези които я управляват да влязат на топло!!

8

Анонимен

преди 3 години

Всички говорят за легла а никой за доктори и сестри. Колко болни се падат на един лекар и на една сестра съответно? Ако излезе тази статистика ще се види че положението е трагично но не очаквайте да видите истински неща в медийте...

7

До 4

преди 3 години

Смотльо, ако им беше за парите, щяха да са в Германия, а не да се занимават с протритите ти ***

6

Анонимен

преди 3 години

Нещо за леглата на 130-те"галеници"от частните болници няма ли да видим статистика?

5

Анонимен

преди 3 години

И аз съм изморен да работя на 3 смени ама не пискам по медиите от сутрин до вечер.

4

Анонимен

преди 3 години

като са уморени да напуснат, ама е хубаво да взимат по 4-6 хиляди на месец нали?

3

Анонимен

преди 3 години

Важното е хинфлуенсърките да ходят в Занзибар

2

Анонимен

преди 3 години

Когато се сменят гумите има уморени маханици ама няма новини за тях.

1

Даскал Ботю

преди 3 години

Пускайте дохторята онлайн, като нас даскалите. Голям кеф. Цял ден лежане, който разбрал, разбрал.